Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ohhooo sinirleneceksek oynamayalım. :cool:

erhan a buna benzer birsey asla ve asla soylemedim.

ehh soylemediğim birseyi soylmişim gibi ima etmek ?

yeminle acayip işler, nereden vuracaklarını sasırdılar.

kufur hakaret yeriz, gelirler arkamdan kalleş gibi yalan soylerler. hersey gozlerinin onunde olmustur.. ama işte..

savasta bile bazı kurallar vardır.. bunlarda ise hersey mubah lan..

azıcık bile sinirlenmedim şuna, acıklı bişey lan bu.

harbiden yazık.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bak bakalım senin capsinde benim için yazdıklarını ben söylemiş miyim? Sinirlenmesen "azıcık bile sinirlenmedim" demezdin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bekar adamız. Denk gelmişse ne yapalım? Sevişmeyelim mi? Sadece İzmir-İstanbul değil, İstanbul-Ankara, İstanbul-Denizli de yaptım. Yapmayayım mı? Sevişmek için sürmek kötü bir şey mi?

camura yatmayalım... iki kere yazıldı ustelik.

yaniiiii ilk cumlemiz checkkkkkk

killingroad romanya ya gitti. ve sen ona

"doğru soyle pompaya mı gittin :d :d"

yazıldı mı ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tabi ki derim, pompa kötü şey mi? Nikkie'ye de Ukrayna ziyaretleri için aynı espriyi yapıyorum. Binlerce mesajım arasından 5-10 tanesi böyle diye neden dandik motorlarım sürekli şaka konusu oluyor? biz de müptelası değiliz elbet dandik motorun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İmkanımız ona yetiyor diye onu alıyoruz, sürüyoruz, geziyoruz. Ne yapalım motor dandik diye sürmeyelim mi?

guzelllll ikinci cumle de checkkkkkk.

burada belimde fıtık var diyen adama en az 50 kere gotunde fıtık var diye dalga gecildi mi ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu arada Tolga değil, Oğuz

Evet ben Oğuz ile "döt engelli" diye geçmişte dalga geçtim. Sonrasında bir daha kendisiyle böyle bir polemik içinde olmayacağım sözünü verdim, o sözü bir kere boş bulunup tutamadım, sonrasında da onun uyarısı sonrası forumda alenen özür diledim ve aylardır da onunla ilgili hiç bir şey yazmıyorum, konularına girmiyorum, mesajlarını alıntılamıyorum, üstü kapalı bira zevkimizi küçümseyen mesajlar yazdığında da alınıp laf sokmuyorum.

Velhasıl ben Oğuz'a verdiğim sözü tutuyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben senin düşmanın değilim, şartlar ne olursa olsun geçmişin hatırına olmam da.

Sadece şunu söylemek istiyorum, benimle bir problemin varsa numaramı biliyorsun. Ergenler gibi engellediğin numaramdaki engeli kaldırır ve arar, "hacı nedir bu durum?" diye sorarsın. Öteki türlü burada yapacağın caps.li yorumlarla, benim beraber sürdüğüm arkadaşlarıma "yavşak" demelerle bu iş olmaz. Sende laf tükenmez, ee çok şükür bizde de tükenmez.

Gün sonunda sen ayar olur, 1-2 aylığına forumdan kızar gider, sonra farklı bir isimle tekrar gelirsin. Biz 10 senedir aynı isimle buradayız.

Motosikleti
Hero Dash 125
Ben senin düşmanın değilim, şartlar ne olursa olsun geçmişin hatırına olmam da.

Sadece şunu söylemek istiyorum, benimle bir problemin varsa numaramı biliyorsun. Ergenler gibi engellediğin numaramdaki engeli kaldırır ve arar, "hacı nedir bu durum?" diye sorarsın.

Adam sana zeytin dalı uzatıyor @Muzaffer Topal

Bırakın artık şu gereksiz tartışmanızı.

geç bu işleri.

sen kırgın/kızgın olmayı bile beceremedin.

tek yapman gereken benimle muhattap olmamaktı.

seni bloklsdıktan sonra tek bir kelime etmedim hakkında.

peki sen ne yaptın ?

laf sokmaya calışsan hadi yine diyecektim ki iletişim kurmaya calışıyor..

ulen dun hoşgeldin hafız nerdesin yaa diye karşıladığın adamı bugun erhan a şikayet ediyosun..

hiç mi utanmadın ?

burdaki eskiler gecmişi bilmiyor mu ?

ben bu adamın yokluğunu arıyorum dediğin kişiye bugun yaaa bu adamın foruma ne faydası dokunmuş diyebiliyorsun mesela.

akp nin hizmet hareketi dediği adamlar nasıl bir anda terorist olduysa aynı mantık bu.

tek yapman gereken yok saymak., benimle atışman için artık çok geç

tek yapnan gereken punctum a yaptığını bana da yapmak hepsi bu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben neden sana kırgın/kızgın olayım ki kendi kendine benimle küsen sensin, benimle küsmeyi tercih ettiğin adamın daha adını bilmiyorsun. Ben onun arkadaşlarını bile ismen biliyorum.

Benim için laf edip etmemen önemli değil, benim arkadaşlarıma laf ediyorsun. Seni onlarla ben yüz yüze tanıştırdım, aynı ortama soktuğum adamlara hakaret ediyorsun. Klan diyerek işe başladın, sonra abarttın.

Evet, geçmişte seni en fazla savunan insanlardan biriydim, senin içinden geçmeye yemin etmiş, Maslak'ta çalıştığın yeri tesadüfen bulan üyeye bile "ya aslında öyle değil, çok farklı ve saygılı biri" diye seni hep ben savundum. Bunu eskilerin bir kısmı bilir.

Sen de şapkanı önüne koy ve düşün "ben uzun yıllardır Honda'yı övmek ve diğer markaları ve kullanıcılarını yermek dışında ne yaptım?" diye

Benim arkadaşlarıma laf sokmadığın, hakaret etmediğin sürece benim için Punctum'sun. Lakin bir daha benim yakın çevreme hakaret edersen, motor tercihleriyle dalga geçersen ben buradayım ve ben hep burada olacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar