Neden ağır motorla enduro olmaz videosu (komikli)

ulen bunu dün gördüm kahkahayı bastım tunca kardesime allah affetsin dsgsdgsf

ve şu yorum ne kadar guzel

@philipshore6924

3 ay önce
The moment when you realise a YBR125 makes a better adventure bike.

dfsdgsfhfdhgd

biz boşuna enduro işini cb125F ile yapmıyoruz,.işi biliyoruz..Yoksa istesem sıfır tenere yi bugun gidip alırım ama almıyorum..

@kamyoncumemo ulen şu adamın kanaldındaki 3-5 videoya baktım, şu amator kardesimiz bile izlenecek bişeyler sunuyor. ya sen ?
anca kahvem bitti diye poz kesip uzaklara bakıyon.. hakkını veremeyeceksen sat kardesim o motoru..hayret bişey ya.

Motosikleti
cbf 150
ulen bunu dün gördüm kahkahayı bastım tunca kardesime allah affetsin dsgsdgsf

ve şu yorum ne kadar guzel

@philipshore6924

3 ay önce
The moment when you realise a YBR125 makes a better adventure bike.

dfsdgsfhfdhgd

biz boşuna enduro işini cb125F ile yapmıyoruz,.işi biliyoruz..Yoksa istesem sıfır tenere yi bugun gidip alırım ama almıyorum..

@kamyoncumemo ulen şu adamın kanaldındaki 3-5 videoya baktım, şu amator kardesimiz bile izlenecek bişeyler sunuyor. ya sen ?
anca kahvem bitti diye poz kesip uzaklara bakıyon.. hakkını veremeyeceksen sat kardesim o motoru..hayret bişey ya.
Ulan adam benim klonum gibi hık demiş burnumdan düşmüş :) aynı bu arada benim gibi motoru düşürmüş bu arada.

bugün güzel bir teklif alım abi senin motoru getir üstüne 150 kagıt ateşle 2024 1050 v strom verelim dediler. Kafama yattı

Muzo dolu dizgin geldin hoş geldin ama sen yakında gene gidersin gitmeden videolarıma begeni atmayı unutma la

• Haha
Tepkiler: F54
Ulan adam benim klonum gibi hık demiş burnumdan düşmüş :) aynı bu arada benim gibi motoru düşürmüş bu arada.

bugün güzel bir teklif alım abi senin motoru getir üstüne 150 kagıt ateşle 2024 1050 v strom verelim dediler. Kafama yattı

Muzo dolu dizgin geldin hoş geldin ama sen yakında gene gidersin gitmeden videolarıma begeni atmayı unutma la

2024 vstrom sıfır gibiyse iyimiş..

bi yamuk olmasın kamyomcu seni toy gorup yatak sarmış suziyi kitlemesinler ????

bu çirkinliğe daha fazla tahammul edemedin dimi ?

motoru almadan bana goster, kazık yemeni istemem 😌

Muzo, Suzuki Honda değil aslanım pert motor dahi olsa suzuki yürür.

:d

sana act nin unlu bir sozunu hatırlatayım.

"suzuki ziktirsin gitsin yapıştırıcı yapsın"

"ziktirsin" dedi miydi tam emin değilim ama sanki demişti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yakalayacağına bir akıl versene. Resmen burada acı çekiyorum.

aç bi başlık yardımcı olalım sana.

gs1250 vs africa vs tiger 900 vs suzi1050

14 sayfa konusma...

3 ay gecer...

ve sen karşımıza alemlerin kralı 2025 model nc750x le çıkacaksınn sdsbsnblf

Nc nin yenisi de eskisi de bir. 2025 model ile benim ki ( 2015) arasındaki fark ekstra ödenecek 300 bin tl ye değmez.
Zaten bu sebeple değiştirme fikrim var. Benim kız sınava girmeden değiştirmeyeceğim. O zamana kadar çok sular akar bu köprünün altından. Ha değiştirmeli miyim onu da bilmiyorum.
Fakat afrika almayacağım çok kronikleri varmış. Suzuki veya yamaha yada triumph . Honda transalp veya Nt de olabilir. Belki de BMW. Bakacağız artık.

Nc nin yenisi de eskisi de bir. 2025 model ile benim ki ( 2015) arasındaki fark ekstra ödenecek 300 bin tl ye değmez.
Zaten bu sebeple değiştirme fikrim var. Benim kız sınava girmeden değiştirmeyeceğim. O zamana kadar çok sular akar bu köprünün altından. Ha değiştirmeli miyim onu da bilmiyorum.
Fakat afrika almayacağım çok kronikleri varmış. Suzuki veya yamaha yada triumph . Honda transalp veya Nt de olabilir. Belki de BMW. Bakacağız artık.

afrika nın mı kroniği varmış :d

ekranda cıkan sorun dışında ne varmış ? ki onu da değiştiriyolar. haa garantisi bitmişse hayatta değiştirmez bunlar yalan yok.

kaldı ki nt1100 dediğin motor ekranından motoruna africa zaten.

bi kronik varsa nt de olmalıydı.

ahhhh bu niki yine brezilya facebooklarınfan bişeyler buldu sanırım ben yokken puhagdjd

afrika nın mı kroniği varmış :d

ekranda cıkan sorun dışında ne varmış ? ki onu da değiştiriyolar. haa garantisi bitmişse hayatta değiştirmez bunlar yalan yok.

kaldı ki nt1100 dediğin motor ekranından motoruna africa zaten.

bi kronik varsa nt de olmalıydı.

ahhhh bu niki yine brezilya facebooklarınfan bişeyler buldu sanırım ben yokken puhagdjd
Ekran bile tek başına yeterli bir kronik. 200 k diyorlar ekran için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar