- Motosikleti
- Cb125f
- Konu Yazar
Dediğin her şeye katılıyorum ama bu fiyata muadilleri var ben kuryelik için aldım kuryelik yapılacaksa PCX çünkü cb'nin yedek parçası yok lastik taktırdım orijinal ebat bulamadım ön balata 1500 tl kendim değiştirdim servise sol depo grenajı sordum stokta yok olsada 5000 tl dedi iç parça hariç kardeşimede tvs apache rtr 200 aldık 10.000 kilometrede hala bir sorun yok ve çıkaracak gibide durmuyor bence motor güzel ama muadilleri var Bu fiyata tvs apache rtr 200den bahsedecek olursak cb-125fi her konuda İkiye Katlar hızlanma, hız, fren, aydınlatma, daha geniş lastikler cb125f in amortisörleri çok iyi olmasına rağmen rtrnin cbdende iyi ve rtrnin yedek parçasını internetten aradığında sayfalarca yedek parça bulabiliyorsunNe istiyorsunuz şu motordan yaa ne istiyorsunuz, ne alıp veremediğiniz var güzelim cb125f den. Yazın bu motorla 5.000 km uzun yol yaptım bana mısın demedi. Tamam kamyon arkasında gitmek bazen bıktırıyor eyvallah, sıcak havalarda devirden düşüyor iyice eyvallah, 3.000 km de zırt pırt bakım yaptırmak gerekiyor eyvallah, depo kapağı elde kalıyor, eyvallah, abs filan zaten yok eyvallah, arka fren yok gibi eyvallah, süspansiyon tam cacık eyvallah, alet ciğersiz 100 ü görmek zaten imkansız ona da eyvallah ama çok keyifli alet be kardeşim .Kuş kadar hafif alet bi kere, motorlu bisiklet bildiğin. Kuma girdin saplandın mı, kaldır çek kenara yola devam. Yol bozukmuş, taşlıymış hiç farketmez, gider bu alet. Lastikler dubleks, büyük lüks, Africa twin de bile yok bu lüks yahu. Ve en önemlisi, yakıt abicim yakıt. 2 litreyle yani 110 tl ile 100 km yol yapmak nedir yahu, hakaret resmen diğer motorlara. 5000 km yol git sen, cebinden 5.500 tl çıksın sadece iyi mi. Kısaca dostlar, havalı adamın işi değil bu alet, keyif erbabının işi. Hem kendisi ucuz hem yürütmesi, daha nolsun yahu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Altını çiziyorum aynı fiyattan honda hindistanda sattığı sp160 modelini türkiyedede satsa ancak o zaman bu model mantıklı olur
Son düzenleme: