- Motosikleti
- RKS R250
- Konu Yazar
Herkese selamlar, deri motosiklet montlarının bakımı ve temizliği konusunda tecrübelerinizi almak istiyorum. Deri montları kullanım sonrası temizlerken neler kullandığınızı, deriye zarar vermeden temizlik yapmanın en sağlıklı yolunun ne olduğunu merak ediyorum. Özellikle yağmur, toz ve yol kiri gibi etkenlerden sonra nasıl bir bakım rutini uyguluyorsunuz? Ayrıca deri–kumaş hibrit montların temizliği konusunda da kafamda soru işaretleri var. Kumaş ve deri bölgeler için ayrı temizlik yöntemleri mi uyguluyorsunuz, yoksa tek bir bakım rutini yeterli oluyor mu? Bu tarz montlarda dikkat edilmesi gereken özel noktalar varsa öğrenmek isterim.
Derinin uzun ömürlü olması için kullandığınız bakım ürünleri veya kimyasallar hakkında da önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Deri kremi, balsam, süt ya da benzeri ürünleri ne sıklıkla uyguluyorsunuz? Evde yapılan bakım sizce yeterli oluyor mu, yoksa belirli aralıklarla profesyonel temizlik daha mı sağlıklı?
Elimde Hein Gericke marka deri ve kumaş hibrit bir motosiklet montu var. Gerçekten severek kullandığım bir mont ve uzun yıllar sorunsuz şekilde giymek istiyorum. Bu yüzden hem günlük bakım hem de uzun vadeli koruma konusunda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok faydalı olur. Şimdiden teşekkürler, herkese iyi sürüşler.
Derinin uzun ömürlü olması için kullandığınız bakım ürünleri veya kimyasallar hakkında da önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Deri kremi, balsam, süt ya da benzeri ürünleri ne sıklıkla uyguluyorsunuz? Evde yapılan bakım sizce yeterli oluyor mu, yoksa belirli aralıklarla profesyonel temizlik daha mı sağlıklı?
Elimde Hein Gericke marka deri ve kumaş hibrit bir motosiklet montu var. Gerçekten severek kullandığım bir mont ve uzun yıllar sorunsuz şekilde giymek istiyorum. Bu yüzden hem günlük bakım hem de uzun vadeli koruma konusunda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok faydalı olur. Şimdiden teşekkürler, herkese iyi sürüşler.