SEn o kadar genc olmayabilirsin de, onlar teyze, yani onlar daha yasliyok yaa o kadar mı? benim ablam olamazlar, o kadar da genç değilim.
SEn o kadar genc olmayabilirsin de, onlar teyze, yani onlar daha yasliyok yaa o kadar mı? benim ablam olamazlar, o kadar da genç değilim.
Teyze deme lazım olur gibi olmuşTeyze deme yaa, o teyze dediklerin kardeşimiz yaşında derim.![]()
Ona amca demeyelim diye demistir oyleTeyze deme lazım olur gibi olmuş![]()
Bize göre hepsi citir biraderyok yaa o kadar mı? benim ablam olamazlar, o kadar da genç değilim.
BIlimsel arastirmaya gore erkekler bir araya gelince iqlari 60 70 lere iniyormusulan bu foruma girince herkes homo erectus oluyor ve çok mutlusunuz![]()
70 95 arası olduğunu tahmin ediyorumBIlimsel arastirmaya gore erkekler bir araya gelince iqlari 60 70 lere iniyormus![]()
İnenler de apış arasında toplanıyor...Beyin ve kalp orda atmaya başlıyor...BIlimsel arastirmaya gore erkekler bir araya gelince iqlari 60 70 lere iniyormus![]()
Ilk 55 60 iq hayati fonksiyonlar icin, ye, ic , sic, yat, kalk, yuru felan. Geri kalani ureme icin, yani apis arasi. 70ten sonra diger ozellikler aciliyorEdvençır da da tercihim honda olur.. Kırılan bozulan parçası haliyle değişecek... Eee honda bu ::
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İnenler de apış arasında toplanıyor...Beyin ve kalp orda atmaya başlıyor...
anaaa TommyGun benden gençmiş ya @mertowski46 yaşında adamım, bana bakan hatunlar da bu yaş aralığında ve boşanmış, güven arayan ablalar. Bunlar çadıra gelmez, çadır desem benimle selamı sabahı keserler.
oralar benim bisiklet rotaları ; öyle bir fikir varsa KLX ile geleyim. Hatta ben Pazar ona bineyim de yürüsün azıcık.Dağ yolundan Sabuncubeli'ne çıkalım dersek işler değişebilir.![]()
ONUN YERİ hazır bizim grupta köfteci başısıyavaş yavaş çadırcılar kabilesine yaklaşıyorsun hadi bakalım![]()
Ben hor kullanıldımanaaa TommyGun benden gençmiş ya @mertowski![]()
ben 45inde evlendim, ondan genç duruyorumBen hor kullanıldım![]()
O kadar gec olmasa da ben de 40ima yaklasirken evlendim, ben de genc duruyormusum, oyle diyorlarben 45inde evlendim, ondan genç duruyorum![]()
Tam bir traktor, vitesler takir tukur geciyor, tortor calisiyor. Amaaa su fotodaki arazilerde de katir gibi gidiyor. Araziye girmedim ama youtubeda gordugum elemanlar baya saglam gidiyordu bununlaMakine kıyamet panpaaaaaa, maşallah. Benim seçimim -ki çok ama çok önemlidir benim fikrim ona göre!!- Himalayan'dır babba
![]()
Ben 45 yıl bayrağı devretmeden dimdik dalgalandırdım ama sonunda beni de teslim aldılar.O kadar gec olmasa da ben de 40ima yaklasirken evlendim, ben de genc duruyormusum, oyle diyorlar![]()
Cocuk yoksa, olunca gorursunBen 45 yıl bayrağı devretmeden dimdik dalgalandırdım ama sonunda beni de teslim aldılar.![]()
Yok bee, abartiyorlar. Zorluklari var tabi ki ama bekarlik da kolay degil. Tabi bol parali kart zampara olma hedefi yoksaEvlilerin evlenmeyenlere verdiği genel tavsiye: