2025 Hafif Siklet ADV Savaşı! | KTM - Enfield - Honda - CFMoto | MCN

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Edvençır da da tercihim honda olur.. Kırılan bozulan parçası haliyle değişecek... Eee honda bu :::)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BIlimsel arastirmaya gore erkekler bir araya gelince iqlari 60 70 lere iniyormus😂
İnenler de apış arasında toplanıyor...Beyin ve kalp orda atmaya başlıyor...

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Edvençır da da tercihim honda olur.. Kırılan bozulan parçası haliyle değişecek... Eee honda bu :::)

İnenler de apış arasında toplanıyor...Beyin ve kalp orda atmaya başlıyor...
Ilk 55 60 iq hayati fonksiyonlar icin, ye, ic , sic, yat, kalk, yuru felan. Geri kalani ureme icin, yani apis arasi. 70ten sonra diger ozellikler aciliyor😂

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
TR'de normal biniciler servise mahkum. Bu yüzden CRF.

Ama şahsen CF450MT; ben kendi işimi kendim görürüm.

46 yaşında adamım, bana bakan hatunlar da bu yaş aralığında ve boşanmış, güven arayan ablalar. Bunlar çadıra gelmez, çadır desem benimle selamı sabahı keserler.
anaaa TommyGun benden gençmiş ya @mertowski :D

Dağ yolundan Sabuncubeli'ne çıkalım dersek işler değişebilir. :ROFLMAO::ROFLMAO:
oralar benim bisiklet rotaları ; öyle bir fikir varsa KLX ile geleyim. Hatta ben Pazar ona bineyim de yürüsün azıcık.

Son düzenleme:
Makine kıyamet panpaaaaaa, maşallah. Benim seçimim -ki çok ama çok önemlidir benim fikrim ona göre!!- Himalayan'dır babba

2024-royal-enfield-himalayan.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ged

F54

yavaş yavaş çadırcılar kabilesine yaklaşıyorsun hadi bakalım 😂
ONUN YERİ hazır bizim grupta köfteci başısı:D oturacak abi ateş başına açacak birasını cız bız bir yandan pişirecek öteki yandan yiyecek ohh temiz hava bol gıda ;) hem bizim sakarya kasap köftesini her yerde bulamaz bazen kebab partisi yapıyoruz bizim bi emekli kebabçı var o malzemeyi alıyor şişleri hazırlıyor yiyebilidiği kadar yesin
canı istersen semaverde çay isterse kahve yani hiç honda yamaha suzuki bmw kavgası da yok kafa rahat
decatlondan tek kişilik çadır mat uyku tulumu sandalye aldın mı kadrolu kampçı olur

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
ben 45inde evlendim, ondan genç duruyorum :D
O kadar gec olmasa da ben de 40ima yaklasirken evlendim, ben de genc duruyormusum, oyle diyorlar😂

Makine kıyamet panpaaaaaa, maşallah. Benim seçimim -ki çok ama çok önemlidir benim fikrim ona göre!!- Himalayan'dır babba

2024-royal-enfield-himalayan.jpg
Tam bir traktor, vitesler takir tukur geciyor, tortor calisiyor. Amaaa su fotodaki arazilerde de katir gibi gidiyor. Araziye girmedim ama youtubeda gordugum elemanlar baya saglam gidiyordu bununla

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Neyse başlığa dönersek, test ettikleri CRF bizde satılmayan 300cc olabilir.

Bu 4 motor içinde en yakışıklısı KTM, TR'de en sıkıntısız binilecek Honda, orta sınıf seyahat motoru CF450MT, Himalayan birşey diyemem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar