2025 Hafif Siklet ADV Savaşı! | KTM - Enfield - Honda - CFMoto | MCN

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben bu forumu anlayamıyorum; Aleyna Tilki bile saçının rengini değiştirip Deniz Akkaya'nın estetiksiz ilk haline dönmüş. Hani nerede isyan? Nerede başkaldırı? Anca aküm bitti, benzinim bitti, Honda şöyle güzel böyle iyi :)
O kadar estetikle, dolguyla 3-5 sene sonra deniz akkayanın başka bir yerine de dönebilir. O zaman ederin ne edeceksek :D

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Alemlerin Rabbinden 2026 için tek dileğim şu edvençır modasının bitmesidir.
Kaan abi kırdın tabi Kawa'yı gözün hep adv. başlıklarında. Görüntüleyenlerde hep varsın be abi. Buna nefret değil de bastırılmış aşk diyelim mi artık !?

Takip ettiğim kadarıyla köfte ekmek taifeden, mangal taifeye terfi ettiniz; O longozlara, o milli parklara, o mıcırlı pis kaka yollara gagasız 17/17 motorlarla nasıl gitmeyi düşünüyorsun ki abi !? Lütfen genç cenahları ilimle, irfanla, adventourer'larla buluşmasına mani olma abi.

DN: Yaş haddinizden dolayı bildiğim en eski kelimeleri kullanmaya çalıştım. *cheers*

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kaan abi kırdın tabi Kawa'yı gözün hep adv. başlıklarında. Görüntüleyenlerde hep varsın be abi. Buna nefret değil de bastırılmış aşk diyelim mi artık !?

Takip ettiğim kadarıyla köfte ekmek taifeden, mangal taifeye terfi ettiniz; O longozlara, o milli parklara, o mıcırlı pis kaka yollara gagasız 17/17 motorlarla nasıl gitmeyi düşünüyorsun ki abi !? Lütfen genç cenahları ilimle, irfanla, adventourer'larla buluşmasına mani olma abi.

DN: Yaş haddinizden dolayı bildiğim en eski kelimeleri kullanmaya çalıştım. *cheers*
Benim için de yeni bir deneyim olacak ama mertowski Hero Dash ile oraları çıkabiliyorsa dağdan aşağı da düşsem ben de çıkacağım.

Edit: Dağdan aşağı ben düşeyim, motor yolda sabit kalsın :)

Motosikleti
Hero Dash 125
yavaş yavaş çadırcılar kabilesine yaklaşıyorsun hadi bakalım 😂

Yok ya adam inat. Sakatat yemem diye inat ettiği gibi çadırda da kalmam inadı var. 1 gece kalsan ne olur vicdansız.

@tommygun doğruyu söyle; Şöyle gözüne ve ruhuna hoş gelen bir yengemiz dese bir gece çadırda konaklayalım. Konaklamaz mısın? Yenge çadırda kalsa sen otele mi gideceksin? :poop:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim için de yeni bir deneyim olacak ama mertowski Hero Dash ile oraları çıkabiliyorsa dağdan aşağı da düşsem ben de çıkacağım.

Edit: Dağdan aşağı ben düşeyim, motor yolda sabit kalsın :)

Gideceğimiz yol çok kötü bir yol değil. Sadece asfaltı eski ve yol üzerinde bolca çukurlar oluşmuş. Dash da gider Wolf da gider. Önemli olan oradan çıkınca ne yapacağımız... :devilish:

Dağ yolundan Sabuncubeli'ne çıkalım dersek işler değişebilir. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Motosikleti
Yamaha XSR700
Yok ya adam inat. Sakatat yeme diye inat ettiği gibi çadırda da kalmam inadı var. 1 gece kalsan ne olur vicdansız.

@tommygun doğruyu söyle; Şöyle gözüne ve ruhuna hoş gelen bir yengemiz dese bir gece çadırda konaklayalım. Konaklamaz mısın? Yenge çadırda kalsa sen otele mi gideceksin? :poop:
Yenge çadır fantezim var dese 3+1 kombili çadır bulur gelir bence

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yok ya adam inat. Sakatat yemem diye inat ettiği gibi çadırda da kalmam inadı var. 1 gece kalsan ne olur vicdansız.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gideceğimiz yol çok kötü bir yol değil. Sadece asfaltı eski ve yol üzerinde bolca çukurlar oluşmuş. Dash da gider Wolf da gider. Önemli olan oradan çıkınca ne yapacağımız... :devilish:

Dağ yolundan Sabuncubeli'ne çıkalım dersek işler değişebilir. :ROFLMAO::ROFLMAO:

46 yaşında adamım, bana bakan hatunlar da bu yaş aralığında ve boşanmış, güven arayan ablalar. Bunlar çadıra gelmez, çadır desem benimle selamı sabahı keserler.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Bu listeye göre kendi sıralamam;

1. Himalayan. (Ölümsüz, navigasyonu vs. var. Hafif, sele ve gidon turu falan bana çok uygun gelmişti. Benim tur standartlarıma çok uygundu.)
  2. CFmoto 450MT (Çok denemek istiyorum, fena motosiklet değil gibi. Markanın yüzlerinden birisi oldu diyebiliriz; R1200GS mesela BMW için ne ise CFMoto için de adv. tarafında bence o.)
  3. KTM 390 ADV (Teknolojileri falan çok göz doyuruyor, hoşuma da gitti ama Türkiye'de Spormoto diye bir gerçek var... Acı çektiriyorlar resmen. Ürün çok güzel ama.)
  4. CRF 250 Rally (Abi o seleyle ve dalma ile en fazla "şehiriçinde" bakkala, ekmek almaya gidilir. Kesinlikle şehiriçine başka bir alternatif motor daha lazım. Fıtık ve bel ağrısı hissi yorum yaparken bile geldi aklıma. Şu var, öğretir ve geliştirir. Ara geçiş-kademe motoru.)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
46 yaşında adamım, bana bakan hatunlar da bu yaş aralığında ve boşanmış, güven arayan ablalar. Bunlar çadıra gelmez, çadır desem benimle selamı sabahı keserler.
Cok emin olma, bazilari da "ulan sunu da deneyeyim" modunda olabiliyor😂 bir 10 sene sonra da tura hep birlikte giden coskulu teyze oluyorlar😂 denk gelmesin, dikkat et

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Tam onu yazıyordum :D
Bu teyzeleri genelde ucuz fiyatli gunubirlik ya da haftasonu tek gece konaklamali turlarda gorebilirsiniz. Genel olarak, her gordukleri seyde heyecan ve begenme sesleri cikartirlar, en az yarisinin elinde sagdan soldan koparttiklari cicek, kekik, adacayi vb olur. "Ay memleketimiz cennet cennet" diye aska gelirler...

Bu teyzeleri genelde ucuz fiyatli gunubirlik ya da haftasonu tek gece konaklamali turlarda gorebilirsiniz. Genel olarak, her gordukleri seyde heyecan ve begenme sesleri cikartirlar, en az yarisinin elinde sagdan soldan koparttiklari cicek, kekik, adacayi vb olur. "Ay memleketimiz cennet cennet" diye aska gelirler...
Sayamıyacağımız kadar takı takmalarını da unutmamak gerekli . Genelde İzmir veya Balıkesir tarafında gördüm , yaşımdan büyük göründüğüm için yaşımı yalan söyliyerek tanışınca her şeye okey olan kadınlar. Ne kadar varlıklı görünselerde simit çay yapmaya bile okey olurlar.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Teyze deme yaa, o teyze dediklerin kardeşimiz yaşında derim. :oops:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar