komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

Motosikleti
Yamaha XSR700
Anime kızları gerçekmiş espresso abi ben onları daha çok seviyorum

5I1Hc7.gif

Kalite kişiden kişiye değişen bir olgudur. Zevkler ve renkler gibi tartışılmaz. Size daha kaliteli gelen bana daha kaliteli olmayabilir. Zaten sizler de bunun belirtmişsiniz. Mesela ben sizin votka içerken ne tad aldığınızı anlayamam sadece empati yaparak benimkine yakın bir tad aldığınızı varsayarım. fabrikada çıkan yemeklerin bazıları bana tuzlu gelirken arkadaşlara normal geliyor. Ya da yemeğe katılan acı bana normalken arkadaşlara çok acı gelebiliyor. Çok derin bir kavram. Kişisel anlamda kalite beklentilerinizin karşılanma miktarı olarak düşünülebilir. Ful elektronik bir tiger 900 hiç elektronik içermeyen tenereden kaliteli midir?
Garip bir soru değil mi?

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Motosikleti
Hero Dash 125
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Nickname'i kamyoncu olanların da geeey çıkma ihtimali var. Dünya garip bir yer. :alien:
Memo bence kendisine ne derse desin delikanlı adam. Bir de gay adam, kendisine alenen gay demez, saklar. Memo'yu şu V-Strom'dan vazgeçirsek hep beraber esc ortamlarına da akarız diyeceğim ama herkes evli barklı, o nedenle esc'yi escape olarak tercüme edelim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Memo bence kendisine ne derse desin delikanlı adam. Bir de gay adam, kendisine alenen gay demez, saklar. Memo'yu şu V-Strom'dan vazgeçirsek hep beraber esc ortamlarına da akarız diyeceğim ama herkes evli barklı, o nedenle esc'yi escape olarak tercüme edelim.
Yok yaa, yanlış biliyorsun, harbi gay olanlar saklamıyor. Hatta çok delikanlı olanlarını da tanıdım. Ama benim tanıdıklarım da aktivist insanlardı.
Memo bence gay değil ama homofobik de değil, kendisine öyle diyecek homofobiklerle dalga geçmek için "velev ki ibneyiz" tarzında ironi yapıyor.

Türkiye'de alkollü mekanlara isim bulma konusunda ciddi bir kolaycılık ve kafa kırıklığı var. Zerdüşt, Ayı, Goril, Fil, Haydar, Ambar gibi bar ismi mi olur? Çok denyoca.
Zerdüşt güzel diil mi yav kulağa bi hoş geliyor , müdavimleride bir hoş zaten 😅
bayada eski bir mekandır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar