komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

Anime kızları gerçekmiş espresso abi ben onları daha çok seviyorum

9nqgzgtm.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir filmde görmüştüm, Japon kadınları sevişirken hamster gibi ses çıkarıyorlardı. Alışmamış adamın kulağına garip gelebilir, güldürüp tüm ambiyansı bozabilir.
alışmamış adamdan kastın bizim ülkedeki malum 23 santimlerse şayet onlar alışkındır. Malum hepsi kendine Aslan diyip geçiniyo.
Kedi familyası misali. Hamster sesine alışkındır ;)

İçki kültürü bira-fıstık olan foruma katkım olsun bari :)

Yamazaki 55 Year Old Single Malt Whisky.

Görüp görebileceğiniz en pahalı viski. Zaten anca benim gibi cam arkasından görürsünüz. 350 bin Euro :) Yanında damlalık bedava :) Fotoğrafı 2 gün önce Viyana Havaalanında çektim. İndirime girmiş :)

Bu da viski hakkında kısa bilgi.

İngilizcesi iyi olmayan nadir forum kullanıcıları için Türkçe kaynak;
349Euro ve 99Cent alınabilir aslında 2 3 kişi birleşip

Kalite olayı biraz da algı meselesi galiba. En son bir deney vardı, elemanın biri pahalı şişelere çeşme suyu doldurup. Gurmelerin alayına çaktıydı. İsim ve ambalaj caf caflı olunca bazı şeyler, hak etmediği övgüyü alıyor.

Chivas Regal bu şekilde kendini konumlandırmış bir marka mesela. Yanılmıyorsam reklam / marka eğitimlerinde falan ders diye anlatılır Chivas Regal etkisi adıyla. Özetle bir bok değiştirmeden fiyatı iki katına çıkartıyorlar ve kısa sürede satışlar da iki katına çıkıyor, bugünkü Chivas Regal imajı da oluşmuş oluyor.

Ortalama bir Darlık gününde git gel 200KM yapıyorum zaten neredeyse.😁 Gözleme öncesi ve sonrası olmak üzere 2 tur atardım Nürburgring'de.
O hesap geçerliyse ev Şile'de benden çok o çevrede yol yapan yoktur 😊
Tuzla , Yalova , Levent hemen hergün gidiyorum da pist başka birşey , giriş zamanı , kurallar vs bir disiplin var orada , evden çıktım Şile'de gözleme yedim Darlık da jandarmayı kollayıp virajda yapalım şeklinde olmadığı için 25 km lik bir pistte aynı şehirde yaşayan biri bile senede 10-15 defa giriyordur , anca 7-8 senede 200 turu tamamlar aynı yerden sıkılmazsa ki Avrupa'da malum daha kısa ama birçok pist var..

Motosikleti
Hero Dash 125
foruma +18 yaş ibaresi gelsin zira ki her konuya girdiğimde malatafı şakşakiye yapmaktan yoruldum

Sen de her gördüğünden etkileniyorsun yahu. :ROFLMAO:

Foruma giriş yapmadan önce çavuşun gazını al, bu kadar çabuk tüfek omza olmasın. :ROFLMAO:
aman diyim ağabey yakma bizleri... aldreann çok güzel bir hanımefendi ya gerçekten.. uğruna ölürüm

Kimse için uğruna ölmeye değmez. Dünyanın güzeli bitmez. ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar