2025 Hafif Siklet ADV Savaşı! | KTM - Enfield - Honda - CFMoto | MCN

Önce Alt yazıyı İngilizce açıp onu da Türkçeye çevir yapacaksınız.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Videoyu henüz izlemedim ama gün sonunda Honda çocuğu koyacak, çift vurup tek sayacaktır.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben bunlar arasından teknik olarak 390'ın daha iyi olduğunu bilsem de Himalayan'ı alırdım.

Motosikleti
Yamaha XSR700
kağıt üstünde veya altında himalayanın 390dan iyi yaptığı bir şey var mı
Elektronikleri daha fazla, daha hafif, qs falan aktif edilebiliyor, viraj abssine kadar var. Elektronik olarak dolu dolu, burada karşılaştırılan bütün motorlardan teknik olarak daha iyi.

Edit: tersini sormuşsun. Fiyatı daha uygun ve daha sorunsuz olduğunu düşünüyorum. Markayı da Ktm'den daha çok seviyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Elektronikleri daha fazla, daha hafif, qs falan aktif edilebiliyor, viraj abssine kadar var. Elektronik olarak dolu dolu, burada karşılaştırılan bütün motorlardan teknik olarak daha iyi.

Edit: tersini sormuşsun. Fiyatı daha uygun ve daha sorunsuz olduğunu düşünüyorum. Markayı da Ktm'den daha çok seviyorum.
royal enfieldın ceosu bile ktmi royal enfielddan daha çok seviyodur yani ne diyim 😁

Motosikleti
Yamaha XSR700
royal enfieldın ceosu bile ktmi royal enfielddan daha çok seviyodur yani ne diyim 😁
Ktm'lerin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. 20 gün sonra 2026'ya gireceğiz, hala daha klasik bajaj stop etme sorunlarıyla uğraşıyor. Yeni model çıkartıyorsun, hala da geri çağırma yapıyorsun stop etme sorunuyla ilgili. Premium fiyata motor satıyorsun, bajajla ayn sorunları çıkarıyor. Nesini seveyim ki? Royal enfield traktör gibi motorlar üretiyor. Hızlı değiller, ağırlar ama uzun ömürlüler. Tarzları hoşuma gidiyor. Türkiye'de daha çok tutunmalarını isterdim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Royal enfield traktör gibi motorlar üretiyor. Hızlı değiller, ağırlar ama uzun ömürlüler. Tarzları hoşuma gidiyor. Türkiye'de daha çok tutunmalarını isterdim.
Uzun ömürlülükte yedek parça stoğu ve servis sayısı/kalitesinin çok önemi var. İzmir için konuşayım tek yetkili servis Göçmen denen denyo, hani bana "Abi yoğunuz, kışın gel" diyen dandik esnaf.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ktm'lerin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. 20 gün sonra 2026'ya gireceğiz, hala daha klasik bajaj stop etme sorunlarıyla uğraşıyor. Yeni model çıkartıyorsun, hala da geri çağırma yapıyorsun stop etme sorunuyla ilgili. Premium fiyata motor satıyorsun, bajajla ayn sorunları çıkarıyor. Nesini seveyim ki? Royal enfield traktör gibi motorlar üretiyor. Hızlı değiller, ağırlar ama uzun ömürlüler. Tarzları hoşuma gidiyor. Türkiye'de daha çok tutunmalarını isterdim.
bi firmanın geri çağırma yapması kadar normal bir şey yok benim gözümde bajajda yıllardır bu sorun devam ediyorsa geri çağırmadığı içindir geri çağırma her markada oluyor bence takılacak bi konu değil senin takılasın gelmiş ktme fiyat olarak pahalı diğer markalardan çünkü premium parçalar kullanıyorlar ne kadar ekmek o kadar köfte

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
gerçekten motosiklet camiası olarak rezil yıllar geçiriyoruz, arkadaş geçen ay "cfmoto 250sr" ile kaza yapmıştı ve motorun ön taraf dağılmıştı.. tamir masrafından konuştuk bugün ve servis kazık fiyat çıkarmış biraz... sadece ekran için 41 bin tl falan yazmışlar galiba... ben çok kızıyorum, o paraya samsung galaxy S25 FE satın alıyorsunuz ve kalan paraylada 2 gün bungalov tatili yapabiliyorsunuz...

yani kıçı kırık beş para etmez 250sr ekranı nasıl 41 bin tl olur? kim kimi soyuyor ben anlamadım, sigortadan diye mi geçiriyorlar yoksa herkese mi aynı tarife bilmiyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700
Uzun ömürlülükte yedek parça stoğu ve servis sayısı/kalitesinin çok önemi var. İzmir için konuşayım tek yetkili servis Göçmen denen denyo, hani bana "Abi yoğunuz, kışın gel" diyen dandik esnaf.
Servis konusunda deneyimleyemediğim için bir şey diyemem. Zaten servis sayısı da çok az.
bi firmanın geri çağırma yapması kadar normal bir şey yok benim gözümde bajajda yıllardır bu sorun devam ediyorsa geri çağırmadığı içindir geri çağırma her markada oluyor bence takılacak bi konu değil senin takılasın gelmiş ktme fiyat olarak pahalı diğer markalardan çünkü premium parçalar kullanıyorlar ne kadar ekmek o kadar köfte
İşte ben de onu diyorum. Bu sorun eski 390 adv'de de vardı, premium parçalar kullanılan yeni 390 adv'de de var. Geri çağırma olmuş ama çözüm olup olmadığı hakkında şu an için bir bilgi de yok. Çözdülerse ne mutlu. Bajajlara da servislerde yazılım güncellemesi yayınlamışlardı. Bakımlarda yükleniyordu ama çok da çözmedi o sorunu. Neyse sonuç olarak zevkler ve renkler mevzusu var. Daha iyi olduğunu kabul ediyorum, ama ben diğerini daha çok seviyorum.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Alemlerin Rabbinden 2026 için tek dileğim şu edvençır modasının bitmesidir.
Ekonominin gittikçe moka sardığı günlerde çok amaçlı motorların modası bitmez. Hem uzun yola gideyim, hem hız yapayım, hem toprak yolda süreyim, hem şehir içi bineyim hem de bunları artçılı yapayım dediğin zaman en mantıklı seçenek adventure ya da sport touring oluyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben bu forumu anlayamıyorum; Aleyna Tilki bile saçının rengini değiştirip Deniz Akkaya'nın estetiksiz ilk haline dönmüş. Hani nerede isyan? Nerede başkaldırı? Anca aküm bitti, benzinim bitti, Honda şöyle güzel böyle iyi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar