- Konu Yazar
Önce Alt yazıyı İngilizce açıp onu da Türkçeye çevir yapacaksınız.
Bunlar hem hafif hem de genç işi.Bunlara para verene kadar @Cyan abimin V-Strom'u alırım.![]()
Ben balık etli seviyorum.Bunlar hem hafif hem de genç işi.![]()
Sen ağzının tadını biliyorsunBen balık etli seviyorum.![]()
kağıt üstünde veya altında himalayanın 390dan iyi yaptığı bir şey var mıBen bunlar arasından teknik olarak 390'ın daha iyi olduğunu bilsem de Himalayan'ı alırdım.
Elektronikleri daha fazla, daha hafif, qs falan aktif edilebiliyor, viraj abssine kadar var. Elektronik olarak dolu dolu, burada karşılaştırılan bütün motorlardan teknik olarak daha iyi.kağıt üstünde veya altında himalayanın 390dan iyi yaptığı bir şey var mı
royal enfieldın ceosu bile ktmi royal enfielddan daha çok seviyodur yani ne diyimElektronikleri daha fazla, daha hafif, qs falan aktif edilebiliyor, viraj abssine kadar var. Elektronik olarak dolu dolu, burada karşılaştırılan bütün motorlardan teknik olarak daha iyi.
Edit: tersini sormuşsun. Fiyatı daha uygun ve daha sorunsuz olduğunu düşünüyorum. Markayı da Ktm'den daha çok seviyorum.
Ktm'lerin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. 20 gün sonra 2026'ya gireceğiz, hala daha klasik bajaj stop etme sorunlarıyla uğraşıyor. Yeni model çıkartıyorsun, hala da geri çağırma yapıyorsun stop etme sorunuyla ilgili. Premium fiyata motor satıyorsun, bajajla ayn sorunları çıkarıyor. Nesini seveyim ki? Royal enfield traktör gibi motorlar üretiyor. Hızlı değiller, ağırlar ama uzun ömürlüler. Tarzları hoşuma gidiyor. Türkiye'de daha çok tutunmalarını isterdim.royal enfieldın ceosu bile ktmi royal enfielddan daha çok seviyodur yani ne diyim![]()
Uzun ömürlülükte yedek parça stoğu ve servis sayısı/kalitesinin çok önemi var. İzmir için konuşayım tek yetkili servis Göçmen denen denyo, hani bana "Abi yoğunuz, kışın gel" diyen dandik esnaf.Royal enfield traktör gibi motorlar üretiyor. Hızlı değiller, ağırlar ama uzun ömürlüler. Tarzları hoşuma gidiyor. Türkiye'de daha çok tutunmalarını isterdim.
bi firmanın geri çağırma yapması kadar normal bir şey yok benim gözümde bajajda yıllardır bu sorun devam ediyorsa geri çağırmadığı içindir geri çağırma her markada oluyor bence takılacak bi konu değil senin takılasın gelmiş ktme fiyat olarak pahalı diğer markalardan çünkü premium parçalar kullanıyorlar ne kadar ekmek o kadar köfteKtm'lerin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. 20 gün sonra 2026'ya gireceğiz, hala daha klasik bajaj stop etme sorunlarıyla uğraşıyor. Yeni model çıkartıyorsun, hala da geri çağırma yapıyorsun stop etme sorunuyla ilgili. Premium fiyata motor satıyorsun, bajajla ayn sorunları çıkarıyor. Nesini seveyim ki? Royal enfield traktör gibi motorlar üretiyor. Hızlı değiller, ağırlar ama uzun ömürlüler. Tarzları hoşuma gidiyor. Türkiye'de daha çok tutunmalarını isterdim.
Servis konusunda deneyimleyemediğim için bir şey diyemem. Zaten servis sayısı da çok az.Uzun ömürlülükte yedek parça stoğu ve servis sayısı/kalitesinin çok önemi var. İzmir için konuşayım tek yetkili servis Göçmen denen denyo, hani bana "Abi yoğunuz, kışın gel" diyen dandik esnaf.
İşte ben de onu diyorum. Bu sorun eski 390 adv'de de vardı, premium parçalar kullanılan yeni 390 adv'de de var. Geri çağırma olmuş ama çözüm olup olmadığı hakkında şu an için bir bilgi de yok. Çözdülerse ne mutlu. Bajajlara da servislerde yazılım güncellemesi yayınlamışlardı. Bakımlarda yükleniyordu ama çok da çözmedi o sorunu. Neyse sonuç olarak zevkler ve renkler mevzusu var. Daha iyi olduğunu kabul ediyorum, ama ben diğerini daha çok seviyorum.bi firmanın geri çağırma yapması kadar normal bir şey yok benim gözümde bajajda yıllardır bu sorun devam ediyorsa geri çağırmadığı içindir geri çağırma her markada oluyor bence takılacak bi konu değil senin takılasın gelmiş ktme fiyat olarak pahalı diğer markalardan çünkü premium parçalar kullanıyorlar ne kadar ekmek o kadar köfte

Ekonominin gittikçe moka sardığı günlerde çok amaçlı motorların modası bitmez. Hem uzun yola gideyim, hem hız yapayım, hem toprak yolda süreyim, hem şehir içi bineyim hem de bunları artçılı yapayım dediğin zaman en mantıklı seçenek adventure ya da sport touring oluyor.Alemlerin Rabbinden 2026 için tek dileğim şu edvençır modasının bitmesidir.