Ulan takoza mı kaldık?

Motoru iş yerinin önüne bırakıyorum, geçen hafta koruma demirinin bir takozu çalındı, dün de diğerini yürütmüşler. Kardeşim, bu takozları ne yapıyorsun? Koleksiyon mu, başka bir yere mi takıyorsun anlamadım. Bu arada tanesi 200 TL’ymiş… Hırsızlığın da ekonomik olanı makbul herhalde.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmişte benim Rks'nin de sol aynasını çalmışlardı. Hırsızın, uğursuzun da insaflısına denk gelmiştim.

Benim tekerkek subap kapaklarını yürütmüşlerdi , ulen benzinlikteki hava pompasının etrafına baksan bir iki tane bulursun yerde , üşenmedin mi 5 lira etmez kapağı sökmeye 😁

Motosikleti
Yok
Millet aç, aç. :)

Herkesin, kendiniz gibi motosiklet sahibi olabilecek kadar durumu olduğunu asla düşünmeyin. Neler görüyorum, neler duyuyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Millet aç, aç. :)

Herkesin, kendiniz gibi motosiklet sahibi olabilecek kadar durumu olduğunu asla düşünmeyin. Neler görüyorum, neler duyuyorum.
O zaman abi koruma takozunu çalan arkadaş Nk 250 hayali ile yaşayan bir olsa gerek, şimdiden koruma takozlarından başlayarak motosikleti toplamaya başlamış. :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O zaman abi koruma takozunu çalan arkadaş Nk 250 hayali ile yaşayan bir olsa gerek, şimdiden koruma takozlarından başlayarak motosikleti toplamaya başlamış. :D
bence gayet mantıklı.
Aranızda MT07 kullanan var mı? adrese gerek yok kendinizi belirtin yeter. Bir arkadaş soruyo :) :D

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Duvara zincirleyip havlu ıslatıp soyup vura vura döveceksin böylelerini.
Birkaç sene önce 1 haftalığına şehir dışında olacağım için arabayı esenboğa havalimanı otoparkına bırakmıştım.
Geri döndüğümde araca binerken dikkatimi çekti tekerlerin birinde bijonların plastik kapağı yok, bir baktım bijonlardan 1 tanesi kaybolmuş.
Bu da benim şok yaşadığım bir anımdı.

Motosikleti
Hero Dash 125
Servislerde yedek parça vs bulamayan birisi sorununu kolayca çözmüş olabilir. :ROFLMAO:

Motosikleti
DUKE 250
Duvara zincirleyip havlu ıslatıp soyup vura vura döveceksin böylelerini.
Birkaç sene önce 1 haftalığına şehir dışında olacağım için arabayı esenboğa havalimanı otoparkına bırakmıştım.
Geri döndüğümde araca binerken dikkatimi çekti tekerlerin birinde bijonların plastik kapağı yok, bir baktım bijonlardan 1 tanesi kaybolmuş.
Bu da benim şok yaşadığım bir anımdı.
bizde birisinin bijonlarını sökmüştük ama hırsızlık amaçlı değildi,
sürekli otopark çıkışının önüne park ediyordu, defalarca uyardık olmadı, sonra 4 tekerinde birer bijon bırakıp diğerilerini söküp ön camına dizdik. bir daha park etmedi.

Motosikleti
D400
adamlar motorun kediler için örttüğüm kıl tüy içinde delik deşik a4 boyutundaki pis bezi çaldı.

takoz bence gayet mantıklı bir hırsızlık bunun yanında :D

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
bizde birisinin bijonlarını sökmüştük ama hırsızlık amaçlı değildi,
sürekli otopark çıkışının önüne park ediyordu, defalarca uyardık olmadı, sonra 4 tekerinde birer bijon bırakıp diğerilerini söküp ön camına dizdik. bir daha park etmedi.
Güzel taktikmiş ben olsam ben de bir daha yapmam. Devam etseydi bir sonraki aşama olarak ne düşünüyordunuz çok merak ettim :)

Motosikleti
Hero Dash 125
Güzel taktikmiş ben olsam ben de bir daha yapmam. Devam etseydi bir sonraki aşama olarak ne düşünüyordunuz çok merak ettim :)

Güzel hoş bir taktik gelebilir ancak bijonları sökülen kişi apartmanların güvenlik kamerasından bu durumu kayıt altına alarak müracaat ederse mala zarar vermekten ve bir kaç farklı TCK maddesinden yargılanabilirsiniz. Bir arabanın sileceğini bile kaldırmak mantıklı değil.

Belki diyebilirsiniz "Otopark çıkışına arabasını koyuyordu." Bu durumda da polis aranarak durum bildirilir, mala zarar verilmez. Ha polis gelir yada gelmez. O da Türkiye gerçekleri.

İsteyen istediğini yapar ama ben kulağınıza kar suyu kaçırayım dedim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Otopark çıkışına araba koymak nasıl bir denyoluktur? Ahalimizin bir kısmı ya çok bencil ya da plankton kadar akılları yok.
Bizim burada apartman önündeki park yerini kapatacak şekilde sokağa parkeden oluyor, gıcık oluyoruz.
Geçen akşam arabayla geldim, yan apartmandaki denyo komşu minibüsünü sokağa öyle parketmiş ki apartman önünde kalan sonra yerin girişini kapatmış, güya yola parketmiş, apartman park yerine girse daha az gıcık olurdum.
polisi arayınca gelip park cezası keseceklerini bilsem ararım ama polis merkezi araçla 5dk, yürüyerek 3dk olmasına rağmen geleceklerini sanmıyorum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bizim burada apartman önündeki park yerini kapatacak şekilde sokağa parkeden oluyor, gıcık oluyoruz.
Geçen akşam arabayla geldim, yan apartmandaki denyo komşu minibüsünü sokağa öyle parketmiş ki apartman önünde kalan sonra yerin girişini kapatmış, güya yola parketmiş, apartman park yerine girse daha az gıcık olurdum.
polisi arayınca gelip park cezası keseceklerini bilsem ararım ama polis merkezi araçla 5dk, yürüyerek 3dk olmasına rağmen geleceklerini sanmıyorum.
Çekici çağıracaksın koşa koşa gelirler. Ucunda güzel para var. :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi dövün, ırzına geçin anca bundan anlar bu davarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar