Polis'i telefonla arayarak yardım talebinde bulunduğunda ruhsat sahibini telefonla arayarak aracı çekmesi için uyarıyorlar diye biliyorum.
Bir önceki mesajınızdakilere katılıyorum. Tabi ki kamerayla tespit edilirse başımıza bela da alabiliriz. Arkadaşın yaptığı benim isteyip de yapamadığım, hayal dünyamda hayali olarak gerçekleştirdiğim fantezilerden.
Şayet ben bu ülkede hakkını arama inancımı tamamen yitirmek üzereyim.
Gece 12'den sonra gürültülü alem yapanları polise şikayet ettim, polisin gelmesi 2 saat sürdü geldiğinde de bir şey yapmadılar. Şikayet ettiğim dairedeki kişi camı açıp "BİZİ KİM ŞİKAYET ETTİ ULAAN" diye bağırıp devam etti.
Oturduğumuz yerde binaya ait asansörlerde kırmızı etiket var. Bu güvensiz demektir ve kullanıma kapatılmalıdır, kullanılması yasaktır. Belediyeye şikayet ettim 4 gün sonra evet dediğiniz gibi bir durum varmış ancak biz idari işlem yapamayız Sanayi Müdürlüğüne şikayet edin dediler. Yani ben Sanayi Müdürlüğüne şikayet edene kadar o arada bir şey olursa ne olacak? Bu mudur? Asıl olay "Prosedürü uygulamak" mı yoksa bir şeyler doğru düzgün olsun insanalrın başına bir şey gelmesin diye hassasiyetli davranmak mı?
Bugüne kadar ne zaman resmi mecralara ihtiyacım olduysa hem ben koşuşturdum, telefonla orayı burayı arayıp yönlendirildim bekletikdim. Sonunda da olduğum stresle kaldım. Baktım bir halt yiyen insanlar pişkin pişkin her şeye bir cevapları olan bir halde umurlarında bile değil hayatlarını yaşıyorlar. Bir tek ben takıyorum bazı şeylere kafayı. Şimdi böyle bir ortamda hadi gel de bilmem ne olmuş da polise şikayet edelim de. Hiçbir şey kimsenin umurunda değil ve ben artık bazı şeyler doğru düzgün olsun diye düşünmekten ve uğraşmaktan yorulmaya başladım. O yüzden artık sessizce ben kendi önlemimi alıp kim ne b*k yiyorsa yesin moduna gireceğim. Yapabilirsem.