İzmir-İstanbul Xmax transferi ne kadar tutar

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
sizi yiyceeem diye tavuk kovalayan çocuk canlandı gözümde. :)
Bizimkiler büyüdüler artık cool takılıyorlar, 3-4 sene sonra yaptığım biralara ortak çıkacaklar neredeyse.
Geçen meyhaneye götürdüm onları, ortam öğrensinler şimdiden, ileride kendiler gidip babama yaz hesabı diyecekler nasıl olsa. :)

Bahar gelse de bir organizasyon yapsak o zaman.
Geçenlerde Cyan ile Pınarhisar'ın Kaynarca köyünde bir yer bulduk, çevirme yoktu ama etleri çok güzel pişirmişlerdi, motorla gittiğimiz için sadece birer bira içebildik ama rakı çok iyi giderdi yaında.
😂benimki markette, oyuncakcida kasaya gidince hadi bip yap diyor simdiden. Ileride neler yapar dusunemiyorum.
Yerin adi ne?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kronolojik olarak konuyu icmeye getiren @haluk23 , yemeye getiren ben, oglaga getiren @Nikkfurie , kofteye getiren @espresso 😂 fiyat soyleyen 1 kisi, transfer isi yapan biri paylasan da 1 kisi😂
Lojistik sektorunde 18 seneyi gectim. Ne yazik ki bu isi hakkiyla, sigortali yapmak 5 haneli rakamlara patlar. Ambar otobus vbler ucuzdur ama motorun basina bisiler gelme olasiligi yuksek. En ucuz cozum kendisinin surmesi ya da bir arladasina getirtmesi.

Son düzenleme:
Motosikleti
Hyosung GT250R, RS200
Bana geçen İstanbul Esenyurttan Tekirdağ Süleymanpaşa'ya getirmek için 10bin₺ ücret çıkarttı transfer firmaları bence ya otobüs ya da kendiniz sürerek getirin. Normal bir havada rahat bir şekilde gelirsiniz.

Adam fiyat sormuş ancak her kafadan ayrı bir ses çıkmış. :)

Instagram'da motosiklet transfer yaz çıkan firmalar İstanbul'dan Antalya'ya kadar Bursa, İzmir, Muğla gibi lokasyonlara uğrayarak motosiklet toplayıp, motosiklet teslim ediyorlar. Altta bıraktığım numaradan da fiyat bilgisi alabilirsin. Yakın zamanda forumda motosiklet transfer ettirmiş kişi yok sanırım o yüzden net bir fiyat bilgisi içeren cevap gelmemiş.

05459113535 Motocarrier Furkan
İstanbul veya İzmir'de mototransfer yapan insanlar arada gidip dönerken yolda da motosiklet alabiliyor ve daha ucuz bir fiyata getirebiliyorlar onları da kovalamak lazım . Sürüp getirmesi daha zevkli .

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İşte kamp çadır olaylarının güzelliği şu mesajda gizli 😊 @tommygun
Bugün mok var gibi Ayvalık'a tost yemeye gittim, her zaman gittiğim tostçudaki tostu beğenmedim bu sefer. Dönüşe geçtiğimde 119 ile radara girdim ve 4512 TL çaktılar bana. Bir an çevirmeye girmeden kaçayım diye düşündüm ama sonra her yerde kamera var, daha kötü öperler diye vazgeçtim.

250 cc sefil bir motorla, nispeten düşük hızlarda radardan ceza yemek bana dokundu. Bu arada İzmir-Balıkesir güzergahında kullanılan radar araçları pek öyle alıştığımız tip tepesinde bilmem ne olan polis araçları değildi, bildiğin klasik bir sivil araç gibi bir şeydi, tam çözemedim ama beyaz bir Nissan'dı sanırım.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bugün mok var gibi Ayvalık'a tost yemeye gittim, her zaman gittiğim tostçudaki tostu beğenmedim bu sefer. Dönüşe geçtiğimde 119 ile radara girdim ve 4512 TL çaktılar bana. Bir an çevirmeye girmeden kaçayım diye düşündüm ama sonra her yerde kamera var, daha kötü öperler diye vazgeçtim.

250 cc sefil bir motorla, nispeten düşük hızlarda radardan ceza yemek bana dokundu. Bu arada İzmir-Balıkesir güzergahında kullanılan radar araçları pek öyle alıştığımız tip tepesinde bilmem ne olan polis araçları değildi, bildiğin klasik bir sivil araç gibi bir şeydi, tam çözemedim ama beyaz bir Nissan'dı sanırım.
Hareketli radar mi? Yoksa sabit miydi? Arka plakani nasil gorduler ki🙄

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hareketli radar mi? Yoksa sabit miydi? Arka plakani nasil gorduler ki🙄
Sabit olup 1 km ötedeki çevirmeye "la bu mavi motoru yakalayın" diyen tarzdan. Trakya'da başıma gelse yeminlen kaçardım ama sabah giderken de dikkat ettim, normalden fazla kamera var o yolda. Elbet ebelerler diye suçumu kabul edip daha azına razı oldum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bana geçen İstanbul Esenyurttan Tekirdağ Süleymanpaşa'ya getirmek için 10bin₺ ücret çıkarttı transfer firmaları bence ya otobüs ya da kendiniz sürerek getirin. Normal bir havada rahat bir şekilde gelirsiniz.
Esenyurt - Tekirdağ kısa yol yaa.
Ben büyükçekmece'den bakım için Tekirdağ yamaha servisine gidip gelmiştim, hem bakım yaptırırım hem köfte yerim demiştim. :)

Motosikleti

Bir daha Ayvalık'a gidersen benim anarşik arkadaşların dükkanında pizza ye, çok sevimli arkadaşlar. Onlar da Bornova'ya taşınacaklar dükkanı devretmeye çalışıyorlarmış.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yine de cezayı kesen polisten genç kardeşim "Abi Yenişakran'a kadar çevirme yok dert etme, sonrasında Jandarma bakıyor, dikkat et" diye uyardı. Ben öyle "kır kalemi, kes cezayı, 250 cc ile yaşamayı neyleyim?" deyip suçumu kabul edince polis de bana iyi davrandı :)

Bir daha Ayvalık'a gidersen benim anarşik arkadaşların dükkanında pizza ye, çok sevimli arkadaşlar. Onlar da Bornova'ya taşınacaklar dükkanı devretmeye çalışıyorlarmış.
Abi yeriz de sıkıntılı olan dönerken mokoko olmak

Motosikleti
Yine de cezayı kesen polisten genç kardeşim "Abi Yenişakran'a kadar çevirme yok dert etme, sonrasında Jandarma bakıyor, dikkat et" diye uyardı. Ben öyle "kır kalemi, kes cezayı, 250 cc ile yaşamayı neyleyim?" deyip suçumu kabul edince polis de bana iyi davrandı :)

Abi yeriz de sıkıntılı olan dönerken mokoko olmak
sen kawa ile ceza yemeden dönebilmiştin oralardan, 250cc ile ceza yemek kötü olmuş sahiden de. :(

Yine de cezayı kesen polisten genç kardeşim "Abi Yenişakran'a kadar çevirme yok dert etme, sonrasında Jandarma bakıyor, dikkat et" diye uyardı.....
Yav Türk polisini bazen anlamakta güçlük çekiyorum hakkatten 😂
bak sana aşırı hızdan ceza kesiyor sonra diyorki şuraya kadar yol serbest basabilirsin 😁

geçenlerde Mecidiyeköy'e gittim çevirmeye girdim , biri var ehliyetsizlikten 19k yemiş ama ehliyetli birine motoru teslim edebilirmiş polis benden rica etti ,

ne yapacam dedim abi şuraya falanca plakalı motoru teslim aldım diye imza at yeterli , sonra ?

sonra arkadaş gidebilir..
ee ehliyeti yok
tamam işte cezasını kestik ona 10.000 araç sahibine 9000

adam bindi motora polisin gözü önünde çekti gitti 🤔

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yav Türk polisini bazen anlamakta güçlük çekiyorum hakkatten 😂
bak sana aşırı hızdan ceza kesiyor sonra diyorki şuraya kadar yol serbest basabilirsin 😁

geçenlerde Mecidiyeköy'e gittim çevirmeye girdim , biri var ehliyetsizlikten 19k yemiş ama ehliyetli birine motoru teslim edebilirmiş polis benden rica etti ,

ne yapacam dedim abi şuraya falanca plakalı motoru teslim aldım diye imza at yeterli , sonra ?

sonra arkadaş gidebilir..
ee ehliyeti yok
tamam işte cezasını kestik ona 10.000 araç sahibine 9000

adam bindi motora polisin gözü önünde çekti gitti 🤔
Polis bence yine de insaflı, bir orta yol bulmaya bakıyor. Daha fazla girmesin diye uyarıda bulunuyor, kanunun köşelerinden dönerken bir açık kapı bulup seni yönlendiriyor.

sen kawa ile ceza yemeden dönebilmiştin oralardan, 250cc ile ceza yemek kötü olmuş sahiden de. :(
Abi sen, ben , Memcoş48 ile takıldığımız hafta sonu dönüşte ben yine Menemen'de ceza yemiştim. Menemen'i Şehit Kubilay'dan ötürü Atatürk bile sevmemiş, ben zaten nefret ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar