Aprilia Aprilla CAPONORD 1200 RALLY Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilinler bilir. Bende bir İtalyan motosikleti sevdası vardır. Bir dönem çok sevdiğim. Almayı çok istediğim bir makineydi. Çok büyük satış rakamları tutturamasa da hem performansı hem özellikleri ile hayali garajımın en nadide parçalarından. Arada video ve fotoğraf atın. Biraz içimiz açılsın. Tekerinize taş değmesin :)

Motorun sesini dinlemeyi tercih ederdik. Ama olsun hemen dönüş yapmışsınız. Teşekkür ederim :)

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
merhaba caponord sevenler ve merak edenler.
1200tp ile olan birlikteliğim devam ediyor, şuan 98500 km deyim.
aldığım günden bugüne kadar amortisör keçesi dışında hiç problem yaşatmadı.
özellikle iyi bir sübap ayarından sonra titreşim yok denecek kadar azalıyor.
yine aklında soru işareti olanlara yardımcı olurum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
merhaba caponord sevenler ve merak edenler.
1200tp ile olan birlikteliğim devam ediyor, şuan 98500 km deyim.
aldığım günden bugüne kadar amortisör keçesi dışında hiç problem yaşatmadı.
özellikle iyi bir sübap ayarından sonra titreşim yok denecek kadar azalıyor.
yine aklında soru işareti olanlara yardımcı olurum.

Ülkemizde bence kıymeti bilinememiş motorlardan biri

Motosikleti
Ülkemizde bence kıymeti bilinememiş motorlardan biri

bizim ülkemizde araç kültürü maalesef ki yok. insanlar nasıl kolay satarımdan başka birşey düşünmüyorlar. kendi hayatları, zevkleri ve arzuları önemsiz. motorum aprilia, aracım subaru, önceki aracım mazda idi ve büyük keyifle kullanıyorum.
düşünsenize koskoca toplum başkalarının istekleri üzerine hareket ediyor. o yüzden beş para etmez araçlar tutulurken, gerçek birer mühendislik harikası araçlar ilgi görmüyor. gerçekten garip bir toplumda yaşıyoruz.

Bizde araç kültürü yok orası doğru da, Caponord özelinde iki tane daha farklı konu da var.

Birincisi Dünya'da da satamadılar bunu maalesef. Küçük atölye kafasında firma hala adamlar, 2021'de biraz değiştirmeye başladılar bu imajı ama hala oturmadı. Ama o zamanlar iyice butik ufak firma imajındaydılar. İtalya'da Caponord aksesuarı arıyorsun yine çeşit az. Bir de tuz biber oldu yenisi gelmedi öldürdüler Caponord'u.

İkincisi o yıllarda Türkiye'de işin yönetimi daha da berbattı. Marka yönetimi bu kadar kötüyken insanlara neden almıyorlar diye bakmak yerine işin nasıl yönetildiğine bakmak lazım. Evet Caponord bence de müthiş bir motor (ve boyum az daha uzun olsaydı cidden Tuareg yerine alırdım - gerçi şehir içinde zorlardı, Tuareg'i terlik gibi de kullanıyorum) ama Türkiye'de satmaması da çok normal geliyor bana. İkinci el durumunu çok düşünmeyen, 2-3 seneden uzun kullanacak olan büyük sınıf enduro bakan birinin kesinlikle çok mutlu olacağı bir makina. Ben 2016 Versys mi alsam diye 380bin TL ilanlara bakarken 310'a verdi arkadaşım - 2015 Rally. Bedava vallahi.

Motosikleti
uzun zaman sonra tekrar foruma uğrayım dedim.
evet aprilia firması halen ben butik firmayım diye takılıyor. tok satıcı edasındalar ancak gerçekten iyi mal üretiyorlar. şuan 1200add ile 100 bin km barajını geçtim. daha önce belirttiğim gibi ön amortisör keçesi hariç sorun yaşamadım yolda kalmadım.

ikinci hususta yine katılıyorum size aprilia nın ilk distribitörü markayı bok sakal etti. geleceğini mahvetti ancak doğan trend sanki işi iyi götürecekmiş gibi geliyor. ancak burası Türkiye burada tüketicilerin bir hakkı yok. bunun yanında caponordumun yanına birde stelvio düşünüyorum. nasip bakalım.

Motosikleti
Hero x pulse
uzun zaman sonra tekrar foruma uğrayım dedim.
evet aprilia firması halen ben butik firmayım diye takılıyor. tok satıcı edasındalar ancak gerçekten iyi mal üretiyorlar. şuan 1200add ile 100 bin km barajını geçtim. daha önce belirttiğim gibi ön amortisör keçesi hariç sorun yaşamadım yolda kalmadım.

ikinci hususta yine katılıyorum size aprilia nın ilk distribitörü markayı bok sakal etti. geleceğini mahvetti ancak doğan trend sanki işi iyi götürecekmiş gibi geliyor. ancak burası Türkiye burada tüketicilerin bir hakkı yok. bunun yanında caponordumun yanına birde stelvio düşünüyorum. nasip bakalım.
Halen kullanıma devam ediyor musunuz?Bu ticaretin döndüğü gruba nasıl katilabilirim.Birde Youtube videosunda motor sahibi ortalama 8 lt yaktığını söylemiş bana yanlış bilgi gibi geldi siz ne dersiniz

Motosikleti
Halen kullanıma devam ediyor musunuz?Bu ticaretin döndüğü gruba nasıl katilabilirim.Birde Youtube videosunda motor sahibi ortalama 8 lt yaktığını söylemiş bana yanlış bilgi gibi geldi siz ne dersiniz
ticaretin döndüğü bir grup değilde, sadece kullanıcılarının olduğu bir whatsapp grubu var. sohbet muhabbet orada devam ediyor. eğer sorularınız varsa detaylı cevaplayabilirim. eğer istanbulda ikamet ediyorsanız kağıthanede hüseyin ustanın yanına gidin hemen herkes orada takılıyor. her soruya dürüstlükle cevap alırsınız. satmayı düşünmediğim bir motor. 8 lt ortalama yakıtı değil performanslı sürüş yakıtı diyebilirim. hatta bir örnek vereyim; markasız yerden benzin almam dedediğim için 24 lt depoyu 515 km'de bitirdim ve yolda kaldım. ne yaktığının hesabını siz yapın. sakin bir kullanıcıyım. herzaman yüklü gezerim. çadırım, kamp malzemelerim. dalış malzemelerim.(tüphariç). aklınıza ne gelirse bana sorun olmazsa sizi 1 günlüğüne gruba aldırırım sorularınızı sorarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar