Arada video ve fotoğraf atın. Biraz içimiz açılsın. Tekerinize taş değmesin![]()
merhaba caponord sevenler ve merak edenler.
1200tp ile olan birlikteliğim devam ediyor, şuan 98500 km deyim.
aldığım günden bugüne kadar amortisör keçesi dışında hiç problem yaşatmadı.
özellikle iyi bir sübap ayarından sonra titreşim yok denecek kadar azalıyor.
yine aklında soru işareti olanlara yardımcı olurum.
Ülkemizde bence kıymeti bilinememiş motorlardan biri
Halen kullanıma devam ediyor musunuz?Bu ticaretin döndüğü gruba nasıl katilabilirim.Birde Youtube videosunda motor sahibi ortalama 8 lt yaktığını söylemiş bana yanlış bilgi gibi geldi siz ne dersinizuzun zaman sonra tekrar foruma uğrayım dedim.
evet aprilia firması halen ben butik firmayım diye takılıyor. tok satıcı edasındalar ancak gerçekten iyi mal üretiyorlar. şuan 1200add ile 100 bin km barajını geçtim. daha önce belirttiğim gibi ön amortisör keçesi hariç sorun yaşamadım yolda kalmadım.
ikinci hususta yine katılıyorum size aprilia nın ilk distribitörü markayı bok sakal etti. geleceğini mahvetti ancak doğan trend sanki işi iyi götürecekmiş gibi geliyor. ancak burası Türkiye burada tüketicilerin bir hakkı yok. bunun yanında caponordumun yanına birde stelvio düşünüyorum. nasip bakalım.
ticaretin döndüğü bir grup değilde, sadece kullanıcılarının olduğu bir whatsapp grubu var. sohbet muhabbet orada devam ediyor. eğer sorularınız varsa detaylı cevaplayabilirim. eğer istanbulda ikamet ediyorsanız kağıthanede hüseyin ustanın yanına gidin hemen herkes orada takılıyor. her soruya dürüstlükle cevap alırsınız. satmayı düşünmediğim bir motor. 8 lt ortalama yakıtı değil performanslı sürüş yakıtı diyebilirim. hatta bir örnek vereyim; markasız yerden benzin almam dedediğim için 24 lt depoyu 515 km'de bitirdim ve yolda kaldım. ne yaktığının hesabını siz yapın. sakin bir kullanıcıyım. herzaman yüklü gezerim. çadırım, kamp malzemelerim. dalış malzemelerim.(tüphariç). aklınıza ne gelirse bana sorun olmazsa sizi 1 günlüğüne gruba aldırırım sorularınızı sorarsınız.Halen kullanıma devam ediyor musunuz?Bu ticaretin döndüğü gruba nasıl katilabilirim.Birde Youtube videosunda motor sahibi ortalama 8 lt yaktığını söylemiş bana yanlış bilgi gibi geldi siz ne dersiniz