Eğitmen olmanın dayanılmaz hafifliği

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Biz hocayla son 1-2 senedir birbirimizi bir çok defa sınadık. Hocada bu işleri bilmenin verdiği bir ego ve bu ego nedeniyle de yazdığı bir yazıya yeni yetme birinden ampır ampır cevap geldiğinde çok sinirlenmek gibi kötü bir huy var. Bu sinir sonrası yazdıkları da kendisini tanımayanları irrite edebiliyor, ona laf sokma konusunda motive ediyor.

Ama ben şuna emin oldum; hocada para mevfumu yok, elbet ücretli ders veriyor ama ne zaman konuşsak "Bak tommygun sizinkiler eğitim almak istiyorsa, tarih belliyse haber ver, ona göre uçak biletimi alacağım, sizden para istemiyorum, sadece pist kirasını ortaklaşa ödeyin, ben motorsuz geleceğim, benim motoru düşünmeyin, ben İstanbul'da bir motor bulurum" diyor.

Hani forumda az biraz ortalıkta gözüküyoruz diye çevremize yanlayacak desek o da değil, zaten adamın müşteri kitlesi var, hatta bir kaç ay önce paralı bir eğitimine beni ücretsiz çağırdı da sevgilimin sıcak teni bana daha cazip geldi de bir kolpayla ektim.

Velhasıl forumumuzda herkes istediğini, beklediğini alıyor, buluyor. Goygoy isteyenler için biz hep varız, sürüşe dair faydalı bilgi almak isteyenler için de hoca, Mallaca ve adını şu an aklıma getiremediğim bir kaç arkadaş daha var.

Bu arada hocanın verdiği söz üzerine ilkbaharda ilk gün kapalı alan hakimiyet, 2. gün de yol eğitimi sınırlı sayıda forum üyesi için geçerlidir. Organizasyonu zamanı geldiğinde burada hep beraber yaparız.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Biz hocayla son 1-2 senedir birbirimizi bir çok defa sınadık. Hocada bu işleri bilmenin verdiği bir ego ve bu ego nedeniyle de yazdığı bir yazıya yeni yetme birinden ampır ampır cevap geldiğinde çok sinirlenmek gibi kötü bir huy var. Bu sinir sonrası yazdıkları da kendisini tanımayanları irrite edebiliyor, ona laf sokma konusunda motive ediyor.

Ama ben şuna emin oldum; hocada para mevfumu yok, elbet ücretli ders veriyor ama ne zaman konuşsak "Bak tommygun sizinkiler eğitim almak istiyorsa, tarih belliyse haber ver, ona göre uçak biletimi alacağım, sizden para istemiyorum, sadece pist kirasını ortaklaşa ödeyin, ben motorsuz geleceğim, benim motoru düşünmeyin, ben İstanbul'da bir motor bulurum" diyor.

Hani forumda az biraz ortalıkta gözüküyoruz diye çevremize yanlayacak desek o da değil, zaten adamın müşteri kitlesi var, hatta bir kaç ay önce paralı bir eğitimine beni ücretsiz çağırdı da sevgilimin sıcak teni bana daha cazip geldi de bir kolpayla ektim.

Velhasıl forumumuzda herkes istediğini, beklediğini alıyor, buluyor. Goygoy isteyenler için biz hep varız, sürüşe dair faydalı bilgi almak isteyenler için de hoca, Mallaca ve adını şu an aklıma getiremediğim bir kaç arkadaş daha var.

Bu arada hocanın verdiği söz üzerine ilkbaharda ilk gün kapalı alan hakimiyet, 2. gün de yol eğitimi sınırlı sayıda forum üyesi için geçerlidir. Organizasyonu zamanı geldiğinde burada hep beraber yaparız.
Ikinci siradayim dedim egitime, unutmaa😂 pisti nasil kiraliyoruz? Istersen bi gun gidip konusayim, musait zamanlari ne, ne kadar vb vb?
Evet hocada bi asabiyet var. Her ne kadar burada gostermesem de ben de asabi biriyimdir. Trafikte araba kullanirken ettigim kufurleri benim oglan tekrarliyor artik😂 bi de act var asabi. Baska kaldi mi?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ikinci siradayim dedim egitime, unutmaa😂 pisti nasil kiraliyoruz? Istersen bi gun gidip konusayim, musait zamanlari ne, ne kadar vb vb?
Evet hocada bi asabiyet var. Her ne kadar burada gostermesem de ben de asabi biriyimdir. Trafikte araba kullanirken ettigim kufurleri benim oglan tekrarliyor artik😂 bi de act var asabi. Baska kaldi mi?
Ben de asabiyim aslında, bir gün umarım vakit olur da sinirimden kaynaklı sana başıma gelenleri anlatırım. Seninle de yüz yüze tanıştık güzel insansın, ACT ile de rakı masasına oturduk, o da hayata dair çok donanımlı, pırıl pırıl bir insan.

Ged

Motosikleti
Ben de asabiyim aslında, bir gün umarım vakit olur da sinirimden kaynaklı sana başıma gelenleri anlatırım. Seninle de yüz yüze tanıştık güzel insansın, ACT ile de rakı masasına oturduk, o da hayata dair çok donanımlı, pırıl pırıl bir insan.
Sagolasin. Denk geliriz yaw, sizin oralara gelmeyi planliyorum ama havalar sakat, yagmur ihtimali yuksek🙄

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Beni de raki masasina oturtsaniz ben de pamuk gibi bir adam olurum , hatta fonda Ahmet Kayadan asagidaki sarkiyi koyarsaniz salya sümük aglarim bile omzunuzda , o kadar da duygusal adamim ben.

Ged

Motosikleti
Bir şey olmaz, çek yağmurluğu atla gel.
Mesele yagmurluk degil, gorusumun azalmasini sevmiyorum bi de yagmurda kullanma tecrubem cok az.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beni de raki masasina oturtsaniz ben de pamuk gibi bir adam olurum , hatta fonda Ahmet Kayadan asagidaki sarkiyi koyarsaniz salya sümük aglarim bile omzunuzda , o kadar da duygusal adamim ben.

Boyle damardan girince kesin bi yetmislik bitirirsin hoca. Egitim daha ucuza malolabilir😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu arada bir anekdot paylaşayım; forumun 3-4 sene öncesini bilenler benim hocaya ne kadar gıcık gittiğimi hatırlar. Güzel kavgalarımız olmuştu. Kah hocaya ben laf soktum, kah o benimle başak geçti.

Bir kaç sene önce İzmir'deki ofislerimizden birine bir hanım arkadaş gayrimenkul danışmanı olarak işe başladı. Ben o zamanlar İstanbul'da ikamet ediyorum. Onun da benim gibi ailesi Bulgaristan göçmeniymiş, bu nedenle muhabbetimiz daha koyu oldu. Instagram, FB falan ekleme derken benim akıştaki motor gezilerimi gördü, kendisi de geçmişte motor kullanıyormuş (Cbf 150) , hatta foruma benden çok yıllar önce üyeymiş ama aktif bir yazar değilmiş. Konu konuyu açtı, @Guven nick.li Sıtkı abimizi çok iyi tanıyor, onun elinden meşhur künefe yemişliği bile var.

Bu hanım kızımız İzmir'de bir gün Cbf 150'si ile kaza yapıyor, sonrasında nasıl tanışıyorlar hatırlamıyorum ama ilk eğitimini Osocan'dan alıyor. Sonra araya yıllar girmiş, muhabbeti kalmamış. Forumda da aktif olduğumu öğrenince Osocan için bana "Selam söyle" dedi, ben de "Len adamla birbirimizden nefret ediyoruz, ne selamı?" dedim.

Hoca kızın ismini merak ederse, özelden iletirim.

İnsanlar elle tutulur gözle görülür bir şey olmadıktan sonra ödenen parayı boşa harcanmış bir para olarak görüyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
İnsanlar elle tutulur gözle görülür bir şey olmadıktan sonra ödenen parayı boşa harcanmış bir para olarak görüyor.
Malesef bizde öyle. hatta bu coğrafyada akıl bedava sanıyorlar, benim mesleğim de akıl vermek bu yüzden anlıyorum dertlerini.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hahayt ben Rahmi Barutçu'ya ders vermiş biriyim Okan Hoca'dan mı ders alacam..
durun len hemen hass... yazmayın paten dersi 🤣

niki bu paten dersinden sana para geliyor mu ya ? ders ücreti, ders alan sayısı falan uğraştırma beni ayda kaç para geliyor dgsfgsfg
tahminim: yılda 50.000 max

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
niki bu paten dersinden sana para geliyor mu ya ? ders ücreti, ders alan sayısı falan uğraştırma beni ayda kaç para geliyor dgsfgsfg
tahminim: yılda 50.000 max
Napçan o işe mi gireceksin? :D Gel motür eğitmenliğine geç.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Kazdağlarında offroad dersi mi versim bende yaa..

1 milyon oğrenci yetiştirmiş hocaları bile tokatlarım da bunu karşımdakine nasıl aktarırım sorun o .

amannn neyse.. paraya ihtiyacım yok ki , ne uğraşacam comezlerle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar