- Katılım
- 12 Nis 2003
- Mesajlar
- 2,982
- Konu Yazar
- #1
Edirne’de dün akşam saatlerinde yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan bir kişiye motosikletin çarpması sonucu meydana gelen kaza, çevredeki bir aracın kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, Atatürk Bulvarı üzerinde, yaya geçidi öncesine denk gelen noktada yaşandı. Yayaya yeşil ışık yanarken, kırmızı ışıkta duran uymayan 22 AET 352 plakalı motosiklet’in sürücüsü kural ihlali yaptı ve geçitten geçen yayanın üzerine süratle çarptı.
Çarpmanın etkisiyle hem yaya (kimliği O.G. olarak bildirildi) hem de motosiklet sürücüsü (Ü.B.) yere savruldu. Her iki yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı, ardından 112 ambulansları ile hastaneye kaldırıldı.
Görgü tanıkları ve güvenlik kamerası görüntüleri, kazanın net şekilde yaya geçidindeki kural ihlali nedeniyle gerçekleştiğini gözler önüne seriyor. Şehirde yayaların güvenliği bir kez daha gündeme gelirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Haberin devamı için tıklayın.