Honda Yıl Sonu İndirimleri

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
evet doğru söylüyorsun ama o işler azcık karıştı gibi.
benim beraber gezdiğim bi arkadaş var memur ve acayip çevresi var kim bunu arayıp motor arıyoruz dese birinin motorunu satırır bu sefer piyango bana patladı %99 önümüzde ki hafta motoru satacağım anlaştık parada
yani bende yeni motor bakıyorum 2018 2019 temiz adv veya normal afrika temiz modelli ADV ES te olabilir
2022 2023 XT DL 650 ne öldürür ne güldürür başka model araştırıp kafa karıştırmaya gerek yok
ama br çılgınlık yapıp 400 ü basıp sıfır km nx te alabilirim kimse görmeden :D
gs 1250 veya 1050 suzuki veya tiger 900 ktm gibi markaları araya sokmaya çalışan da yok değil :(
Africa Twin'den sonra DL650 üzmez mi yahu? İlla tel jant demiyorsan 2022 15.000'de tertemiz full aksesuar benimkini vereyim? :ROFLMAO: Yabancıya gitmesin.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
liste fiyatı yalan dolan zaten. 1300 tl lik motor bence 1.1 falan bırakırlar.
Hornet ve nx500 de yapıyorlarsa bu indirimleri africa da da yaparlar.

yaaa sen ölümsüz motoru satıp neden tekrar ölümsüz motor almaya calışıyon anlamadım :)

o elindeki motoru 400.000 e satacaksın en iyi ihtimal.değer mi ?
Bırakmıyorlar maalesef.
Fabrikada bir sıkıntı mı ne varmış sadece 1 adet gelmiş benim sorduğum bayiye, 1 TL dahi inmiyorlar. 1.360.000 sabit dediler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bırakmıyorlar maalesef.
Fabrikada bir sıkıntı mı ne varmış sadece 1 adet gelmiş benim sorduğum bayiye, 1 TL dahi inmiyorlar. 1.360.000 sabit dediler.
yapma yav. ben pek inanmıyorum, sıkıntı yoktur fabrikada.

avupadaki yoğun talebe yetişmiyorlardır, kapış kapış gidiyor italya da falan goruyoruz :cool:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
fark şu nx500 o kadar beğenilmeyen yeterince satmayan bi motor oldu o yüzden bu kadar indiriyorlar africayı da sırf honda diye alacaklar var o yüzden niye indirsinler 😁

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
yapma yav. ben pek inanmıyorum, sıkıntı yoktur fabrikada.

avupadaki yoğun talebe yetişmiyorlardır, kapış kapış gidiyor italya da falan goruyoruz :cool:
Bana söylenen açıklama oydu. Bir parçayla alakalı bir sıkıntı nedeniyle bu ay üretim kısıtlıymış az gelmiş.

F54

Africa Twin'den sonra DL650 üzmez mi yahu? İlla tel jant demiyorsan 2022 15.000'de tertemiz full aksesuar benimkini vereyim? :ROFLMAO: Yabancıya gitmesin.
2 arkadaşım aynısını yaptı afrika sattı dl aldı biri bana yetiyor diğer 2 eski kasayıda kullanmıştı (2006- 2019)
öteki yok kanka sana yetmez bu biraz zayıf kalıyor ben alışamadım sende alışamazsın yapıştır tiger 900 diyor :D
yani anlamadım 2019 olanı biraz alıp test etmek istiyorum son kasa yani bi görmek lazım şöyle 200 km yapsam nedir ne değildir anlarım

senin motora başka talipler vardı forumda (y)

@Muzaffer Topal km 65000 de alım satım gerçekleşmeden fiyat söylemek pek huyum değil para hesaba geçince söylerim ne olur ne çıkar belli olmuyor 2.el alım satım işlerinde
hayırlı olsun dedik ama işler daha bitmedi
temiz 2019 adv var tanıdıkta parayı cebime koyunca bakacağız
yani açıkçası benim için km model pek farketmez böyle takıntılarım yok temiz kazasız bakımlı 100000 km afrika bile alırım

2 arkadaşım aynısını yaptı afrika sattı dl aldı biri bana yetiyor diğer 2 eski kasayıda kullanmıştı (2006- 2019)
öteki yok kanka sana yetmez bu biraz zayıf kalıyor ben alışamadım sende alışamazsın yapıştır tiger 900 diyor :D
yani anlamadım 2019 olanı biraz alıp test etmek istiyorum son kasa yani bi görmek lazım şöyle 200 km yapsam nedir ne değildir anlarım

@Muzaffer Topal km 65000 de alım satım gerçekleşmeden fiyat söylemek pek huyum değil para hesaba geçince söylerim ne olur ne çıkar belli olmuyor 2.el alım satım işlerinde
hayırlı olsun dedik ama işler daha bitmedi
temiz 2019 adv var tanıdıkta parayı cebime koyunca bakacağız
yani açıkçası benim için km model pek farketmez böyle takıntılarım yok temiz kazasız bakımlı 100000 km afrika bile alırım

Yıllardır kullandığın AT ı satıp eşeğe(dl650) binersen çok gulerim..Forumun en büyük amatoru ilan ederım seni :d

F54

Yıllardır kullandığın AT ı satıp eşeğe(dl650) binersen çok gulerim..Forumun en büyük amatoru ilan ederım seni :d
her zaman diyorum beni a noktasından herhangibir bilinmez nokta ya sorunsuz sıkıntısız problemsiz götürsün başka birşey istemem dedim ya model cc motor farketmez alırım kullanırım
artık öyle hard rotalara girmeyeceğim için ön 21 değil 18 inç olabilir sadece uzun yolda konforlu olsun 70 hp yeterli
hatta dedim ya nx 500 bile olur dert yok tasa yok sıfır makina 2 tane nc kullanmış insanım oda beni idare eder afrika vali kebabı dl adana nx te tavuk döner gibi düşünüyorum
ama nx sıfır olur kılı tüyü aksesuarı derken gene temiz v storm parasına gelir hem çok para değil gideri az yakıtı az az ölümsüz :D
yeni transalp te olabilir oda ciğerli motor;)
yani birkaç motor dışında motor bakmıyorum

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

...
O halde 2022 model 15.700km'de aşağıdaki özelliklerde mavi renk düz (XT değil) DL650 almak isteyenleri özele bekliyoruz:
  • Yerli üretim orta sehpa ve koruma demiri (direkt bayiden böyle çıktı)
  • GP tur camı + GP çift bacaklı deflektör (orijinal cam ve sonradan alınan 2 hafta kullanılıp sökülmüş Givi Airflow verilecek)
  • Torima marka Apple Carplay / Android Auto + ön arka kameralı + ön arka lastik basınç sensörlü navigasyon ekranı
  • Katlanabilir enduro aynalar (orijinal aynalar verilecek)
  • Givi arka çanta taşıyıcı demir
  • Givi yan çanta taşıyıcı demir
  • Givi Blade 47L arka çanta
  • Kappa K33N 2x33L yan çanta takımı
  • Bir sonraki bakımı için 4L Castrol Power 1 Ultimate 5W-40 tam sentetik motor yağı
:ROFLMAO: 💦

Motosikleti
Forza 250
Düşünecek bişey yok Nx500 istiyorsan 425k ya zaten almalısın,cf motodan bile ucuz olduğunu kendin söylüyorsun.

• Beğen
Tepkiler: F54
nasıl yaaa ?

honda nın stokçuluk yaptığını nasıl unuttunuz !?

nerde sizin duruşununuz ?

biraz indirim yaptı diye herkes nx sırasına gececek nerdeyse.

şahsen o motoru bana 300.000 tl dese yine almam! .prensiplerim var lan benim

cok yazık.

• Haha
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Nx500 alıp kullanıp satmış birisi olarak NX500 ün seni mutlu edeceğini düşünmüyorum @F54 Fatihçim.

Sadece yeni motor heyecanı ile birkaç gün yüzün güler.

ikinci eli de bu sıfır fiyatları sayesinde çok başarılı değil.

Kullanıp satsan safi zarar zaten.

Bir de o fiyata aksesuarlarını da ekleyince vstrom 650 parasına gelecek.

@Cyan ın motosikleti de düşün derim.

Ya da km düşürüp model yükseltirsin tekrardan Afrika bakarak.

Alttaki linkte NX500 lü Doğu turum var 2025 Mart tarihli.

Muhtemelen görmüşsündür ama tekrar paylaşmak istedim.

F54

@haluk23 abi senin engin tecrübelerini dikkate alacağım ve nx i listeden çıkarıyorum o ön far gidon boşluğundan gelen rüzgar uzun yollarda beni rahatsız eder 3 seçenek kaldı
afrika
transalp
dl
bakalım gönül sıfır afrika'dan yana
fakat temiz kelepir 😁2.el de olur hafta ya ak koyun kara koyun belli olur varmı uygun temiz afrika satan arkadaşın model km fark etmez 😀

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
@haluk23 abi senin engin tecrübelerini dikkate alacağım ve nx i listeden çıkarıyorum o ön far gidon boşluğundan gelen rüzgar uzun yollarda beni rahatsız eder 3 seçenek kaldı
afrika
transalp
dl
bakalım gönül sıfır afrika'dan yana
fakat temiz kelepir 😁2.el de olur hafta ya ak koyun kara koyun belli olur varmı uygun temiz afrika satan arkadaşın model km fark etmez 😀

Fatihçim selam.

Yeni başlayan, yeni A2 alan, günlük birkaç saat motosiklete binen, çok fazla uzun ve performanslı sürüşe çıkmayan birileri için biçilmiş kaftan bir motosiklet NX500.

Çıktığın turları ve geçtiğin güzergahları hesaba katınca, NX seni asla kesmeyecek bir model.

Gelelim Transalp'e.

Her ne kadar senin elinden bir uçanla kaçan kurtulsa da Transalplerin hava filtresine ulaşmak Africa Twin'in hava filtrelerine ulaşmak kadar meşakkatli gibi duruyor diye hatırlatmak isterim.

Ayrıca Transalplerin lastikler hala şambrelli iken (galiba) 2023 sonrası Africaların lastikler tubeless oldu.

Yine senin çok dert edeceğin bir konu olmayabilir ama onu da hatırlatmak istedim.

Yani tubeless lastikli bir Africa 1100 tam senin kalemin bir motosiklet olacaktır.

Tabii bu işler bütçe ve nasip kısmet meselesi.

Yoksa elinden de her iş geldiği için Transalp'i de söker takarsın.

İnşallah gönlüne göre bir motosiklet denkgelir de keyifle binersin.

• Beğen

F54

Fatihçim selam.

Yeni başlayan, yeni A2 alan, günlük birkaç saat motosiklete binen, çok fazla uzun ve performanslı sürüşe çıkmayan birileri için biçilmiş kaftan bir motosiklet NX500.

Çıktığın turları ve geçtiğin güzergahları hesaba katınca, NX seni asla kesmeyecek bir model.

Gelelim Transalp'e.

Her ne kadar senin elinden bir uçanla kaçan kurtulsa da Transalplerin hava filtresine ulaşmak Africa Twin'in hava filtrelerine ulaşmak kadar meşakkatli gibi duruyor diye hatırlatmak isterim.

Ayrıca Transalplerin lastikler hala şambrelli iken (galiba) 2023 sonrası Africaların lastikler tubeless oldu.

Yine senin çok dert edeceğin bir konu olmayabilir ama onu da hatırlatmak istedim.

Yani tubeless lastikli bir Africa 1100 tam senin kalemin bir motosiklet olacaktır.

Tabii bu işler bütçe ve nasip kısmet meselesi.

Yoksa elinden de her iş geldiği için Transalp'i de söker takarsın.

İnşallah gönlüne göre bir motosiklet denkgelir de keyifle binersin.
abi afrika nın hava filtresi böyle yerde ama onun depo yu sökmüyorsun gerçekten ebenin körü honda böyle tasarımmı olur
bakalım abi önümüzdeki günler neyi gösterir bilmiyorum aradığım temiz bir motosiklet her anlamda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

honda özmertten meşaj geldi pcx te kampanya varmış aradım dedim afrika var mı şuan elimizde yok ne zaman geleceği de belli değil dedi
transalp verelim abime dedi 2025 705k

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Muzo motorlardan pek çakozlamadıgı için afria deyip duruyor, görürüm ben onu bir tane alıpda araziye vurdugunda.

Ben 1 72 boyunda 70kg lık bir kas yıgını devasa adamım. benim bile sol omzum da yırtık oluştu. ona neler olur neler

Muzo motorlardan pek çakozlamadıgı için afria deyip duruyor, görürüm ben onu bir tane alıpda araziye vurdugunda.

Ben 1 72 boyunda 70kg lık bir kas yıgını devasa adamım. benim bile sol omzum da yırtık oluştu. ona neler olur neler

hadi ben cakozlamıyorum. Bu adamda mı cakozlamıyor ? 500.000 KM tercrube, sayısız motor...
yakışıklı,atletik,sporcu asdasfsdgfs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar