lafı uzatmıyalım büyük motorla başlarsanız ölürsünüz tamammı. Ölmediysenizde okunmuşsunuzdur.
Türkiyede hocadan bol ne var, bakınız size en güzel örneği kendi yaşantımdananlatim.
Bir zamanlar Krav Maga,aikido sikkido gibi bir sürü uzak doğu yakın doğu israil doğu gibi yakın dövüş self defence teknikleri öğretileri çıktı.
Hal böyle olunca iki youtube izliyen Türk hoca kardeşlerimiz sahte diplomalar bastırıp başımıza hoca diye çıktılar.
Hatta öyleki bazı komutanların yakını falandılar geldiler bizim birime bıçakla dövüş yok silahlı 3 kişinin silahları alıp onları etkisiz hale getirme falan filan. Baya baya workshop yaptılar.
Ama olayları hep şöyleydi SEN BANA ŞURADAN ŞU HARAKETİ YAP ŞİMDİ tamam emir demiri keser ordan komutan bakıyor çünkü yapıyorduk oda iki shirbazlıkla bizi yere atıyordu.
Sonra SİZ BİRİNİZ SAĞDAN BİRİNİZ ARKAMDAN GELİN BOYNUMU YAKALA SEN SENDE BACAMI sonra gene sihirbazlıklar.
Tabi bir gün komutan hazretleri Ankaradayken gene geldi, bende bizim çocukarla konuştum biraz senaryoyu değiştirdik diyelim.
GENE SEN BANA ÖNDEN GEL SEN YANDAN, abi biz farklı birşekilde ilerledik bize Natoda öğretildiği gibi. Ne yazıkki hocamızın omzu çıktı.
Bunların birde Murat Kazganla bile dövüşürüm diyen versiyonları vardı hatırlarsanız, sonrasını hepimiz biliyoruz.
TÜRKİYEDE ŞARLATAN HOCA ÇOKTUR VE HER BOKUNDA HOCASI VARDIR ama gerçekler insana tokat gibi vurur.
Yoldaki gerçeklerde DAMPERLİ KAMYONDUR, doblolu dayıdır, İPHONELU BENGİSUDUR.
Arabayla yırtarsın ama BÜYÜK MOTORLA YAPIŞIRSIN.
siz siz olun sahte aikidocu sikkidicu gibi olmayın ama iyi bir boksör olun güreşçi olun
Birde komik birşey var bu arkadaşlar o kadar güç almışki bir gün bize nasıl ateş etmemiz gerektiğini falan bile anlatır oldular "askeri danışman kısvesi altında"
Tüfeği şöyle tutarsanız çok rahat ilerleseniz falan.
bir gün gerçek Tüfeği verdik, bizim odaların oldugu yere yolladık. Az kaldı kendini vuruyordu size onu söylim. Hoş bende az piç değilim

sonucu bilerek yolladım