- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Öyle skindirik bir yerde elektronik arıza verir ki evet, sinirden adını unutursunBindiğim zaman adımı bile unutmam lazım.
Öyle skindirik bir yerde elektronik arıza verir ki evet, sinirden adını unutursunBindiğim zaman adımı bile unutmam lazım.
Halledilir be abi, gülü seven dikenine katlanır.Öyle skindirik bir yerde elektronik arıza verir ki evet, sinirden adını unutursun![]()
Babannem derdi "köyden poğaça suratlı bir köylü kızı alalım böyle sarı saçlı akça pakça, baklava da yapar, mantı açmayı da bilir..." diye onlardan işte vstrom.V-Strom mahalleden tanıdığımız, çok güzel olmayan ama güçlü, kuvvetli, anaç, öpsen hamile kalacak esmer ve balık etli hatun modelidir.
Sana heyecan vaat etmez ama bir ömür hakuna matata sana kete yapar, meze yapar, patates yemeği yapar, karnını doyurur, gönlünü şen eder.
Mekanı cennet olsun, babaannen de az makara değilmişBabannem derdi "köyden poğaça suratlı bir köylü kızı alalım böyle sarı saçlı akça pakça, baklava da yapar, mantı açmayı da bilir..." diye onlardan işte vstrom.![]()
Çok makaraydı rahmetli.Mekanı cennet olsun, babaannen de az makara değilmiş![]()
Bir gün Anastasia'lar, Ola'lar ve Natalia'lar bizlere mantı ve börek açacak...Babannem derdi "köyden poğaça suratlı bir köylü kızı alalım böyle sarı saçlı akça pakça, baklava da yapar, mantı açmayı da bilir..." diye onlardan işte vstrom.![]()
40 Yıldan fazladır öyle umuyoruz ama gün sonunda bize mantı açanlar eciş bücüş Fatima, Amira, Hafza, MuhsinaBir gün Anastasia'lar, Ola'lar ve Natalia'lar bizlere mantı ve börek açacak...
Abiler V-Strom aşkına hemen linçlemeyin.![]()
Abi başlarlar böyle aşkın ızdırabına diye söylenip dışarıdan söylesek olmaz mı?40 Yıldan fazladır öyle umuyoruz ama gün sonunda bize mantı açanlar eciş bücüş Fatima, Amira, Hafza, Muhsina
Adamın açtığı konunun içine mıçtık yanlışlıklaAbi başlarlar böyle aşkın ızdırabına diye söylenip dışarıdan söylesek olmaz mı?
E hrr baslik oyle olmuyor mu. Kullanici yorumu yapiyorsunuz bir neviAdamın açtığı konunun içine mıçtık yanlışlıkla
Birazdan espresso oğlak der, mertowski söğüş der, bir diğer eleman Honda der, konu iyice arapsaçına döner.E hrr baslik oyle olmuyor mu. Kullanici yorumu yapiyorsunuz bir nevi![]()
Moto Guzzi. (beni unutma)Birazdan espresso oğlak der, mertowski söğüş der, bir diğer eleman Honda der, konu iyice arapsaçına döner.
Ooo moto kutsiMoto Guzzi. (beni unutma)
24000'de bir ama kolay bunlarda.Ooo moto kutsişu 6000'de bir subap ayarı konusunu netleştirelim, eski anılardan kaynaklı subap ayarından çok kıllanıyorum
![]()
Sigara kağıdı, jilet ya da dildoyla oluyor mu?24000'de bir ama kolay bunlarda.
Motosiklet.net'te konu açmayı düşünen biri bunları göze almalı. İster istemez V-Strom'a gidiyor konu.Adamın açtığı konunun içine mıçtık yanlışlıkla
Anahtarla.Sigara kağıdı, jilet ya da dildoyla oluyor mu?![]()
Donkey sifiri pesine 92bine var bu aradaBu neymiş diye baktım adamlar Ami'yi bile Amy diye çalmış. Ulen nerede bu telif hakları?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
130-140 bine 2. elde temiz Honda Monkey var bu arada. Öbürünün sıfırı da 109 bin yanlış bilmiyorsam. Her türlü Honda alınır.
Arkadaşın motorda supaplar yanmıştı silindire varana kadar söküp contalarını değiştirmiştim, kapağıda kapakçıda supapları taktırıp motor başına gelmiştik, o zamanda sentil çakımı bulamadığım için jilet ile ayar çekmiştim şiir okur gibi çalışırdı.Sigara kağıdı, jilet ya da dildoyla oluyor mu?![]()
Toplanip elinden alirlarsa amaninDildoyu supap ayarı yapmayan ustalara kılıç gibi çekmek gerek, belki ikna edebilir.![]()