Bi de asagidaki var ama o pahali. Forumda yazmis biri tr enduro sampiyonu olmis bu alet diye:@Ged gel gel aklıma soktuğun motor![]()
Sen de alacaksan @Psyduck ile ben de alcamsen al ilk kullanan ol![]()
O bebelere satarken "Kanka bu motorla gidiyon ya heh aklından teker yapmak mı istedin şaak diye önü kalkıyor" derseniz sıfırdan daha yüksek fiyata bile satabilirsiniz, ama olmazsa olmaz bir başlık olmalı oda "Tek değişen artçı selesindekiler" olmalı.Sen de alacaksan @Psyduck ile ben de alcam
Inceleme videolarina bakiyom, hepsi kisa mesafe, bi de millet altina yazip sormus "abi tekere gelir mi" diye. Alsak, kisa sure sonra satmak istesek bu tekerci bebelere kaktirabiliriz bence.
Guzel tuyo, not ettim. Hatta bir ekleme yapayim: "kankaa, bu motor ozel, disli seti ayni gorunse de ozel, o yuzden yilan gibi akiyo, mahallenin kizlari hasta gidisine" de dedim mi tamamdir, bu satis olmustur.O bebelere satarken "Kanka bu motorla gidiyon ya heh aklından teker yapmak mı istedin şaak diye önü kalkıyor" derseniz sıfırdan daha yüksek fiyata bile satabilirsiniz, ama olmazsa olmaz bir başlık olmalı oda "Tek değişen artçı selesindekiler" olmalı.![]()
Bu dirty paws olan trafiğe çıkmaz, spesyal arazi motoru.Bi de asagidaki var ama o pahali. Forumda yazmis biri tr enduro sampiyonu olmis bu alet diye:
Bu victoru hic mi kullanan yok yaw![]()
Zaten pahaliBu dirty paws olan trafiğe çıkmaz, spesyal arazi motoru.
Bu markadan uzak durmak lazım; bir modeli direkt Kawasaki taklidi, dizaynı aparmışlar resmen...Zaten pahali![]()
Apartmak mesele degil, varsin copy paste yapsin ama yolda birakmasinBu markadan uzak durmak lazım; bir modeli direkt Kawasaki taklidi, dizaynı aparmışlar resmen...
Zincir 300 km de bir yağlanmıştır
Tamam, not ettim. Alirsam satarken bunlarin hepsini yapcam. Sonra gelsin tekerci kekolar ve sonrasinda bakirkoyZincir 300 km de bir yağlanmıştır
Her 2000 km de bir X yağ ile değişmiştir
Garaja girerken hafif sürtmesi var
Bakımları x usta/serviste zamanında ve eksiksiz yapılmıştır
İphone 17 ile takas düşünülür
Alıcısına şimdiden hayırlı olsun
Kim bu gençler acaba çok merak ediyorum.
Gören kimse tekerden inmiyor sanacakKim bu gençler acaba çok merak ediyorum.![]()
Bu adamin bi iki videosunu izlemistim, hee fena degil demistim. Sonradan baska videolarini da izleyince bu da reklamci cikti diyip izlemeyi biraktim. Zaten bayik bi tarzi var