Yuki Victor 250 kullanıcı yorumlari

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bu adamin bi iki videosunu izlemistim, hee fena degil demistim. Sonradan baska videolarini da izleyince bu da reklamci cikti diyip izlemeyi biraktim. Zaten bayik bi tarzi var
Yuki donley videosunu izledim baya güçlü motor uzun yola falan gider iyi kaçıyor gibi bir şeyler demişti

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Kuku marka motosiklet alınır mı ya?

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Yuki donley videosunu izledim baya güçlü motor uzun yola falan gider iyi kaçıyor gibi bir şeyler demişti
Cok da yanlis degil, erkin yesil honda monkey ile gurcistan daglarina gidip dolasmisti😂 e donkey de monkeyin taklidi, o da yapabilir

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yuki'nin de model isimlerini belirleyen arkadaş sanırım sabah akşam kuru sulu karıştırıyor.

*Lucky-S (1993'de yakalanan uyuşturucu yüklü geminin ismi)
*Risotto
*Tekken
*Donkey (bildiğimiz karakaçan)
*Toros
*Ayder
*Aydos
*My Friend-S
*Cityking Offroad
*Amy Lithium

Bir sonraki motorları "Yuki Ali Osman-125-S" olursa şaşırmamak gerek.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Niye inamiyorsun yaw😂 yuki donkey oyle bi motor ki 1 yildir piyasada olmasina ragmen daha sari sitede bile yok. Kimse satmiyor iste, o kadar yuksek memnuniyet sagliyor demek ki.
Sarı sitede var da yukinin diğer modeller kısmına girince çıkıyor. Kendine ait bir sayfası bile yok :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yuki'nin de model isimlerini belirleyen arkadaş sanırım sabah akşam kuru sulu karıştırıyor.

*Risotto
*Tekken
*Toros
*Ayder
*Aydos
*My Friend-S
*Cityking Offroad
*Amy Lithium

İzci, Üstad, Afşin benim favorilerim :D

Motosikleti
Ns200 15"

*Risotto
*Tekken
*Toros
*Ayder
*Aydos
*My Friend-S
*Cityking Offroad
*Amy Lithium

Amy Lithium biraz şüpheli geldi. :)

Ged

Motosikleti
Sarı sitede var da yukinin diğer modeller kısmına girince çıkıyor. Kendine ait bir sayfası bile yok :D

İzci, Üstad, Afşin benim favorilerim :D
Yaa butun suprizi kacirdin simdi, oldu mu simdi😂
Yalniz donkey ikinci ele dusse ve fiyati iyi olsa alabilirim. Tam bir at ve kelebek olurduk😂

Motosikleti
Yamaha XSR700
Amy Lithium biraz şüpheli geldi. :)
Bu neymiş diye baktım adamlar Ami'yi bile Amy diye çalmış. Ulen nerede bu telif hakları?

Yaa butun suprizi kacirdin simdi, oldu mu simdi😂
Yalniz donkey ikinci ele dusse ve fiyati iyi olsa alabilirim. Tam bir at ve kelebek olurduk😂
130-140 bine 2. elde temiz Honda Monkey var bu arada. Öbürünün sıfırı da 109 bin yanlış bilmiyorsam. Her türlü Honda alınır.

Ged

Motosikleti
Mealen "Entarisi ala benziyor, şeftalisi bala benziyor" :)
Ya su baglantiyi nasil kurdun 😂 nolan abiye senarist bilem olursun

Bu neymiş diye baktım adamlar Ami'yi bile Amy diye çalmış. Ulen nerede bu telif hakları?

130-140 bine 2. elde temiz Honda Monkey var bu arada. Öbürünün sıfırı da 109 bin yanlış bilmiyorsam. Her türlü Honda alınır.
I ih, ikisine de 60k ustu para vermem🤷🏻‍♂️

Ged

Motosikleti
Hadi honda biraz daha edebilir de yuki donkey alacağıma altai tank x125 alırım :D O da çirkin, o da çirkin. O da Cub vitesli, o da cub vitesli.
Altai tank bana uymuyor, araziye girecegim yere kadar en az 45 dk 1 saat surmem lazim. O aletle sinek gibi ezerler beni😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ona vereceğim para ile V-Strom alır üstünede uzun süre köfte turuna çıkardım. :D
V-Strom mahalleden tanıdığımız, çok güzel olmayan ama güçlü, kuvvetli, anaç, öpsen hamile kalacak esmer ve balık etli hatun modelidir.

Sana heyecan vaat etmez ama bir ömür hakuna matata sana kete yapar, meze yapar, patates yemeği yapar, karnını doyurur, gönlünü şen eder.

Motosikleti
Ns200 15"
V-Strom mahalleden tanıdığımız, çok güzel olmayan ama güçlü, kuvvetli, anaç, öpsen hamile kalacak esmer ve balık etli hatun modelidir.

Sana heyecan vaat etmez ama bir ömür hakuna matata sana kete yapar, meze yapar, patates yemeği yapar, karnını doyurur, gönlünü şen eder.
Abi param olursa V-Strom alacağım bir motosiklet değil o işin şakası :) benim gönlümün sahibi Multistrada.

Bindiğim zaman adımı bile unutmam lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar