Hero Dash 125 Gelen Ses

Motosikleti
Hero Dash 125
Manavgat'ta yaşıyorsan oradaki Hero bayi o kadar iyi değil. Benzer sorun için 3 defa gittim yine çözülmeyince başka tamirciye gideyim dedim. Zaten motosikletlerimin bakımlarını kendim yaptığım için garantiden çıkmıştı en sonunda Side'de Ertunç Motor var oraya gidip çözmüştüm. İstersen bir oraya da uğrayabilirsin.
Evet o Hero bayisi bakımlarımı bile girmemiş zeki arkadaşlar. :) Side'de fiyatlar biraz fazla olabiliyor ama yazdım kenara çünkü şu an Hero ile iletişime geçip hakkımı arayacağım açıkçası artlarına kalsın istemiyorm.
Chatgpt ile ingilizce bir mail yazıp hero india'ya attığın zaman hero türkiye tutuşmuş gibi seni arıyor. Tecrübeyle sabit.
Hemen yazalım o zaman Chatgpt'ye gerekte Türk ustaların ve iş sahiplerinin çoğunluğunun bu durumda olması üzüyor beni açıkçası. :/ Özellikle Hero India mailine gönderiyorum o zaman.
Hocam benim scooterda çalışırken dönüyor bu bir sıkıntı mı? Neye delalet ediyor. 10 bin kilometrede jupiter 110
Hocam dönmemesi gerektiğini söylüyor bu durum motor boşa düşmüyor sürekli kayış çevirmeye çalışıyor demek anladığım kadarıyla yüzeysel bu şekilde.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Hemen yazalım o zaman Chatgpt'ye gerekte Türk ustaların ve iş sahiplerinin çoğunluğunun bu durumda olması üzüyor beni açıkçası. :/ Özellikle Hero India mailine gönderiyorum o zaman.
Ben motoru başka bayiden aldım diye bakım yapmadı, git orada yaptır ben kendi satmadığım motora bakım yapmam dedi. Bir mail yazdım hero hindistana. Hero Türkiye 20 dakika sonra beni aradı. Keşke önce bizi arasaydınız biz çözerdik diyor kadın :D

Motosikleti
Hero Dash 125
Ben motoru başka bayiden aldım diye bakım yapmadı, git orada yaptır ben kendi satmadığım motora bakım yapmam dedi. Bir mail yazdım hero hindistana. Hero Türkiye 20 dakika sonra beni aradı. Keşke önce bizi arasaydınız biz çözerdik diyor kadın :D
Oha süpermiş o zaman bu açıkçası hindistan malı diye bu kadar ilgili olduklarını çok bilmiyordum ancak bunu söyleyen ilk kişi değilsiniz bundan bahseden çok fazla kişi var teşekkür ederim bilgi aktardığınız için problemin devamını burada paylaşmaya devam edeceğim. :)

Motosikleti
Hero Dash 125
@Psyduck Merhabalar hocam ben mail göndereli üzerinden baya zaman geçti ancak hero'dan hiçbir cevap gelmedi bana sizce şu an ne yapmalıyım Hero Türkiye'yi aramayı veya mesaj göndermeyi düşünüyorum şu an.

Motosikleti
Yamaha XSR700
@Psyduck Merhabalar hocam ben mail göndereli üzerinden baya zaman geçti ancak hero'dan hiçbir cevap gelmedi bana sizce şu an ne yapmalıyım Hero Türkiye'yi aramayı veya mesaj göndermeyi düşünüyorum şu an.
[email protected]

Ben buraya atmıştım. Başka bir adrese gönderdiysen belki ondan olmuş olabilir. Bilemedim ben mail attım 20 dakika içinde aradılar beni. Bir de hero türkiyeye mail atmayı ya da aramayı dene istersen.

Motosikleti
Hero Dash 125
[email protected]

Ben buraya atmıştım. Başka bir adrese gönderdiysen belki ondan olmuş olabilir. Bilemedim ben mail attım 20 dakika içinde aradılar beni. Bir de hero türkiyeye mail atmayı ya da aramayı dene istersen.
Ben [email protected] bu maile atmışım tam olarak aslında motorunuzun şase numarasını da ekleyin diye otomatik mesaj eklemişlerdi ancak geri dönüt olmadı sizin attığınız maile de aynı maili göndereceğim hemen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar