Seviyorum Laaaan..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. İyi dilekleriniz için.. Herşey çok güzel gidiyordu..Aileler öğrendi durumu çevremiz zaten biliyordu işte felan fıstık.. Kız arkadaşım bize geldi el öptü.. Ertesi gün bambaşka birisi çıktı karşıma..Sebepsiz tartışmalar çıkardı..Soğukluk dizboyu..Bu arada benden gizlediği birşey varmış ağzından kaçırdı bize giderken ..Bir hafta boyunca durduk yere sadece kavga etti tek başına bıraktım yine kavga etti.. Maalesef istemediğim şeyleri de söyledi.. Ve başka bir sınıf arkadaşımın zamanında kendisi hakkında söylediği bir durum ile gizlediği şey örtüştü. Haliyle pazartesi bu kadar kavganın üstüne çok sağlam bir hatada ben yaptım bitti..İyi oldu bittiği.. Çünkü sürekli beni şöyle olacaksın böyle olacaksın diye değiştirmeye çalışıyordu..Bir kaç kalıtsal hastalığım üzerinden senin oran böyle şuran şöyle kimbilir nelerin daha var ağlama duvarımıyım ben seninle uğraşcam gibi maalesef söylenmeyecek bir çok şey söyledi.. ( bu arada kendisi yeni kanseri atlatmış kontrolleri devam eden kolundan rahatsız ve bir çok sıkıntısı olan bir insandı)
Baştan bitmesi iyi oldu.. Can sağlığı.. Evet rüya gibi 2 ay yaşadım.. Ama olmadı iyi de oldu...
Hepinize teşekkür ederim..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. İyi dilekleriniz için.. Herşey çok güzel gidiyordu..Aileler öğrendi durumu çevremiz zaten biliyordu işte felan fıstık.. Kız arkadaşım bize geldi el öptü.. Ertesi gün bambaşka birisi çıktı karşıma..Sebepsiz tartışmalar çıkardı..Soğukluk dizboyu..Bu arada benden gizlediği birşey varmış ağzından kaçırdı bize giderken ..Bir hafta boyunca durduk yere sadece kavga etti tek başına bıraktım yine kavga etti.. Maalesef istemediğim şeyleri de söyledi.. Ve başka bir sınıf arkadaşımın zamanında kendisi hakkında söylediği bir durum ile gizlediği şey örtüştü. Haliyle pazartesi bu kadar kavganın üstüne çok sağlam bir hatada ben yaptım bitti..İyi oldu bittiği.. Çünkü sürekli beni şöyle olacaksın böyle olacaksın diye değiştirmeye çalışıyordu..Bir kaç kalıtsal hastalığım üzerinden senin oran böyle şuran şöyle kimbilir nelerin daha var ağlama duvarımıyım ben seninle uğraşcam gibi maalesef söylenmeyecek bir çok şey söyledi.. ( bu arada kendisi yeni kanseri atlatmış kontrolleri devam eden kolundan rahatsız ve bir çok sıkıntısı olan bir insandı)
Baştan bitmesi iyi oldu.. Can sağlığı.. Evet rüya gibi 2 ay yaşadım.. Ama olmadı iyi de oldu...
Hepinize teşekkür ederim..
Hayırlısı olsun, hayatta her şey bizler için bir tecrübe. Bazen bazı şeylerin bizler için ne kadar hayırlı olduğunu hemen o olayın sıcaklığıyla anlayamıyoruz. Anlamak için zamanın geçmesi gerekiyor. Bunlar ne ilk ne de son, şu an eminim canın sıkkındır ama bir kaç haftaya bir şeyin kalmayacak.

Selam kardeşim dün tam karar vermek için acele etmek için yazacaktım bugün üzücü yazını gördüm.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla zamanında bir takım ilişkiler yaşamışsın.
Yaşadıkların kazanım gibi gözükse de gelecekte kuracağın ailenin mutluluğunu parça parça yok ediyorsun.
Modern dünyanın bize attığı en büyük kazıklardan biri budur.
Ayrıca bir erkek evleneceği kişiyle anlaşmak zorunda değildir.
İş kurmuyorsun.
Senin eksikliklerini tamamlayacak senin de onun eksi yönlerini tamamlayacağın birini bulmak çok büyük huzur sağlar.
Allah sana mülk verdiyse gariban birinin bul paylaş.
Zeka verdiyse saf birini bul gözetip kolla.
Sana miskinlik verdiyse pratik birini bul.
Bu anlattığım kısa vadede saçma gelebilir ama uzun vadede muhteşem sağlam bir ilişkinin teminatıdır.
Seni sevmeyeni sev (her anlamda) 10 sene sonunda seni senden daha fazla sevecektir.
Not: Bir kadının gerçek yüzü 10 senede belli olur. Bir iki lafına takılıp ilişkini bozma. Sana söylenmiş olumsuz laflar seninle alakalı değildir.
Kadınlar korunmak istedikleri anlarda bile saçma sapan tepkiler verir düşman sanırsın. Onu kucakla ve kalbindekileri gör. Emin ol sana söylediklerinden çok farklı şeyler göreceksin. Benim eşim kıllı erkek görünce midesi bulanırmış, şimdi kılsız erkek mi olur oğlan gibi diyor.
Her şey senin elinde. Sen neysen karşıdaki odur.

Tekrar merhaba arkadaşlar. Bu tarihten sonra çok gelişmeler oldu ve şu an belki de hayatımın en zor zamanlarını yaşıyorum.. Ekim ayı başı gibi babam merdivenleri çıkarken bayılmış.. Hasteneye kaldırdık kan değerleri çok düşmüş.. Babamı bekler iken bu sevdiğim insan saçma sapan mesajlar atmaya başladı..Bende babamın durumunu bildirerek tersledim.. Aradan bir kaç gün sonra yine saçma bir neden ile aradı..Bende babamın hastanede olduğunu onunla uğraşamayacağımı söyledim.. Oda beraber babanı bekleyelim hastaneden alalım dedi.. Hastaneden taburcu ettik beraber babamı..Ama tedavi süreci devam ediyordu endoskopi olacaktı.. Devamında işyerine geldik.. Yapay zeka ile ikimizin gelin damat halini yapmış yanıma geldi..Bende tabi o fotoğrafı görünce dayanamadım..Sonra aramız düzeldi..Fakat sonra yine kavgalar çıkarmaya başladı..Saçma sapan kavgalar maddi manevi.O arada işyerlerimiz satıldı ve binayı boşaltmamız gerekebilen bir durum oluştu..Bunu ona söyledim.. Ve bundan sonra tamamen koptu ve aşırı kavgacı oldu.. Hasta oldum yanıma olmadı üstüne kavga etti..Ben doktora tedavi için giderken üstelik benle geleceğine dair söz vermesine rağmen , yine kavga çıkarıp ayrıldığımızı söyledi. Sonra yine bir sabah karşıma çıktı yine yakınlaştı..Bir kaç gün devam etti böyle.Ben yakınlaşmaya çalıştıkça , o arkadaşım artık senle dedi..Bende kabul etmedim bir daha karşıma çıkma dedim.. Bir aydır hiçbir şekilde görüşmüyoruz. İşyerlerimiz satılmış yeni bir işyeri bakacağım 20 senedir buradayım zor tabi.. En kötüsü bunların hepsi atlatılır babam için doktorların , beni yanına çağırıp tam tanı olmasa da babamın kanser ihtimalinin %90 gibi olduğunu söylemesi. Babamı hastaneden getirirken hep kötü şeyler aklıma geldi konuşamadım içten içe ağlayarak geldim hasteneden.. Az çok sonuçları anlamaya çalıştım hiç hayırlı değil..Bu arada babamın durumunu bilmesine ve babamın numarasını bilmesine rağmen aramadı sormadı kesinlikle.. Zaten çok iyi olmayan sağlık durumum iyice bozuldu..Tüm gün uyuklayıp akşama doğru biraz kendime gelip çalışıyorum.

Tşkler yorumlarınız için pek iyi değilim bunları yazabildim özür dilerim..

Son düzenleme:
Tekrar merhaba arkadaşlar. Bu tarihten sonra çok gelişmeler oldu ve şu an belki de hayatımın en zor zamanlarını yaşıyorum.. Ekim ayı başı gibi babam merdivenleri çıkarken bayılmış.. Hasteneye kaldırdık kan değerleri çok düşmüş.. Babamı bekler iken bu sevdiğim insan saçma sapan mesajlar atmaya başladı..Bende babamın durumunu bildirerek tersledim.. Aradan bir kaç gün sonra yine saçma bir neden ile aradı..Bende babamın hastanede olduğunu onunla uğraşamayacağımı söyledim.. Oda beraber babanı bekleyelim hastaneden alalım dedi.. Hastaneden taburcu ettik beraber babamı..Ama tedavi süreci devam ediyordu endoskopi olacaktı.. Devamında işyerine geldik.. Yapay zeka ile ikimizin gelin damat halini yapmış yanıma geldi..Bende tabi o fotoğrafı görünce dayanamadım..Sonra aramız düzeldi..Fakat sonra yine kavgalar çıkarmaya başladı..Saçma sapan kavgalar maddi manevi.O arada işyerlerimiz satıldı ve binayı boşaltmamız gerekebilen bir durum oluştu..Bunu ona söyledim.. Ve bundan sonra tamamen koptu ve aşırı kavgacı oldu.. Hasta oldum yanıma olmadı üstüne kavga etti..Ben doktora tedavi için giderken üstelik benle geleceğine dair söz vermesine rağmen , yine kavga çıkarıp ayrıldığımızı söyledi. Sonra yine bir sabah karşıma çıktı yine yakınlaştı..Bir kaç gün devam etti böyle.Ben yakınlaşmaya çalıştıkça , o arkadaşım artık senle dedi..Bende kabul etmedim bir daha karşıma çıkma dedim.. Bir aydır hiçbir şekilde görüşmüyoruz. İşyerlerimiz satılmış yeni bir işyeri bakacağım 20 senedir buradayım zor tabi.. En kötüsü bunların hepsi atlatılır babam için doktorların , beni yanına çağırıp tam tanı olmasa da babamın kanser ihtimalinin %90 gibi olduğunu söylemesi. Babamı hastaneden getirirken hep kötü şeyler aklıma geldi konuşamadım içten içe ağlayarak geldim hasteneden.. Az çok sonuçları anlamaya çalıştım hiç hayırlı değil..Bu arada babamın durumunu bilmesine ve babamın numarasını bilmesine rağmen aramadı sormadı kesinlikle.. Zaten çok iyi olmayan sağlık durumum iyice bozuldu..Tüm gün uyuklayıp akşama doğru biraz kendime gelip çalışıyorum.

Tşkler yorumlarınız için pek iyi değilim bunları yazabildim özür dilerim..
Gayet iyi bir şekilde kendini açıklamışsın , babanız için ise geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Kız arkadaşınıza gelince biraz ilgi bağımlısı birisi gibi geldi sürekli onunla ilgilenmeni istiyor daha çok ilgi için kavgalar çıkartıyormuş gibi geldi bana , bir ilişki uzmanı vs. değilim yaşımda o kadar yok farklı farklı kadınları tanıyamadım ama şuana kadar 50 60 tane flört ve sevgili olarak ilişkim olmuştur ve şu son zamanlarda kadınlarda karşılaştığım en çok şey ilgi bağımlılığı sürekli konuşmak , bir şey yokmuş gibi her halde ona hep tatlı ve sevimli olmanı beklemesi vs. kavgaları da büyük ihtimalle ilgi için çıkartıyor senin ilgini aldıktan sonra eski haline dönüyor konuşmayı kesmeseydiniz bu döngü sonsuza kadar sürerdi ve ikiniz içinde daha kötü olabilirdi. Hayatımda en sevmediğim şey hem manevi yorgunken hem maddi sıkıntıdayken bunları yüzüme vuran insanlar , örn. işlerin kötüyse onu tatile veya yemeğe çıkaramadıysan sürekli bir trip , işinden dolayı yorgun ve aklın doluyken sana saygı duyup bir şeyler istemektense hem modunu yükseltmeye çalışması hem senin o haline uyumlu olması gerekli. 3 Ay 12 gün önce bende sevdiğim kızdan ayrıldım neredeyse 1 yıllık bir ilişkiydi , ayrılma sebebim eski flörtünü arkadaşıymış gibi tanıtıp yalan söylemesi ve yedek planındaymış gibi cevap vermesi. Moralimi çok bozuyordu ayrılma konusu yeniden konuşmayı denesemde yalan söylemesi sürekli beni ondan uzaklaştırıyordu . Yeni sevgili yapmış artık moralimi bozabileceğim bir şey yok başkasının yarine de ağlamak bize yakışmaz.

Çok dengesiz bir durum.

Tabi birde karşı tarafı da dinlemek lazım.

Bilmiyorum ama daha baştan böyle dalgalı denize girmek sakıncalı gibi me geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar