Abi senin gergi yağla çalışan bir gergi değil tamamen mekanik ve yaylı gergi.Sabah çok erken çıkıyorum, birde bir tansiyoner sipariş ettim c.tesi bakacağım.
Yok o motoru kullanmıyorum. Kymco ile yola devam.Ha ses devam ediyor yani?
böyle de kullanıyorsun?
yani subap vuruyor olsa böyle iki gün gitmezdi sanki.
Gergi ucuz parça bunlarda da bozulan bir parçaymış. Onu değiştireyim orayıda kontrol edeceğim.üfürme sesi gergiden olmaz ya, egzoz manifolt contası parçalandıysa benzer sesi üretir, gergiyse bir şeyi daha öğrenmiş olduk
üfürme sesi gergiden olmaz ya, egzoz manifolt contası parçalandıysa benzer sesi üretir, gergiyse bir şeyi daha öğrenmiş olduk
evet ben de ondan trolleme dicem dedim ya, o üfürme bana garip geldi. o sesi çıkartacak kadar egzosttan kaçak olsa, başka türlü de belli olurdu sanki. çok sanki dedim benim pilim buraya kadarmış.
Geçmiş olsun.Dün tansiyoner elime geçti şimdi taktım. Tansiyoner dağılmış, kurulmuyor. Zembereği boşalmış.
https://streamable.com/kljn27
497,45 + 160 TL kargo. 30 dk. işçilik. Yeni parçayı takınca sorun çözüldü. Yalnız gelen parçada conta yoktu. Yağ kaçırırsa sanayide eski parçadan kestirip takacağım.masraf çok mu? Geçmiş olsun
Abi Bajaj servisinden o contayı çok daha ucuza halledersin, kestirilen contalar orijinal gibi iyi olmayabiliyor.497,45 + 160 TL kargo. 30 dk. işçilik. Yeni parçayı takınca sorun çözüldü. Yalnız gelen parçada conta yoktu. Yağ kaçırırsa sanayide eski parçadan kestirip takacağım.
Yok o motoru kullanmıyorum. Kymco ile yola devam.
olm biz çalışıyoruz. Krallar gibi kaz dağlarında gezmiyoruz.oha kimko duruyo mu ?
kimko,
dominar
suzi 8s
vay zengin vay.. 3 motor...
para var, huzur var