Bu sese kulak verin a dostlar.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sabah çok erken çıkıyorum, birde bir tansiyoner sipariş ettim c.tesi bakacağım.

Motosikleti
Gergi daha elime ulaşmadı yarın gelir C.tesi yaparım.

Ha ses devam ediyor yani?
böyle de kullanıyorsun?

yani subap vuruyor olsa böyle iki gün gitmezdi sanki.

üfürme sesi gergiden olmaz ya, egzoz manifolt contası parçalandıysa benzer sesi üretir, gergiyse bir şeyi daha öğrenmiş olduk

Motosikleti
Ha ses devam ediyor yani?
böyle de kullanıyorsun?

yani subap vuruyor olsa böyle iki gün gitmezdi sanki.
Yok o motoru kullanmıyorum. Kymco ile yola devam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üfürme sesi gergiden olmaz ya, egzoz manifolt contası parçalandıysa benzer sesi üretir, gergiyse bir şeyi daha öğrenmiş olduk
Gergi ucuz parça bunlarda da bozulan bir parçaymış. Onu değiştireyim orayıda kontrol edeceğim.

evet ben de ondan trolleme dicem dedim ya, o üfürme bana garip geldi. o sesi çıkartacak kadar egzosttan kaçak olsa, başka türlü de belli olurdu sanki. çok sanki dedim benim pilim buraya kadarmış.

evet ben de ondan trolleme dicem dedim ya, o üfürme bana garip geldi. o sesi çıkartacak kadar egzosttan kaçak olsa, başka türlü de belli olurdu sanki. çok sanki dedim benim pilim buraya kadarmış.

rölanti ve düşük devirde fazla ses üretirken, gaza oturunca degişiyordur,

Motosikleti
Ns200 15"
Gergi ve zincir sesi bunun gibi ritmik olmazdı, zincir dalgalanacağından ötürü ses sabit çıkmazdı.

Motosikleti
masraf çok mu? Geçmiş olsun
497,45 + 160 TL kargo. 30 dk. işçilik. Yeni parçayı takınca sorun çözüldü. Yalnız gelen parçada conta yoktu. Yağ kaçırırsa sanayide eski parçadan kestirip takacağım.

Motosikleti
Ns200 15"
497,45 + 160 TL kargo. 30 dk. işçilik. Yeni parçayı takınca sorun çözüldü. Yalnız gelen parçada conta yoktu. Yağ kaçırırsa sanayide eski parçadan kestirip takacağım.
Abi Bajaj servisinden o contayı çok daha ucuza halledersin, kestirilen contalar orijinal gibi iyi olmayabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar