Haftasonu keyfisi yapalım SSLi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Metro'nun kendi birası varmış ama yakın çevremde içmiş olan yok. Acaba nasıldır?
Ben almıştım, hiç beğenmemiştim. Bir ara varım diye dandik bir bira vardı daha ucuzdu ondan daha kötüydü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birayı hep bu şekilde alıyorsanız metro marketlerde ucuza geliyor
Ben kendim yapıyorum, daha ucuza geliyor. en pahalıya gelecek şekilde yapıyorum yine yarı fiyatını aşmıyordur. kaba bir hesapla en pahalı malzemeleri kullansam şişesi 25 liraya falan geliyor, en ucuzundan pilsner yapayım desem 15 liraya bile iner.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Aşk olsun be abi, Efes Varım, Bremen ve Marmara Gold candır. Hatta geçmişteki pet şişede satılan Skol da tatliştir. Seni kınıyorum espresso aga :)
Bremen ve Marmara gold'un hastasıyım ama efes varım'a gıcık olmuştum çünkü ucuz görünüyor ama 500ml gibi görünen kutu 450ml yani gramajı kısmışlar o yüzden dandik diyordum.
Pet şişede satılan skol da çok güzeldi.
Ben eve bira alacağım zaman bremen şişe alıyorum, hem boş şişeleri evde bira yapmakta işe yarıyor, en az 3-4 kasa bremen almışımdır geçen yaz.

Bir zamanlar ne güzel tekel birası vardı, ucuzdu ve havalı değil diye pek kimse almazdı ama tadı harikaydı onun. İzmir'in köyünde yaşadığım zamanlar kasa kasa alırdım evime.
:)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bremen ve Marmara gold'un hastasıyım ama efes varım'a gıcık olmuştum çünkü ucuz görünüyor ama 500ml gibi görünen kutu 450ml yani gramajı kısmışlar o yüzden dandik diyordum.
Pet şişede satılan skol da çok güzeldi.
Ben eve bira alacağım zaman bremen şişe alıyorum, hem boş şişeleri evde bira yapmakta işe yarıyor, en az 3-4 kasa bremen almışımdır geçen yaz.

Bir zamanlar ne güzel tekel birası vardı, ucuzdu ve havalı değil diye pek kimse almazdı ama tadı harikaydı onun. İzmir'in köyünde yaşadığım zamanlar kasa kasa alırdım evime.
:)
Abi şimdi anladım, seninki proleteryanın isyanı, haksızlık ve hukuksuzluğa, cc düşürmeye olan tepki

Son düzenleme:
-snappyyyyyyyyy gozun kör olsun senin yine mi motoru soktum salonaaa ?!

+anneeeeee bi bk cıkartacam onu, bi foto cekecem bi dk.

- bıktım senden çocuk. cabuk cıkar şunu aksam babana söylüyorum. daha yeni supurdum yerleri boyun devrilsin insallh

Motosikleti
600RR
kardesim ev benim müstakil 3 katlı 2 dönüm de bahcem ve havuzum var bilgin olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar