Aşigim Arkadaşlar Ne Olur Yardim Edin!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yanlışın var water. kurtulunması gereken bir hastalıktan damardan raflarpisilin enjekte ederek antifeminist olup kurtulma zamanıdır. raflar tak 220 ye kardeşim :queen:

yangına körükle gidiyonnnnnnn......:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel yurdumda kızların %95 oranında erkek arkadaşları olduğunu,ve kız boşsa arkadaşımızın kabul edilme ihtimalinin % 50 olduğunu, yani sonuç olarak kızla çıkabilme ihtimalinin en fazla %2,5 olduğunu söylemiştim.

evet sinir bir durum . kıza maalesef rezil oldu.işin kötüsü, kız dieğr kızları ezmek için ve neamım yürüsün diye bu arkadaşımıızn teklif ettiğini büyük bir zevkle antacak.yani dimyattaki piirnce giderkene eldeki bulgurdan da oldu arkadaş.olabilir. olur normaldir. ufak çaplı bir ortam değişiliği şarttır. zamanla eski haline döneceksin. hiç takma.başka ortamlarda kesin vardr, biraz uğraşsaan bulursun ve bunun gözüne gözüne sokusokuverirsin. boşver.

rafi kanka hoşgeldin ya özlettin kendini..:rendeer:

he ya raf abim başlayacam bu düzene neden biz gidip teklif ederiz işlerine gelirlerse kabul ederler adamı oynatırlar:pr:

güzel yurdumda kızların %95 oranında erkek arkadaşları olduğunu,ve kız boşsa arkadaşımızın kabul edilme ihtimalinin % 50 olduğunu, yani sonuç olarak kızla çıkabilme ihtimalinin en fazla %2,5 olduğunu söylemiştim.

evet sinir bir durum . kıza maalesef rezil oldu.işin kötüsü, kız dieğr kızları ezmek için ve neamım yürüsün diye bu arkadaşımıızn teklif ettiğini büyük bir zevkle antacak.yani dimyattaki piirnce giderkene eldeki bulgurdan da oldu arkadaş.olabilir. olur normaldir. ufak çaplı bir ortam değişiliği şarttır. zamanla eski haline döneceksin. hiç takma.başka ortamlarda kesin vardr, biraz uğraşsaan bulursun ve bunun gözüne gözüne sokusokuverirsin. boşver.

hocam sende çok karamsarsın yaa:) okadar da az oran yok ya:mrgreen: artık internet çağındayız.Kız çapma işi internet üzerinden oluyor artık:p MSN geldi mertlik bozuldu.Sanal sosyalleşme aldı başını gitti:bounce: İnternet arkadaşlığı için ne diyorsunuz?Böyle bir gerçek var sonucda.Fikri olan varsa söylesin:cat: Doğrumu yannışmı?:queen:Kesin bir çizgiyle ayıralım(saka tabiki böle birşey yapamayız)ama bu gerçeğide es geçemeyiz:cat:

İnternet arkadaşlığı konusunu aştık,artık internet evlilikleri olmaya başladı,:cyclopsan

anlamıyorum ki!!! kızın bir çıktığı var ve sen bunu konuşmalardan anlamadın mı? üzüldüm bak şimdi. olur böyle şeyler takma kafaya. kısmet işi bunlar. gönül işine akıl ermiyor.ben direk senden hoşlandım sende benden hoşlanmaya çalış demiştim.:) işe yaramıştı.şimdi evlendik. 2 çocuğumuz bile var :)

anlamıyorum ki!!! kızın bir çıktığı var ve sen bunu konuşmalardan anlamadın mı? üzüldüm bak şimdi. olur böyle şeyler takma kafaya. kısmet işi bunlar. gönül işine akıl ermiyor.ben direk senden hoşlandım sende benden hoşlanmaya çalış demiştim.:) işe yaramıştı. şimdi evlendik 2 çocuğumuz bile var.:p

Valla helal olsun kardeş ne diyelim sen şanslı kesimdenmişsin.:rendeer:

Aklım takıldı şimdi. Türkiye'de her yaşta kadın erkek oranı kabaca eşit. Kızların %95'inin erkek arkadaşı varsa erkeklerin de %95, hadi olsun %90'ının da kız arkadaşı var demektir. Erkeklerin daha azının kız arkadaşı varsa ya bazı erkekler birden çok kızla çıkıyor -ki daha beter bir durum- veya bu kızlar uzaylılarla çıkıyor :queen:.

yaw üzüldüm şimdi. bu başlığı takio ediyordum ne zaman sonuçlancak diye beklerken kötü haberi aldık. sağlık olsun. yılmıyoruz devaaaam

Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam sende çok karamsarsın yaa:) okadar da az oran yok ya:mrgreen: artık internet çağındayız.Kız çapma işi internet üzerinden oluyor artık:p MSN geldi mertlik bozuldu.Sanal sosyalleşme aldı başını gitti:bounce: İnternet arkadaşlığı için ne diyorsunuz?Böyle bir gerçek var sonucda.Fikri olan varsa söylesin:cat: Doğrumu yannışmı?:queen:Kesin bir çizgiyle ayıralım(saka tabiki böle birşey yapamayız)ama bu gerçeğide es geçemeyiz:cat:

internetten hiç buluşmadıysam 50 kızla buluştum.içlerinde hayal bile edemeyeceğim kadar güzel hatunlar vardı. yıldız asyalıya hasta olurum onun aynısı bi kızla yatttım. deniz sekiye de hasta oluurm . onun aynısı bi kızla da 3 hafta çıktım(benden 3 kat fazla maaş alıyordu ve bütün hesapları ben ödüyordum ayrıca da çok ukala bişeydi.astarı yüzünden pahalıya geldi.

haytta en iyi anlaştığım kız arkadaşımla da nette tanıştık ve 4 ay çıktık. net iyidir hoştur ama duygusallık olmaz.laylay için iydiir. adamı oyalar.

Aklım takıldı şimdi. Türkiye'de her yaşta kadın erkek oranı kabaca eşit. Kızların %95'inin erkek arkadaşı varsa erkeklerin de %95, hadi olsun %90'ının da kız arkadaşı var demektir. Erkeklerin daha azının kız arkadaşı varsa ya bazı erkekler birden çok kızla çıkıyor -ki daha beter bir durum- veya bu kızlar uzaylılarla çıkıyor :queen:.

ülkemizde genç kızların %95 inin sevgilisi vardır , genç erkekelrin de %95 inin yoktur.bu oran nasıl oluyor diceksiniz. çok basit.
bi kere istatistiksel olarak gençken erkekler fazladır.(erkekler erken öldükelrinden yaşlanınca kadın fazlalaşır)
ayrıca kızlar güce taptıklarından gençken kendilerinden yaşça büyükleri seçkerler. onların yaşıtları erkekler de avcunu yalar.orantısızlığın nedeni budur.

anlamıyorum ki!!! kızın bir çıktığı var ve sen bunu konuşmalardan anlamadın mı? üzüldüm bak şimdi. olur böyle şeyler takma kafaya. kısmet işi bunlar. gönül işine akıl ermiyor.ben direk demiştim.:) işe yaramıştı.şimdi evlendik. 2 çocuğumuz bile var :)

kızlar daha iyisini bulursam bunu sepetlerim diye düşündükleri için,,,,,,,,,ve yalnızlıktan da aşırı kokrktukalrı için sevgililerini belli etmeme konusunda prof olmuşlardır.sevgililelri olup olmadığını anlayamazsınız.

türk kadınını tavlamak için medeni cesaret yetmez.cahil cesareti lazım.

"senden hoşlandım sende benden hoşlanmaya çalış" ......tipik cahil cesareti göstermiş bir vatandaş örneği. allah mes ut etsin.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gir mirc e dolu var be sıkma canını.........Seç beğen al...

raflar bu alemde kralsin :queen:

tum tespitlerine gonulden katiliyorum! :cat:

saygiyla selamliyorum seni :)

bu arada esmercan59...
abisi niye hemen su koyuverdin?

Armudun da sapi var ama ayiklayip yiyorsun!!!

ülkemizde genç kızların %95 inin sevgilisi vardır , genç erkekelrin de %95 inin yoktur.bu oran nasıl oluyor diceksiniz. çok basit.
bi kere istatistiksel olarak gençken erkekler fazladır.(erkekler erken öldükelrinden yaşlanınca kadın fazlalaşır)

Raflar'ın haklı olduğu tek kısım gençken erkeklerin sayısının fazla, ileri yaşlarda kadınlarının sayısının fazla olmasıdır ki bu dünya genelinde geçerli olan bir istatistiktir ve buna itirazım yoktur. Ama kadın/erkek oranı Raflar'ın dediğinin aksine hemen hemen eşittir.
Not: Bu bilgi daha önceden de Raflar'a sunulmuştur.

2005nufusud8.jpg

İsteyen için link aşağıda
http://www.nvi.gov.tr/attached/NVI/istatistik_2005/2005%20yaş%20ve%20cins.ist.(TÜRKİYE%20GENELİ).pdf

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar