çok mu komiksin
Estağfurullah.çok mu komiksin
konuyu açtıktan sonra farkettim ve ona bakıyorum şuanEstağfurullah.
Aynı anda forum ana sayfada iki sayfa uzunluğunda Sertifikalı Eldiven Önerisi tartışılırken bu soruyu sorduğuna gören sen benden daha komiksin.
sorunun neEldiven Önerisi puanı da baya yüksekmiş. Multitools gibi mübarek.
sorunun ne
ilk kez hesap açtım bu forumda dediğim gibi açılan konuyu sonradan gördüm dalga geçer gibi başlık açmadım ve alakasız saçma sapan 2 adet motosiklet eldiveni olmayan eldiven atılmış ne dememi bekliyorsun gülme emojisi atmamımı?1.2.27. Site üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmelidirler. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı içeriği içeren konular açılamaz.
Sorunum sanırım DysonSüpürge olacakken Dyron21 olarak nickname almış bir yeni üyenin, foruma hiç bir katılımı olmadan, forumda daha önce açılmış bir konu/konular hakkında başlık açarak öneri istemesi.
6 gün önce üye olarak, muhtemelen bir başka kullanıcının yan hesabı olma ihtimali yüksek bir profilin dalga geçer gibi başlık açması. Kendi dalga geçer gibi açtığı başlığa gelen önerileri beğenmemesi.
insanlara şunu şöyle yapma demek yerine dalga geçmeyi tercih ediyosanda ne diyim oda senin kusurun