eldiven önerir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
mondial sfc 100 snappy x
yeni yasaya uygun 13594 galiba yazlık L ve XL beden eldiven önerir misiniz bütçem max 1300tl

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
derby-d100-bulasik-eldiveni-lateks-7b5ec00.webp

Motosikleti
Hero Dash 125

1.2.27. Site üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmelidirler. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı içeriği içeren konular açılamaz.

Sorunum, sanırım DysonSüpürge olacakken Dyron21 olarak nickname almış bir yeni üyenin, foruma hiç bir katılımı olmadan, forumda daha önce açılmış bir konu/konular hakkında başlık açarak öneri istemesi.

6 gün önce üye olarak, muhtemelen bir başka kullanıcının yan hesabı olma ihtimali yüksek bir profilin dalga geçer gibi başlık açması. Kendi dalga geçer gibi açtığı başlığa gelen önerileri beğenmemesi.

Son düzenleme:
Motosikleti
mondial sfc 100 snappy x
1.2.27. Site üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmelidirler. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı içeriği içeren konular açılamaz.

Sorunum sanırım DysonSüpürge olacakken Dyron21 olarak nickname almış bir yeni üyenin, foruma hiç bir katılımı olmadan, forumda daha önce açılmış bir konu/konular hakkında başlık açarak öneri istemesi.

6 gün önce üye olarak, muhtemelen bir başka kullanıcının yan hesabı olma ihtimali yüksek bir profilin dalga geçer gibi başlık açması. Kendi dalga geçer gibi açtığı başlığa gelen önerileri beğenmemesi.
ilk kez hesap açtım bu forumda dediğim gibi açılan konuyu sonradan gördüm dalga geçer gibi başlık açmadım ve alakasız saçma sapan 2 adet motosiklet eldiveni olmayan eldiven atılmış ne dememi bekliyorsun gülme emojisi atmamımı?

Motosikleti
mondial sfc 100 snappy x
insanlara şunu şöyle yapma demek yerine dalga geçmeyi tercih ediyosanda ne diyim oda senin kusurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar