komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

bu arada tam 6 kişi ozelden mesaj attı.tebrikler yağıyor.

gulmekten altına kaçıran, kahvesini puskurten sandalyeden dusenler bile var.

ama burda like bile atamıyolar.
olm ne biçim adamsınız yaaa :d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kim incitti lan bu çocuğu
ben biliyorum kimin incittiğini.
ama polemik istemiyorum artık.

Motosikleti
Hero Dash 125
kim incitti lan bu çocuğu

Galiba ben. 😅

Burak şimdi biraz şekil şukul peşinde. Motürüm güzel görünsün, insanlar dönüp baksın demese bile içten içe kendisi bunu istiyor. Asıl önemli olanın bisikletle bile olsa yolda olmak, hayatın akışına katılmak olduğunu anladığında, o da sapıklaşır bizler gibi. 😅

Evde bilgisayar başında oturarak yada sürekli aynı kişilerle görüşerek olmuyor bu işler. Git bir arıza olmasa da sök motürün sağını solunu. Bak bakalım bujisi nerede, aküsü hangi tip ve nerede. Grenajları nasıl sökülüyor. Servis bakımda civataları tam eksiksiz takmış mı? Sök tak elin alışsın.

Daha iyisine sahip olana dek elindeki alet en iyisidir. Çık gez dolaş, gitmiyor bu diyerek eve kapanma. Kendine tek başına bile olsa ufak ufak rotalar hazırla. Ne bileyim bir hafta sonu çık git Bursa'ya, buradan bir üye ile çay kahve iç. Diğer hafta sonu git @espresso Aga'ya köfte yiyin.

Zamanla evlilik, çoluk cocuk gibi işlerle hayat sorumlulukların yüklenince kolay kolay gezemeyeceksin.

Belki bizler seni yanlış tanıdık ancak dışarıdan görünen profilin;

Bütün gün bilgisayar başında oturan. Can sıkıntısından antin kuntin başlıklar açan. Dışarı çıkarak motür sürse bile 5-10 km anca giden bir tip olarak lanse ettin foruma kendini. Bu yüzden de bazen sana "Metro ile git" şeklinde laf atılıyor.

F54

BİR İŞİ BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR.

F54

fatih cok şifreli oldu bu.

benim iq ortalamanın cok ustu olduğu halde anlamadım diyebilirim.

camur atan ben miyim lan yoksa !
evet sensin
iq yüksek ama tersten !!
tommy tanımam ama benim için saygı duyulacak bir motorcu hemde beyfendiliğini bozmayan terbiyeli görgülü bir adam keşke izmir yerine sakarya ya gelseydi ona da bir v storm aldırır bizim kamp tayfasının köfteci başısı yapardım 🙂
bu gün sym biner yarın gider bmw alır umarım birgün oda bmw alır veya ne istiyorsa ( hiç sevmem gitse honda alsa daha iyi olur) çin malı'na ne fark eder ki !!
motor motordur maksat yolda olmak

evet sensin
iq yüksek ama tersten !!
tommy tanımam ama benim için saygı duyulacak bir motorcu hemde beyfendiliğini bozmayan terbiyeli görgülü bir adam keşke izmir yerine sakarya ya gelseydi ona da bir v storm aldırır bizim kamp tayfasının köfteci başısı yapardım 🙂
bu gün sym biner yarın gider bmw alır umarım birgün oda bmw alır veya ne istiyorsa ( hiç sevmem gitse honda alsa daha iyi olur) çin malı'na ne fark eder ki !!

camur atma yok aslında,

gercekten derinlikli bir iş çıkmış. herkes sahip olduğu bilgi birikim zeka ile durumu okuyor.

guzel guzel.

yorumun için tesekkur ederim fatih.

evet sensin
iq yüksek ama tersten !!
Sizin kamp tayfasının şu anki köftecisi başısı kim? Forumdan birisi ise köfte rotaları öğrenelim.

• Beğen
Tepkiler: F54

F54

Sizin kamp tayfasının şu anki köftecisi başısı kim? Forumdan birisi ise köfte rotaları öğrenelim.
şuan o pozisyon boşta :D talipseniz cv niz olmasa da olur 2kg kasap köfte 2 kg kuzu incik ile ilk kampa davetlisiniz
odunu biz topluyoruz suyu biz dolduruyoruz ateşi biz yakıyoruz geriye size pişirmek kalıyor
tabi her kampta aynı kişi kasap a girmiyor 🙂 sırayla giriyoruz hep tekişi ye dayanmıyoruz:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar