Scooter’la Dağları Aştı: Arkadaş Grubunu Şaşkına Çeviren Performans!

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Cub motor kullanınca vitesler karışıyor mu? En büyük çekincem bu. Yoksa alıcam bi cub.
İlk başlarda olabilecek bir durum.

Benim de birkaç kez başıma gelmedi değil.

Ama dert edilecek bir durum da değil.

Çok çabuk alışıyorsunuz.

Hatta Cub vitesleri normal vitesliye göre daha da basit.

Honda Innova 125i, Honda Wave110i, ya da Yamaha Crypton S arasından tercih ediniz.

Çinliye bulaşmayın derim.

Motosikleti
Yamaha XSR700
İlk başlarda olabilecek bir durum.

Benim de birkaç kez başıma gelmedi değil.

Ama dert edilecek bir durum da değil.

Çok çabuk alışıyorsunuz.

Hatta Cub vitesleri normal vitesliye göre daha da basit.

Honda Innova 125i, Honda Wave110i, ya da Yamaha Crypton S arasından tercih ediniz.

Çinliye bulaşmayın derim.
Altai Tank x125 düşünmüştüm aslında. Genel olarak araştırdığım kadarıyla sorunsuz bir motor, tam istediğim tarzda. Büyük tekerlekli olduğu için daha çok hoşuma gitmişti. Bir süredir sayfalarında takılıyorum, yolda bırakacak sorunla karşılaşan da yok gibi. Yurt dışında başka isimle satılıyor, onlara baktım onlar da genel olarak sorunsuz olduğunu belirtmiş. İşin garip yanı yedek parça sorunu da yok. Şurada neredeyse bütün yedek parçaları mevcut; https://restmotor.com/tank-x-125yedekparca

2. elde temiz wave ya da cripton bulursam almayı düşünüyorum ama taksitli tank daha mantıklı geliyor yine de. Bakalım önümüzdeki ay kararımı veririm muhtemlen. Burada paylaşırım yine bi çılgınlık yaptım diye :)

Motosikleti
cbf 150
Adam keyif almış aynen, bende aldım açıkcası. motorun ne oldugu fark etmez sonuçta iki tekerlek herşeyi yapar. Millet katlanır bisikletle dünya turu yapıyor.

ama ben vespayla yapmam u haraketleri direk yamuk yumuk olur motor. ama şu yamahanın eski bws leri vardı kalın lastikli kşeke getirseler gene onla herşey yapılır

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
... ama şu yamahanın eski bws leri vardı kalın lastikli kşeke getirseler gene onla herşey yapılır
Bizim bir arkadaş arazide 2T enduro niyetine biniyordu. Boy pos ta var, önce komik görünüyor sonra arazide görünce korkuyorsun :D Çok oynadık makinesiyle iyice sapıtmıştı artık.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
O degil de, bu videodaki motorun ikinci eli 30 45 bin tl arasinda. Altai tank x 66bin. Demek ki tank x o kadar da pahali degilmis

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar