2017 Ducatı Monster 1200s karter terleme sorunu

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Onların xtracks etkinliklerinin iki tanesine katıldım, arazide o motoru sürdüm ama bana çok ağır hissettirdi arazi için. Şu anda yuki viktorlara bakıyorum. 99 bin, kuru ağırlık 132 kilo ve 250cc 18-19 beygir 18-19nm torku var. Çok yeterli bir motor, öyle çok sorunlu bir motor gibi de gözükmüyor. @Ged aklıma soktu motoru. Ciddi ciddi bakıyorum şu an.
😈

Motosikleti
Ns200 15"
Onların xtracks etkinliklerinin iki tanesine katıldım, arazide o motoru sürdüm ama bana çok ağır hissettirdi arazi için. Şu anda yuki viktorlara bakıyorum. 99 bin, kuru ağırlık 132 kilo ve 250cc 18-19 beygir 18-19nm torku var. Çok yeterli bir motor, öyle çok sorunlu bir motor gibi de gözükmüyor. @Ged aklıma soktu motoru. Ciddi ciddi bakıyorum şu an.
Yedek parçası varsa alınabilir, Spontini oldu artık 75.000 TL.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Benim aklıma başka bir yöntem geliyor. O deliği epoksi, çelik macun vs ile komple kapatıp yeni bir delik açmak. Ucuz ve garantili bir yöntem aslında. Daha önce yapan olmuş mudur bilmiyorum.

Ayrıca kaynak işleri için de İstanbul'da Erbaşlar Kaynak iyi olabilir.

Bu başlıktan sonra karter korumanın önemini biraz daha kavradım.
Uzun ve yavaş bir kaynak sonrası çarpılma olmadan kırık yer onarılabilir. Gerekirse soğutucu bir sıvı içinde kaynak yapılabilir. Bu iş zahmetli ve sabır isteyen bir iştir. İşini bilen uzman kaynakçı gerekir ama çözümü var. O kısım tamamen doldurulup yeniden civata yatağı açılacak. Eğer çarpılma olursa taşlama da yapılabilir. Sonuçta silindir kapakları taşlanıyor. Silindir bloğu taşlanıyor. Bu da taşlanır. Esas iş kaynak yapmakta ve yuvayı açmakta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar