Servis ücretini paylaş

fabrikada hiç mi kalite kontrol yok yahu Honda nın videolarında doktor gibi beyaz önlük beyaz eldivenleri takmışlar hep 🤣 sırf imaj parlatma çalışmaları ne motor ama..

Keşke o eski Honda sağlamlığı olsa ama maalesef kalmadı , piyasadaki yeni sac kasa Activa lara bakın hepsi pas dökmüş daha iki yaşında motorlar..
GNkjRd_WcAAYoVZ

dunyanın en sorunsuz motosiklerini üreten, hatta her modeli dunyada "kurşun geçirmez" (ölümsüz) lakabı layık gorulen honda yı niki bey kalite kontrol yok diye eleştiriyor :d

yaaa bu forum ilac yemin ediyorum.. insan okuyup okuyup gülüyor sfdfgjk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senede min 50.000 km yapıyorum bana göre en güzel benzin en ucuz benzindir , kim daha uygun verirse ondan alırım affetmem 😁

niki, benzin sanırım rafineriden yeni gelmişş benim motor yakıtı alınca delirdi.

şahlanıyor , yanlıyor oha dedim. sdggkk

shell bi harika ama benzin de cok tazeymiş bence.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
dunyanın en sorunsuz motosiklerini üreten, hatta her modeli dunyada "kurşun geçirmez" (ölümsüz) lakabı layık gorulen honda yı niki bey kalite kontrol yok diye eleştiriyor :d

yaaa bu forum ilac yemin ediyorum.. insan okuyup okuyup gülüyor sfdfgjk

niki, benzin sanırım rafineriden yeni gelmişş benim motor yakıtı alınca delirdi.

şahlanıyor , yanlıyor oha dedim. sdggkk

shell bi harika ama benzin de cok tazeymiş bence.
Bu sadece honda için değil tüm markalar için geçerli bir durum aslında. Yani 90'larda üretilen bir mercedes otomobil ile bugün üretilen bir mercedes otomobilin aynı kalitede olduğunu söyleyemeyiz mesela.

Markalar daha az maliyet, daha az parça ve daha fazla elektronik devre ile daha fazlasını sunma peşinde. Eskiden her düğme için bir mikroçip kullanılırken sadece ekrandan yönetilen otomobiller satın alıyoruz mesela. 2003'te 7 Serisinde Idrive ile tüm ekranı bir kaç düğme ve tek bir joystick ile kullanmaya alıştırmıştı bmw, çok eleştirilmişti kullanımı zor diye. Şimdi herkesin alıştığı bir düzen.

2000 model bir honda civic ya da vw golf ile aynı otomobillerin 2025 modelini karşılaştırsak yeni modellerde elektronik donanım için konulan parçaları es geçtiğimizde eminim daha az mekanik parça vardır. Sen değil muzo, ama lafı mabadından anlayanlar olduğu için belirteyim, tekrar söylüyorum elektronik devrelerle gelen özelliklerden bahsetmiyorum. Bahsettiğim bambaşka bir şey. Tabii ki elimde teknik bir veri yok bu araçlar ile alakalı. Üretimin seyri bu şekilde gittiği için tahmin üzerine konuşuyorum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Tabi bu iş kişiden kişiye değişir ama 10 senedir armut gibi o şehirden bu şehre her türlü yol ve hava şartında sürüyorum , hiç elcik ısıtmam olmadı, elbet konforludur ama ben ihtiyaç duymadım. Siz faydasını görmüş olabilirsiniz bence de faydalı olabilir ama yine de 16-17.000 TL etmiyor benim gözümde.
Paşam; hangi eldiveni kullanıyorsunuz?

iyi hadi bekliyorum Uçmakdere'ye gidiyordum , şu yarım kalan hesabı tamamlayalım 😂

aaa tesadufe bak plaka kapanmış :d

ben de mi boyle yapsam ya,

Yer70056 - TEM O-2 Otoyolu Kuzey İstikameti BAĞCILAR

emniyet seridi cezası : 9200 tl

yuhh aq adam mı oldurduk bu ne ya!!

ülke bitmiş..

henuz 14.000 km de motor, ağır bakım ayağına 25.000 tl ucret odemiş..

ne yaptınız lan henuz 14.000 km de olan motora ?

bunun 50, 100 bin bakımını dusunmek dahi istemiyorum.

1300 gs almaktan gercekten vazgectim.boyle de dudukleme olmaz yaaa.

Motosikleti
K 1600 GTL
henuz 14.000 km de motor, ağır bakım ayağına 25.000 tl ucret odemiş..

ne yaptınız lan henuz 14.000 km de olan motora ?

bunun 50, 100 bin bakımını dusunmek dahi istemiyorum.

1300 gs almaktan gercekten vazgectim.boyle de dudukleme olmaz yaaa.
Motorcular arasında bir laf vardır Muzaffercim 'BMW olsun da dötüme girsin' diye duymuşsundur muhtemelen. Al şu gs de gerçek bir motora bin artık şu üç günlük dünyada....😉

Motorcular arasında bir laf vardır Muzaffercim 'BMW olsun da dötüme girsin' diye duymuşsundur muhtemelen. Al şu gs de gerçek bir motora bin artık şu üç günlük dünyada....😉

puhahaha oyle bir laf yoktur be sgdhs

yaaa bakınıyorum africanın yanına ikinci bir büyük motor..bmw mi alsam diyoumm tammmmş, boyle seyler gorup soğuyorum.

kan emici bunlar. ben mecbur adv es alacam baska alternatif yok koca tr de.

ya alp bize gtl nin son servis ücretini paylaşsana ya biraz gulup eğlenelim afdjg

Motosikleti
cbf 150
Tunus da bir gs gördüm 158000kmde videosunuda çektim macar iki gezgin biniyordu. Gemiye beraber bindik benim v stromda 8 ayda 54 bin olmuş adamlarınjğ 20 yıllık gs. Ben sanırım geçerim 2 seneye. Tek sorun abs dedi. Gerisi mekanik. Yeni gslilerlede tanıştım yolculuklarını yarıda bırakmışlar bir daha asla diyordu adamlar satıp ducati alacaklar. Ulan bmw müşterisi işte attan inip honda eşeğine binicek değil ya :))))

ğGTL i çalıştırınca ister istemez gülüp eğleniyorsun Muzaffercim. Öyle muazzam bir alet 🫠

komprador motoru, guldurur :)
servis ucreti de uygunmus.yağ değilmiş sadece cok belli ;)

oyle bir motor ki hayal dahi kurmam. 6 silndir yaa bujiler değişmesi bile servettir sgsk

Tunus da bir gs gördüm 158000kmde videosunuda çektim macar iki gezgin biniyordu. Gemiye beraber bindik benim v stromda 8 ayda 54 bin olmuş adamlarınjğ 20 yıllık gs. Ben sanırım geçerim 2 seneye. Tek sorun abs dedi. Gerisi mekanik. Yeni gslilerlede tanıştım yolculuklarını yarıda bırakmışlar bir daha asla diyordu adamlar satıp ducati alacaklar. Ulan bmw müşterisi işte attan inip honda eşeğine binicek değil ya :))))

yaaa honda mı eşşekk italya da gs ile kafa kafaya gidiyoruz. fiyat farkımız ortalama 3000 euro falandır.

ulen 3000 euro için honda ya eşşek demeye hiç mi utanmıyosunnn allahın kafiri. yazık, yazık..

ama yeni gscilerün asla demesi hoşuma gitmedi değil :cool:

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports DCT Elektronik Süspansiyon 2026​

20.690,00 €

R 1300 GS
Takip etme, yol göster.
21.500 €'dan itibaren

2026
R 1300 GS Adventure
İrade gücünüz kadar güçlü.
24.150 €'dan itibaren

hehhh fiyatlara bak italya.
kamyomcu ulen 3 kurus fark var len..

Son düzenleme:
Motosikleti
K 1600 GTL
komprador motoru, guldurur :)
servis ucreti de uygunmus.yağ değilmiş sadece cok belli ;)

oyle bir motor ki hayal dahi kurmam. 6 silndir yaa bujiler değişmesi

Komprador ne yahu komado ejderi gibi birşey mi???
Sadece yağın değiştiği bakım var mı yahu filtreler filan da değişmiştir muhtemelen. Yanlış hatırlamıyorsam fren hidroliği de değişmişti....
Yeni Africa ile gs servis ücretleri arasında anlamlı bir fark olacağını zannetmem.
Birde hayat kısa Muzaffer, gene eskilerin güzel bir sözüyle bitireyim dişin kesiyorken yiyeceksin kuşun ötüyorken seveceksin...😀

Muzo allahtan kork bmwnin baz fiyatlarını almışsın koy bakalım packleride gör :))(

ulen hadi bmw in pack i var.
dukati v4s in fiyatı da 25.500 euro

yani 4000 5000 euro ile kral mi olunuyor ?

250.000 tl para mı yaaa

@kamyoncumemo , o bindiğin 800de nin fiyatı da 9800 euromşş

tam fakir motoru agdhfg

olm sen nasıl fabrikatorsun, hayatın palavra lem

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Ben fakir adamım memo :)) ulen sırf turumdaki yakıt parasıyla bir honda alırım hhahah

Sakıp sabncıda torosa vibiyordu :))

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar