Servis ücretini paylaş

Satsa da yine Afrika alır muzo. Ne yani gs ile tiger ile mi uğraşacak? Bilir kişi adam, uğraşmaz ölümlü motorlarla.
satabilirse dahada büyük motor almaz buraya yazıyorum 😉

1,5 litre yakan motor bulmuş dağ bayır yoga yapıyor şükrediyor 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yağın yere damlamasını çekmiş ama o eğimde duran motorun yağı yere nasıl dik damlamış? Ama motoru çekip kenara yerin fotoğrafını çektiyse maşada sıkıntı var maalesef.

Bana da maşanın normal kendini yağlar hali gibi geldi. Zira bende de KLX var 14 yıldır - 3000Km idi aldığımda, 52.000Km şu an; her arazide bindiğimde maşam kendini yağlamış olur, bu sızdırma değildir. Etrafa da saçılmaz, zira yağ içerideki damper görevi gören yağ değil, dış bacaklardaki gres türevidir.

Ek: 12:54 > fotoğrafları ekranda link üzerinden bulup büyüttüm. Eğer ki bu yağ verme devam etmişse maalesef maşada üretim hatası var.
Gres yere damlarmı hocam basbayağı likit yağ işte..

fabrikada hiç mi kalite kontrol yok yahu Honda nın videolarında doktor gibi beyaz önlük beyaz eldivenleri takmışlar hep 🤣 sırf imaj parlatma çalışmaları ne motor ama..

Keşke o eski Honda sağlamlığı olsa ama maalesef kalmadı , piyasadaki yeni sac kasa Activa lara bakın hepsi pas dökmüş daha iki yaşında motorlar..

Son düzenleme:
Sen neden o çiftçilerden olmayasın?

tabi olabilirim... lakin once birkaç yuz donum tarlam olması lazım sanırm :ROFLMAO:

satabilirse dahada büyük motor almaz buraya yazıyorum 😉

1,5 litre yakan motor bulmuş dağ bayır yoga yapıyor şükrediyor 🤣

Gres yere damlarmı hocam basbayağı likit yağ işte..

fabrikada hiç mi kalite kontrol yok yahu Honda nın videolarında doktor gibi beyaz önlük beyaz eldivenleri takmışlar hep 🤣 sırf imaj parlatma çalışmaları ne motor ama..

Keşke o eski Honda sağlamlığı olsa ama maalesef kalmadı , piyasadaki yeni sac kasa Activa lara bakın hepsi pas dökmüş daha iki yaşında motorlar..

ya offfff niki offf.. şu buyuttugun konuya bak yaaa..
amator değilsin ama guzel amator taklidi yapıyosun sfadgfsdgsf

Eyvah karışacak ortalık...

Bizim forum neden f/p den anlamıyor diye başlık açımıştım bu konu için..

nedense bu Niki gibiler birinci sınıf kaliteli Honda super cub / monkey den hiç bahsetmezler.

en uygun fiyatlı Honda yı gozlerine kesstirirler, ordan vurmaya calışırlar.. Yav sen Activa dandik diyosan once Activa parasına Activa dan iyisi var mı onu soyleyeceksin.

Neden millet Aprilia nın dandik skuterını almıyor ?????
Neden Suzuki nin skuterlarını tercih etmiyor??

Ducati'nin neyi varmış :unsure:

Rodaj bakımına Korlas'ta 6k verdim
Geçen sene de Trident için bakıma 5k vermiştim

Ducati'nin neyi varmış :unsure:

Rodaj bakımına Korlas'ta 6k verdim
Geçen sene de Trident için bakıma 5k vermiştim

korlas rodajda kazığı yağlıyor hocam, müsteriyi hazırlıyor sffgjhkjk

bir sonrakine ...

şaka bi yana bir foto olması iyi olurdu.
bakın biz japoncular belgeleriyle konusmayı seviyoruz, guzel bişey.

korlas rodajda kazığı yağlıyor hocam, müsteriyi hazırlıyor sffgjhkjk

bir sonrakine ...

şaka bi yana bir foto olması iyi olurdu.
bakın biz japoncular belgeleriyle konusmayı seviyoruz, guzel bişey.
Eski vespa sahibiyim. Bugün g*t kadar vespaların bile rodaj bakımı 3500TL
O yüzden bişey demiyorum

Siper al söylüyorum 😁
Activa dan daha ucuz daha güzel , ön arka disk frenli abs li hatta çekiş kontrollü sukuturlar Sym ve Kymco da var evet..

yaa niki :d

boyle dandik dundik markalarla gelme bana :d

çinliler de motorları dolu gozuksun diye her boku koyuyolar ama biliyoz işte..

ya bak forumdaki en kaliteli avrıpacılardan john gotti bile piyacco 400 yerine gitti forza aldı. arada sadece 50 70 bin vardı.

nolduuuu ?

gün gelecek hepiniz yola geleceksinizzzzz..hepiniz diz cokeceksiniz..

bak f54 e, bana neler diyodu.. şimdi en buyuk hondacı oldu. benden beter oldu hatta adhgjgj

şşş bak.. japonun varsa gece bile uzun yol yaparsın..bozulmayacağını bilirsin :d

anlık

7uci3nq.jpg

shell e girdim. shell en iyisi dedin, motorum şahlandı dedinnn gorecez bakalım birazdan sggfg

Son düzenleme:
Motosikleti
(yok)
Benim geçen sene kıçı kırık SR için 2.300 geçirmişlerdi bana alt tarafı 2.000 bakımı için.. Sanarsın bana ustalar benim motoru baştan söküp herşeyini kontrol edip yenileyip vermiş gibi 2.300 liracık tuttu demişlerdi de beynime kan sıçramıştı :) Amatör motorcu olunca ucuz fiyatlar beklemiştim beklememeliymişim 😂 Uzun lafın kısası japonlara alman mallarına verilen fiyatlar gayet normal gördüğüm kadarı ile en azından adamlar bisikletçiden bozma ustalar barındırmıyorlar, garantilerinin arkasındalar vesaire😂 Japon motora bindiğimden beri çin malı motorumdan nefret ediyorum.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Eski bir arşivci olarak ben de 15 sene öncesinin FZ6 servis faturasını yolluyorum. (Enflasyon hesaplaması için de kullanılabilir.)
O zamanlar Motolab vardı, sonra kapandı. İyi bir servisti.
Hatta o devirde "Senkron ayarı" bile yaparlardı her periyodik bakımda. (İlgililere duyurulur)
Sonra da bir daha servise gitmedim.
En iyisi insanın kendi motorunun ayarlarını kendisi yapması.
(Senkron aleti de aldım sonunda tabi,)

Son düzenleme:
Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660

Rodaj - 08/11/25 - 6000 TL
Elcik isitma - 15/11/25 - 18400 TL

Tam emin degilim ama elcik isitmanin kendi degeri 340 Euro olmali. O da su an 16,617.36 TL ediyor. Yaklasik 2k TL iscilik ucreti var demek bu da.

15k km bakimi da benzer fiyata gelir dediler, gorecegiz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Elcik ısıtma çok dandik bir olay, yapanlar edenler kusura bakmasın ama 16-17000 TL de verilmez yani. Allah aşkına motor sürüyoruz, biraz ruhuna hakim olalım.

Motosikleti
Elcik ısıtma çok dandik bir olay, yapanlar edenler kusura bakmasın ama 16-17000 TL de verilmez yani. Allah aşkına motor sürüyoruz, biraz ruhuna hakim olalım.
Katilmiyorum. Surus keyfini inanilmaz artirdi. Daha once eli usudugu icin freni dogru oranda sikamadigindan kaza yapmis ve el bilegi hala eskisi gibi olmayan birine soylenecek son sey bu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Katilmiyorum. Surus keyfini inanilmaz artirdi. Daha once eli usudugu icin freni dogru oranda sikamadigindan kaza yapmis ve el bilegi hala eskisi gibi olmayan birine soylenecek son sey bu.
Tabi bu iş kişiden kişiye değişir ama 10 senedir armut gibi o şehirden bu şehre her türlü yol ve hava şartında sürüyorum , hiç elcik ısıtmam olmadı, elbet konforludur ama ben ihtiyaç duymadım. Siz faydasını görmüş olabilirsiniz bence de faydalı olabilir ama yine de 16-17.000 TL etmiyor benim gözümde.

Motosikleti
Tabi bu iş kişiden kişiye değişir ama 10 senedir armut gibi o şehirden bu şehre her türlü yol ve hava şartında sürüyorum , hiç elcik ısıtmam olmadı, elbet konforludur ama ben ihtiyaç duymadım. Siz faydasını görmüş olabilirsiniz bence de faydalı olabilir ama yine de 16-17.000 TL etmiyor benim gözümde.
Evet, etmiyor. Ayrica 4k TL'ye de satiliyor kaliteli olan baska markalar. Ancak elektronik gaz kolu ve garantisi olan motorum icin orijinal almak uzun vadede daha ucuza gelebilir diye dusundum. Yoksa 350 Euro degil tabi ederi. Biraz Triumph'un gecirmesi bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar