- Katılım
- 16 Şub 2011
- Mesajlar
- 8,913
satabilirse dahada büyük motor almaz buraya yazıyorumSatsa da yine Afrika alır muzo. Ne yani gs ile tiger ile mi uğraşacak? Bilir kişi adam, uğraşmaz ölümlü motorlarla.
1,5 litre yakan motor bulmuş dağ bayır yoga yapıyor şükrediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gres yere damlarmı hocam basbayağı likit yağ işte..Yağın yere damlamasını çekmiş ama o eğimde duran motorun yağı yere nasıl dik damlamış? Ama motoru çekip kenara yerin fotoğrafını çektiyse maşada sıkıntı var maalesef.
Bana da maşanın normal kendini yağlar hali gibi geldi. Zira bende de KLX var 14 yıldır - 3000Km idi aldığımda, 52.000Km şu an; her arazide bindiğimde maşam kendini yağlamış olur, bu sızdırma değildir. Etrafa da saçılmaz, zira yağ içerideki damper görevi gören yağ değil, dış bacaklardaki gres türevidir.
Ek: 12:54 > fotoğrafları ekranda link üzerinden bulup büyüttüm. Eğer ki bu yağ verme devam etmişse maalesef maşada üretim hatası var.
fabrikada hiç mi kalite kontrol yok yahu Honda nın videolarında doktor gibi beyaz önlük beyaz eldivenleri takmışlar hep
Keşke o eski Honda sağlamlığı olsa ama maalesef kalmadı , piyasadaki yeni sac kasa Activa lara bakın hepsi pas dökmüş daha iki yaşında motorlar..
Son düzenleme:
.jpg)