9dan aşaya yakarsa mühendislik efsanesi olur 2500cc:queen: gerçi çok devir çevirmeye gerek kalmıyor hatta vitesi 6ya sabitleyin hiç ugraşmayin vites atmakla falangider yani
❤️Honda❤️;4677927' Alıntı:Ben de alacaktim da yakittan cok lastik masrafin olabilir
Sadece avon uretiyor ve fiyati 18.000 tl,bittin sen
f
bakımlarını geciktirmiş olabilirsin motorun![]()
2021 mt09 euro 5 ile efsane gerçekten.eğerki ben az yakıcam 110 civarı giderim az yaksın kardeşim dersen 4 litre aşası çok kolay.3.8 civarı 110 sabit gidilir daha da az yakabilir çook enteresan.euro 5 motorlara sahip cihazlar inanılmaz bir esneklik veriyor kullanıcıya.şunu yakarım diyemicem hala yeni motor ama 2018 euro4 mt07 ile çok yakın diyebilirim 4.7 5.5 litre arası şehir içi kafama göre sürüşte.euro 5 olsun çamurdan olsun az yakıcağı garanti
Bu deidklerin doğruysa az yakıyor diye NC almanın bir mantığı kalmıyor, hem NC'ye göre çok çok çok eğlenceli bir motor hem de istenirse az da yakabiliyormuş, daha ne olsun. zaten uzun yolda tura çıkınca NC ile aralarındaki fark olsa olsa 1litre/100km olur, Tracer9'un ataklığı ve eğlencesine değer.
Nc750x 3.5 la 5.5 arası kullanıma göre. Şehir içi 3.5 yakıyor söylentisi yalanmış.
Şimdi şehir içi denildiği zaman akla direk trafik geliyor. Örnek olarak Mahmut bey ataşehir arası otoban giden adam çok rahat 3-3.5 lt yakar. Mecidiyeköy levent maslak arası trafikte gidipde o rakamları yakalaması çok zor. İkiside şehir içi diye geçiyor. Evet gerçekten az yakıyor Tracer700le aynı yolu aynı hızlarda peş peşe gittiğimiz zaman 3.9nc 5.2 tracer 700 takmıştı. Zaten nc almamdaki amaç ekonomi3.5 lt söylentisi yalan değil hem 700 hem 750 kullandım şehir içinde o veriyi yakalamak çok zor değil uzun yolda çok kasmadan 110 km/h ile 14 lt ile 430 km yol yaptım daha fazlasını denemek için cesaret edemedim benzin aldım 13 lt benzin aldı
nc kendi sınıfında değil bence genel olarak motosiklet tarihinin en ekonomik yakıt tüketen motosikleti
nc tam bir ekonomi motosikleti
gsx-8s 2,71Suzuki gsx-8s 2,71, Dominar 400 2,61 TL.
Ayrıca Opet, Total ve Shell ile 1'er aylık denemelerde Shell'in daha fazla km yaptığını naçizane test ettim.
KTM 1190 Adventure s ile
Bursa Biga Çan Ayvalık Bademli Denizköy Menemen Datça Fethiye Kaş Kemer Burdur Bursa (koyu renklı olan yerlerde konaklamalı)
Yer yer normal hızlar bazen dağ yolları, yer yer yardırma modunda, toplam 2086 km; ortalama tüketim 5,1 lt/100 km
Yolda güzel köfte ve nar suyu vardı. Honda sever ve Kawasaki / SYM sever arkadaşlara teşekkür ederim, bakalım görecekler mi![]()
800 cc çift silindir makina ile yarısı kadar tek silindirin aynı yakması ilginç , aralarında muazzam bir teknoloji farkıda yokSuzuki gsx-8s 2,71, Dominar 400 2,61 TL.
Ayrıca Opet, Total ve Shell ile 1'er aylık denemelerde Shell'in daha fazla km yaptığını naçizane test ettim.
Ben Total ve Opet den litresi 3 tl indirimli alıyorum benzini , PO ve Shell den ise 1,5 tl , 6 ay kadar uzun bir zaman sonra Shell den alayım dedim , motorun çekişi hissedilir derecede canlandı , egzoz sesi bir tık azaldı ama tüketim önceki depoda 2,2 iken 2,4 lt oldu , motorun gidişi bir tık iyileşince sanırım daha tempolu sürdüm , uzun zaman sonra birde PO dan alayım dedim şu an yarım depoyu bitirdim motor eski ayarlarına geri döndü..
Shell'den yakıt alınca gerçekten göz görür şekilde fark ediyor.800 cc çift silindir makina iile yarısı kadar tek silindirin aynı yakması ilginç , aralarında muazzam bir teknoloji farkıda yok
Ben Total ve Opet den litresi 3 tl indirimli alıyorum benzini , PO ve Shell den ise 1,5 tl , 6 ay kadar uzun bir zaman sonra Shell den alayım dedim , motorun çekişi hissedilir derecede canlandı , egzoz sesi bir tık azaldı ama tüketim önceki depoda 2,2 iken 2,4 lt oldu , motorun gidişi bir tık iyileşince sanırım daha tempolu sürdüm , uzun zaman sonra birde PO dan alayım dedim şu an yarım depoyu bitirdim motor eski ayarlarına geri döndü..
Beni deniki beni şoka soktun şu an !
neden şoktasınniki beni şoka soktun şu an !
Alla allaa ne yazdım ben yahuBeni de
.
Ben de şaşırdım ama TL değeri yazıyor.gsx-8s 2,71hocam bu uzun yol sakin kullanım değeri mi ?