Motosikletini Göster !

Motosikleti
Yamaha XSR700
Geçen yıl aldığım ve tüm aksesuarlarını donatıp tur motoru haline dönüştürdüğüm 2024 crf 250l motorumu 2025 Ağustos Doğu Anadolu turu için arkadaşım Enese verdiğim için Crf L'siz kalmıştım.

Geçen hafta Drd Ataşehirden satın aldığım 2025 model Crf 250 L motorumu dün trenle İstanbul'a gelip teslim aldım ve önce Yenibosna Hepsi Uygun motorda ön arka kameralı carplay, sis farı ve Usb şarj girişi montajı yaptırdım.

Bugün de Akyazıya geldim ve tüm koruma ve çanta demiri montajlarını yaptırıyorum Crf Akyazıda.

Tabii tüm süreçte adaşım Haluk da eşlik etti bana.

Ve Akyazıdan önce Adapazarı merkezde forumdaşımız @F54 Fatih İle buluşup birşeyler atıştırdık ve 15 dk kadar sobet ettik.

Kendisiyle 2017 yılından beri yazışırız ama tanışmak bugüne nasip oldu.

Misafirperverliği için kendisine kez daha teşekkür ederim.

Yarın da aksesuar montajı bitince Ankaraya döneceğim.

Motosikletlerin de birkaç fotosunu çektik ama onlar adaşımda kalmış herhalde.

Herkese selamlar.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Merak ettiğim şey, tur motoru haline getirmek için neden crf rally değil de l? deposu daha küçük, rüzgar koruması daha az, ağırlıkları arasında da öyle ahım şahım bir fark yok ki zaten üzerini aksesuarla donatınca hafifliğin bir anlamı da çok kalmıyor açıkçası. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. Belli ki sebep para da değil. O zaman ne?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben de arkadaş önerisiyle denedim şimdiye kadar denediğim en kötü alkol

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
@haluk23 Üstat hayırlı olsun. Honda Türkiye Crf satışlarını senden bağımsız yorumlamalı. Bakkaldan ekmek alıyormuş gibi sürekli Crf alıyorsun 😀
Yok bea @tommygun . 2'si Rally ve ikisi de L olmak üzere epi topu 4 tane Crf aldım şu ömrü hayatımda.

Asıl yoruma açık kısmı bunların 3 tanesini son 2 yılda aldım ve bu 3 motor da hala bende. :giggle:

Ben o Luna'yı bir defa içtim, hay içmez olaydım. Damla sakızı tadında bira gibiydi.
filtresiz üretimler mayalı kaldığı için biraz buruk oluyormuş tadı , Luna için çam reçinesi diye tabir ediyor üreticisi ,

damla sakızı tadı almadım keza şekerli gibidir , Karagümrük'lü bir arkadaş var rakı yapar , hafif damla sakızı veya erik tadı karıştırır , rakıya yakışıyor..

filtresiz Bomonti'nin de buruk bir tadı var ve İzmir'li ler çok seviyor diye gözlemledim 😊

hayırlı olsun yeni motor , Hepsi Uygun a gittiğini bilsem Çetin'i arardım ciddi indirim yapardı , bana borcu var zaten onuda tahsil ederdin , gidemedim dükkanına 😂
iki sene önce Cunda motofestde motoru bozuldu , bir parmak attım çalıştı İstanbul'a döndü 😎

bundan ucuza gelir miydi acaba..

@haluk23 , hayırlı olsun..
crf250 de oturmusun iki ayağın cok rahat yere basıyor hatta dizlerin duz bile değil.

neden boyle ya..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok bea @tommygun . 2'si Rally ve ikisi de L olmak üzere epi topu 4 tane Crf aldım şu ömrü hayatımda.

Asıl yoruma açık kısmı bunların 3 tanesini son 2 yılda aldım ve bu 3 motor da hala bende. :giggle:

yavru kedi ve crf gordun mu dayanamıyosun.. abi yapma, profesyonel destek alman şart 🤣

edit: ilgiltere, avrupada crf300 olarak bu motor 330.000 tl.

haluk23 eminim 270-280 e almıştır.

işte honda guzelliği.. ekstra vergiler olduğu halde boyle.

ondan sonra diyolar ki sen neden hondacısın.

neci olayım ? dukatici mi olalım ?

Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Kediler ince çizgimizdir. :love:

Videoyu hafiften burnum tıkalıyken ve İkibüklüm eğilerek çektiğimden nefes alışım beni bile rahatsız etti.

Şazoş kızım Şaziye benim.

Acaba evde crf oldugunu unutup "aa guzel motor alayim bundan bi tane" mi diyorsunuz?😬
Haliya takildim ben, yedi dagin cicegi mi desenleri🙄 bi de kediyle baska yerlerde de oynayip, oralarin da tozunu almak lazim sanki🙄

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
afiyet olsun 23.5 dereceyi nasıl sabit tutacağız yeni fikirler araştırıyorum...
bende meyve suyundan şarap denedim ekmek mayası ile içim yumuşak oldu alkol %10 civarı sonra biraz daha işi büyüttüm şampanya mayası aldım onunla alkol daha yüksek oldu birkaç aktarmadan sonra sıfır maya kokusu ve alkol oranı güzel ben içiyorum diyeni 1 lt meyve suyu şarabı ile sarfoş ediyorum (meyve suyu %100 olacak marketler de erik üzüm vişne elma ve kırmızı meyveler çeşitleri var
ekmek mayası için 25+ dereceler gerekli iken şampanya mayası için 17+ dereceler kafi geliyor havalar soğudu sıcaklık düştü maya çalışmıyor :(
23.5 derece sabit tutmak kolay. Yani kışın kolay yazın zor. ideali bira için 17, hatta ale mayası kullanınca 19-20.
mayalama kovasına sarılan esnek ısıtıcılar var, termostatlı, bunlarla sabit tutuyorlar. ben hazırını almak yerine daha çok masraf edip kendim bilgisayar kontrollusunu yaptım. evde kenarda duran 3 tane raspberry-pi3 bilgisayar vardı, birini bu işe ayırdım, sıcaklık sensörü ve röle bağladım, basit bir python koduyla hallettim, sıcaklık 19 derecenin altına düşünce ısıtıcı çalışıyor, 19 derecenin üzerine çıkınca ısıtıcı kapanıyor, bu şekilde kışın 17 derece falan olan depoda sabit 19 dereceyi tutturabiliyordum, bir avantajı da depoya inmeden 2 kat yukarıdan sıcaklığı görebilmem.
Geçen sene bu sisteme ilave olarak wifi ile çalışan yoğunluk ölçer cihaz aldım, kovanın içne atılıyor, kovada yüzme açısına göre 2 saatte bir ölçümü wifi üzerinden gönderiyor, ben de ekranda grafik olarak görebiliyorum, 2 gün yoğunluk değişmezse mayalanma bitmiş deyip şerbetçiotunu ekliyorum.

Benim raspberry pi ile yaptığım ısıtıcının hazır yapılmışnı da satıyorlar, daha ucuza maloluyor, linkini atayım buraya: https://www.butikbira.com/collectio...a-yelegi-ve-cok-fonksiyonlu-dijital-termostat

Geçenlerde benim kuzen bira yaptığı kova vb. malzemelerle şarap da yapmış, güzel oldu diyordu.

Geçen yıl aldığım ve tüm aksesuarlarını donatıp tur motoru haline dönüştürdüğüm 2024 crf 250l motorumu 2025 Ağustos Doğu Anadolu turu için arkadaşım Enese verdiğim için Crf L'siz kalmıştım.

Geçen hafta Drd Ataşehirden satın aldığım 2025 model Crf 250 L motorumu dün trenle İstanbul'a gelip teslim aldım ve önce Yenibosna Hepsi Uygun motorda ön arka kameralı carplay, sis farı ve Usb şarj girişi montajı yaptırdım.

Bugün de Akyazıya geldim ve tüm koruma ve çanta demiri montajlarını yaptırıyorum Crf Akyazıda.

Tabii tüm süreçte adaşım Haluk da eşlik etti bana.

Ve Akyazıdan önce Adapazarı merkezde forumdaşımız @F54 Fatih İle buluşup birşeyler atıştırdık ve 15 dk kadar sobet ettik.

Kendisiyle 2017 yılından beri yazışırız ama tanışmak bugüne nasip oldu.

Misafirperverliği için kendisine kez daha teşekkür ederim.

Yarın da aksesuar montajı bitince Ankaraya döneceğim.

Motosikletlerin de birkaç fotosunu çektik ama onlar adaşımda kalmış herhalde.

Herkese selamlar.
Hayırlı olsun yeni motor.

Benim xmax'e de sis farı taktırmıştım aynı yerden çok önceden.

F54

bundan ucuza gelir miydi acaba..

crf250 de oturmusun iki ayağın cok rahat yere basıyor hatta dizlerin duz bile değil.

neden boyle ya..

yavru kedi ve crf gordun mu dayanamıyosun.. abi yapma, profesyonel destek alman şart 🤣

ben geçen gün ne dedim sana? honda fakir dostu bir marka 🤣 bu konuda makara yapmıyorum avrupa kıtasında en ucuz hondaları bize iteliyorlar :p
gerçekten bize kıyak geçiyor tıpkı uzun adamın usd yi baskıladığı gibi ;) gidip usd bazında ucuz ucuz mal alalım diye bütün evren bize destek oluyor🤣

ben geçen gün ne dedim sana? honda fakir dostu bir marka 🤣 bu konuda makara yapmıyorum avrupa kıtasında en ucuz hondaları bize iteliyorlar :p
gerçekten bize kıyak geçiyor tıpkı uzun adamın usd yi baskıladığı gibi ;) gidip usd bazında ucuz ucuz mal alalım diye bütün evren bize destek oluyor🤣

ama türk motorcusu kıymet biliyor mu ?

sanmıyorum...

• Haha
Tepkiler: F54
Motosikleti
hayırlı olsun yeni motor , Hepsi Uygun a gittiğini bilsem Çetin'i arardım ciddi indirim yapardı , bana borcu var zaten onuda tahsil ederdin , gidemedim dükkanına 😂
iki sene önce Cunda motofestde motoru bozuldu , bir parmak attım çalıştı İstanbul'a döndü 😎
Çetin ile böyle bir hukuğunuz olduğunu bilsem arardım tabii. 😄

Adaşım Haluk da Çetin'i tanıyor.

Sağolsun ikramda bulundu.

Motosikleti

245'e aldım.

Daha sonraki partiden gelenleri nakitte 265 diyor bayiler.

Aksesuarlar da parça ve işçilik olarak da 80 bin TL civarında tutmuştur herhalde.

Tam rakamı hesaplayınca ayrıca yazarım.

Motosikleti
cbf 150
kardes bende de silah koleksiyonu var.

yivlisi, ciftelisi pompalısı... glock, cz,baretta..

erkek adam silah, bıcak koleksiyonu yapar sagghhj

@kamyoncumemo , haksız mıyım ? bu genclik nereye giyorr.

gerci sende de yumusama emareleri var, dronla oynuyosun bu aralar..
Erkek adam silah bıçak koleksiyonu yapar diyorsun ama o evlenmeden eveldi. Ben artık evli bir adamım ne silah koleksiyonunu yapabiliyorum ne bıçak bırak motosikletlerimin sadece 1 tanesinden karımın haberi var. Hayabusa ve Vespayı bimiyorum saklıyorum. Bir nevi gay oldum, evlilik beni gayliğe sefv etti. o eski adamdan birşey kalmadı. budist bile oldum sinirim geçsin diye. Motoru bile dede hızlarında kullanıyorum çünkü devamlı aklımda çoluk çocuk var. Gay oldum gayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

gizli videolarımdan

Son düzenleme:
Erkek adam silah bıçak koleksiyonu yapar diyorsun ama o evlenmeden eveldi. Ben artık evli bir adamım ne silah koleksiyonunu yapabiliyorum ne bıçak bırak motosikletlerimin sadece 1 tanesinden karımın haberi var. Hayabusa ve Vespayı bimiyorum saklıyorum. Bir nevi gay oldum, evlilik beni gayliğe sefv etti. o eski adamdan birşey kalmadı. budist bile oldum sinirim geçsin diye. Motoru bile dede hızlarında kullanıyorum çünkü devamlı aklımda çoluk çocuk var. Gay oldum gayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

gizli videolarımdan

harbiden gizliymiş izleyemedim :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar