Forumda herkes senin yüzünden din savunur gibi marka savunmaya başladı. Daha önce böyle olduğunu hatırlamıyorum. Son zamanlarda iyice arttı. Biri zontes der, biri bmw, biri kawa. Sen Honda diyon. Ama sen yıllardır diyorsun. Neden son zamanlarda böyle oldu anlamadım. Havalar soğudu diye motora binememeyenlerin canı mı sıkıldı ne?offf yorumlara bak..
lutfen profil fotonu binali falan yap.
ben de diyorum bu aralar bemeveciler niye bu kadar arttıHavalar soğudu diye motora binememeyenlerin canı mı sıkıldı ne?
Haklısınız. Arkadaşa bu yüzden cevap vermek istemedim 2'dir konuya girip olayı kişiselleştiriyor. Ben yeri geldi mi Kawa'yı da eleştiriyorum fiyatları aşırı yüksek parçası çok pahalı fiyatını hak etmiyor diye ama kampanalı motor satan Honda'ya bir şey deyince hemen zıplıyor. Japonların tekelleşmesine ve bunun bize absürt fiyatlarla yansımasını eleştiriyorum bu yüzden Çinli markaların gelişmesi ve rekabeti bizler için daha iyidir gereksiz marka fanlığına hiç gerek yok.Forumda herkes senin yüzünden din savunur gibi marka savunmaya başladı. Daha önce böyle olduğunu hatırlamıyorum. Son zamanlarda iyice arttı. Biri zontes der, biri bmw, biri kawa. Sen Honda diyon. Ama sen yıllardır diyorsun. Neden son zamanlarda böyle oldu anlamadım. Havalar soğudu diye motora binememeyenlerin canı mı sıkıldı ne?
Voge bayisine Şubat ayında sormuştum ülkeye gelecek demişlerdi ama tık yok gelse keşkeşu model daha iyiymiş
Voge nin sayfasında 525 acx falan yok? Burada daha sıfırlar satılıyor.Haklısınız. Arkadaşa bu yüzden cevap vermek istemedim 2'dir konuya girip olayı kişiselleştiriyor. Ben yeri geldi mi Kawa'yı da eleştiriyorum fiyatları aşırı yüksek parçası çok pahalı fiyatını hak etmiyor diye ama kampanalı motor satan Honda'ya bir şey deyince hemen zıplıyor. Japonların tekelleşmesine ve bunun bize absürt fiyatlarla yansımasını eleştiriyorum bu yüzden Çinli markaların gelişmesi ve rekabeti bizler için daha iyidir gereksiz marka fanlığına hiç gerek yok.
Voge bayisine Şubat ayında sormuştum ülkeye gelecek demişlerdi ama tık yok gelse keşke
Forumda herkes senin yüzünden din savunur gibi marka savunmaya başladı. Daha önce böyle olduğunu hatırlamıyorum. Son zamanlarda iyice arttı. Biri zontes der, biri bmw, biri kawa. Sen Honda diyon. Ama sen yıllardır diyorsun. Neden son zamanlarda böyle oldu anlamadım. Havalar soğudu diye motora binememeyenlerin canı mı sıkıldı ne?
Videoyu bulamadım. Bayii'nin biri Voge 525 stokta gibi bi instagram gönderisi atmıştı. Motoru, üstü başına bakınca firmanın servisindeki ustası olduğu belli olan adam kullanıyor. Yer altındaki servis noktasından çıkarıyor, Sıfır km motorla bi ufak teker yapıyor. Sıfır ve soğuk motorla ara gaz veriyordu.Kawa'ya "Parasını hak etmiyor" demek biraz ayıptır.
Voge'ye gelince dünyanın en güzel motorlarını da üretseler burada Yuki servislerinin kalitesine bağımlısınız.
Yoksay butonu var, basıyorsun mis gibiHaklısınız. Arkadaşa bu yüzden cevap vermek istemedim 2'dir konuya girip olayı kişiselleştiriyor. Ben yeri geldi mi Kawa'yı da eleştiriyorum fiyatları aşırı yüksek parçası çok pahalı fiyatını hak etmiyor diye ama kampanalı motor satan Honda'ya bir şey deyince hemen zıplıyor. Japonların tekelleşmesine ve bunun bize absürt fiyatlarla yansımasını eleştiriyorum bu yüzden Çinli markaların gelişmesi ve rekabeti bizler için daha iyidir gereksiz marka fanlığına hiç gerek yok
değil kawasaki hiç bi japon şuan parasını haketmiyor aynı beygirde aynı özelliklerde aynı klasmanda bi çinliyle tayvanlıyla aralarında en iyi 2 en kötü 3 kat fiyat varkı var hiçbiriniz ben yarın gidip bayiden versys 650 çıkarıcam tracer 700 çıkaracam diyemiyorsunuz sen bile sym 250ye binmek zorunda kalıyorsun ama japon da japon 50cc 125cc küba müba o çinlileri ayrı tutuyorum 250cc ve üstü bi çin malı tayvan malı motoru ben aldım haftasına dağılıyor mu 2 sene sonra çöpe mi atılıyor artık öyle de değil e hadi versys 650yle yapıp cfmoto 650mtyle yapamayacağın ne var nx500le yapıp 450mtyle yapamayacağın ne var o 3 katı paraya değiyor mu son 1 senede ne oldu da japonların fiyatları 2 katına çıktı da çinlilerin fiyatları hala aynı ben artık japon fanatikliğini hiç ciddiye alamıyorumKawa'ya "Parasını hak etmiyor" demek biraz ayıptır.
Voge'ye gelince dünyanın en güzel motorlarını da üretseler burada Yuki servislerinin kalitesine bağımlısınız.
değil kawasaki hiç bi japon şuan parasını haketmiyor aynı beygirde aynı özelliklerde aynı klasmanda bi çinliyle tayvanlıyla aralarında en iyi 2 en kötü 3 kat fiyat varkı var hiçbiriniz ben yarın gidip bayiden versys 650 çıkarıcam tracer 700 çıkaracam diyemiyorsunuz sen bile sym 250ye binmek zorunda kalıyorsun ama japon da japon 50cc 125cc küba müba o çinlileri ayrı tutuyorum 250cc ve üstü bi çin malı tayvan malı motoru ben aldım haftasına dağılıyor mu 2 sene sonra çöpe mi atılıyor artık öyle de değil e hadi versys 650yle yapıp cfmoto 650mtyle yapamayacağın ne var nx500le yapıp 450mtyle yapamayacağın ne var o 3 katı paraya değiyor mu son 1 senede ne oldu da japonların fiyatları 2 katına çıktı ben artık japon fanatikliğini hiç ciddiye alamıyorum
aylardır ilandaydı o tenere buraya attığım gibi sabahına satıldı süper tenere fiber tenere önemli değil benim 350 400 civarı bi param var motorlarım satılırsa artık o an karşıma ne çıkarsa 790 adv mi tiger 800xcx mi süper tenere mi fark etmez bulduğumu alacağamsen super tenere bakıyodun bi ara noldu yav ahaha
artık super tenere bakmıyon mu ? hedef ne ?
hadi versys 650yle yapıp cfmoto 650mtyle yapamayacağın ne var nx500le yapıp 450mtyle yapamayacağın ne var
aylardır ilandaydı o tenere buraya attığım gibi sabahına satıldı süper tenere fiber tenere önemli değil benim 350 400 civarı bi param var motorlarım satılırsa artık o an karşıma ne çıkarsa 790 adv mi tiger 800xcx mi süper tenere mi fark etmez bulduğumu alacağam
bak işte 2. eli dahil edersen çok daha vahim oluyor 230lara 6000km altında 650mtler satılıyor ben zaman gösterecek ama bu güne kadar gördüklerime göre ömrünün 4 katı olduğuna da inanmıyorumhatta cfmoto daha adrenalin sağlıyor, "acaba gideceğim yere ulaşabilecek miyim, acaba yolda kalacak mıyım, acaba yağ pompası ne zaman patlar" falan.
ekstrem spor gibi
650mt sıfırı 350k civarı. (bazı yerlerde 450 o da ilginç), Versys ise 720. Evet arada cidden 2 kat fark var.
Fakat 380k'a 2018 model 30k km'de versys'ler mevcut. Dürüst olarak düşünürsek 2018 model bir kawa'nın ömrü 2024 model bir mt650'nin ömrünün 4 katı falandır sanırım.
Ama şu konuda katılıyorum japonlar gereksiz pahalılık yapıyor. 650mt 350 ise kawa 500 falan olmalı. abartıyorlar sağlamız diye de geçiriyoruz.
yazdığım modellere bi rakibi yok ki bi tek kove 800 var o da çok yeni bi motor10+ yıllık bir japn/avrupalı yerine sıfır bir çinli düşünmez misin peki ? neden yukarda yazdığın gibi CF den yurumuyorsun mesela ?