- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Ben şu an projeden ev aldım, şu an derken bir kaç ay önce yani ve mecburen bir süre daha ödeme yapacağım, yoksa tabi ki Versys demeyelim de daha bana göre bir motor almak isterdim. Benim Kawa'nın rahmetli olması ters zamanda oldu. Ev için ödeme yapmıyor olsaydım tabi ki tercihim farklı bir motordan yana olurdu. Sym alırken de kışın bu motoru ya değiştireceğim ya da elimde tutup daha büyüğünü alacağımı söyledim zaten.değil kawasaki hiç bi japon şuan parasını haketmiyor aynı beygirde aynı özelliklerde aynı klasmanda bi çinliyle tayvanlıyla aralarında en iyi 2 en kötü 3 kat fiyat varkı var hiçbiriniz ben yarın gidip bayiden versys 650 çıkarıcam tracer 700 çıkaracam diyemiyorsunuz sen bile sym 250ye binmek zorunda kalıyorsun ama japon da japon 50cc 125cc küba müba o çinlileri ayrı tutuyorum 250cc ve üstü bi çin malı tayvan malı motoru ben aldım haftasına dağılıyor mu 2 sene sonra çöpe mi atılıyor artık öyle de değil e hadi versys 650yle yapıp cfmoto 650mtyle yapamayacağın ne var nx500le yapıp 450mtyle yapamayacağın ne var o 3 katı paraya değiyor mu son 1 senede ne oldu da japonların fiyatları 2 katına çıktı ben artık japon fanatikliğini hiç ciddiye alamıyorum
Versys ile 650 Mt arasında epey bir dayanıklılık ve kalite farkı var. O kadar kırto yetkili servislere rağmen 10-15 senelik Versys'ler hala yol yapıyor, sen Cf'yi Türkiye şartlarında hele bir 10-15 sene yürütmeyi dene, bakalım yürütebilecek misin? Cf Moto sürdüğün için haliyle o markaya daha büyük bir sempati besleyebilirsin ama sana bir iki ekran görüntüsü yolluyorum, kırmızı işaretli km'lere iyi bir bak. Bunlar ilanlardaki en yüksek km.liler.
Son olarak motosiklet binlerce parçadan oluşan bir harmonidir. Burada uyum çok önemli, yani en teknolojik, en orası buradan, burası şuradan toplama parçalar her zaman birbiriyle uyumlu çalışmıyor.