- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
Motor çıvan başı aslında, bu vidyoya layik tek motor royal enfield. Bakalım bir tane alacam bullet. Eyvallah desteğin içinGüzel olmuş kamyoncu dayı, çok keyifliydi. Yeni şeyler öğrenmeye açık, kendini geliştiren insanları seviyorum. Motür de her ne kadar V olmayan strom desek de gayet güzel görünüyor. Abone olup yorum bile yaptım![]()
Royal de yakışır ha bu tarz işlere, cuk oturur. Ey forum ahalisi hade bakalım Kanala abone olup yorum yazalım. Abone olup like atmayanın kaynanası ölsün, lastiği patlayıp yolda kalsın, teker rulmanı dağılsınMotor çıvan başı aslında, bu vidyoya layik tek motor royal enfield. Bakalım bir tane alacam bullet. Eyvallah desteğin için
Bir tane de dronun yüksekten düz bir şekilde alçalıp görüş açısını aşağıya doğru eğdiği ve senin karşıdan geldiğin bir sekans var. Orası da zamanlama olarak hiç fena değil, belki gölgelerin içinden çok az daha erken çıksan mükemmel olacakmış.Cyan baştaki çekimi tek çekimde yaptım. zamanlama falan sadece ilk seferde tutturdum. 1000 de birlik birşey![]()
Aslında epey düşündüm hatta açılışamı koysam dedim bir ara inek bile serpiştiricektim ama sonra sizler geldiniz aklımaEline emeğine sağlık, güzel bir mekanda güzel çekimler olmuş.
Not: Videoda dötünün gözükmemiş olması bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı![]()
Aslında epey düşündüm hatta açılışamı koysam dedim bir ara inek bile serpiştiricektim ama sonra sizler geldiniz aklıma![]()
Bırakimde bu şnstegram ben nasıl yapıcam?gönder buraya güzel bi şeyler layklayalım
Bu hangi v strom oluyor ?
vstrom 800, yani v motorlu olmayan v-strom. Bu sarı rengi çok güzel ama.Bu hangi v strom oluyor ?