Siz istediniz ben hazırladım alın sadece motorlu video beni saymazsanız :)

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Güzel olmuş kamyoncu dayı, çok keyifliydi. Yeni şeyler öğrenmeye açık, kendini geliştiren insanları seviyorum. Motür de her ne kadar V olmayan strom desek de gayet güzel görünüyor. Abone olup yorum bile yaptım👍👋

Motosikleti
cbf 150
Güzel olmuş kamyoncu dayı, çok keyifliydi. Yeni şeyler öğrenmeye açık, kendini geliştiren insanları seviyorum. Motür de her ne kadar V olmayan strom desek de gayet güzel görünüyor. Abone olup yorum bile yaptım👍👋
Motor çıvan başı aslında, bu vidyoya layik tek motor royal enfield. Bakalım bir tane alacam bullet. Eyvallah desteğin için

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Motor çıvan başı aslında, bu vidyoya layik tek motor royal enfield. Bakalım bir tane alacam bullet. Eyvallah desteğin için
Royal de yakışır ha bu tarz işlere, cuk oturur. Ey forum ahalisi hade bakalım Kanala abone olup yorum yazalım. Abone olup like atmayanın kaynanası ölsün, lastiği patlayıp yolda kalsın, teker rulmanı dağılsın☺️

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Cyan baştaki çekimi tek çekimde yaptım. zamanlama falan sadece ilk seferde tutturdum. 1000 de birlik birşey :)
Bir tane de dronun yüksekten düz bir şekilde alçalıp görüş açısını aşağıya doğru eğdiği ve senin karşıdan geldiğin bir sekans var. Orası da zamanlama olarak hiç fena değil, belki gölgelerin içinden çok az daha erken çıksan mükemmel olacakmış.

Harika. Bu şekilde gezip video çeken insanlara çok özeniyorum. Azıcık zamanım olsa bende biraz gezeceğim ama maalesef iş güç. Elinize sağlık.
Yine süper bir video olmuş.

Motosikleti
cbf 150
Bunları 29 ekim haftası çektim iş güç yokken. Şimdide chicagoya uçucağım. Bir hafta iş güç için. Orda güzel işler çıkar ama dediğin gibi iş güç olunca zor oluyor. 6 toplantım var hangi arada çekim yapıcam.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eline emeğine sağlık, güzel bir mekanda güzel çekimler olmuş.

Not: Videoda dötünün gözükmemiş olması bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı :)

Ehehe bizim isteklerimiz bitmez 🤣
çok güzel amma motor sesi yok 🙄
1.30 da birşeyler duyuyorum , yanımda kulaklığım yok telefonun hoparlöründen dinledim müzik bastırmış galiba Vstromun sesini..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar