- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, formda çok yeniyim büyük ihtimalle çoğunuz benden küçüksünüzdür ama büyükleriniz de olabilir. 36 yaşındayım, istanbul'da yaşıyorum. A2 ehliyetim var. Daha önce SYM Joymax 250i motorum vardı. İlk başlangıç motorum da 250 cc idi, ancak maddi nedenlerden dolayı cc küçültmeye karar verdim. Joymax'den çok çektim yan sanayi parçası yok, orjinal parçaları var ama çok, çok pahalı. Honda / Yamaha'nın da yanına maddi nedenlerle yaklaşamıyoruz. 50 cc olan ama 125'lik performas sergileyen 2 kişi dik yokuşlarda bile rahatça çıkabilen motor önerileriniz var mıdır ? Ruhsatta 50 yazıp, 125 cc fabrika çıkışlı motorlar da varmış. Bu motorların artıları/eksileri nedir ? Şuan kış ayındayız motor almak için kış ayının ciddi bir etkisi olur mu fiyat konusunda avantajlı bir mevsim midir ? 50 cc kullanan ve memnun olan çok kişi yoksa, fiyat olarak daha uygun. 125 cc'ler hangileri ? En az sorun çıkaran hatta mümkünse hiç sorun çıkarmayan, 2 kişi bile binsek yokuşlarda bayılmayan, parçası bol ve ucuz olan, ucuz ama konforlu ve seri bir motor arıyorum. Bulmam belki biraz zor olabilir ama yapacak bişey yok. Maddiyat konusu iyi değil. Yoksa bende bilirdim burda konu açmak yerine parayı bastırıp xmax yada forza almayı. 50 ve 125'lik motorlarda lütfen sadece deneyimli ve tecrübeli kişiler yorum yazarsa memnun olurum. Ehliyetim otomatik vites, dolayısıyla sadece otomatik olmalı. Bütçem 50, max. 60 bin. Kullananım amacım: Kuryelik. Şimdiden herkese teşekkür ederim.