HadiOoo onun icin altigen uclu bir alet var, grenaji sokuyon onla, orada manuel anahtar yeri
HadiOoo onun icin altigen uclu bir alet var, grenaji sokuyon onla, orada manuel anahtar yeri
Bu senin için enflasyona karşı paranı koruyan bir taşıt olur. İşini görür bu sürede. Elimde bir beverly olmasa ve böyle bir alışveriş yapacak olsam, fırsat çıksa değerlendirirdim. Bence çok mantıklı senin şartlarda bakınca.O kadar uzun süre bineceğime güvensem malossi alır devam ederim. Uyguna geldi terlik niyetine kullanayım niyetindeyim. Seneye farklı kampanyalar fırsatlar yakalayana kadar götürsün yeterli. O kadar kısa sürede debriyajı bitirirse de Honda'ya eksi yazar.![]()
Kornayi koyduklari yeri dusunursen hondada oyle kolay degil o islerHadibendeki Joyride da anahtarın içinden şıp diye çıkıveriyor kontağın ortasına şak diye sokuveriyorsun..
Pcx in arka amortisorlerini sökerken kanser olursun , bujisini bırak sökmeyi nerde diye ararken siroz olursunKornayi koyduklari yeri dusunursen hondada oyle kolay degil o isler![]()
Bujinin yeri blogun ustu degil mi yawPcx in arka amortisorlerini sökerken kanser olursun , bujisini bırak sökmeyi nerde diye ararken siroz olursun![]()
Kesinlikle, olaya bende öyle baktım biraz açıkçası. En azından kapıda durur her türlü ihtiyacı karşılar bir yandan da güzel bir fırsat olduğunda hızlıca elden çıkar takasa verirsin başka bir şeye geçersin. Hatta önümüz kış, tek motosiklete dönme fikrim bile var kafamda. Trident 800 gelene kadar parayı altında falan tutar gelince ona geçip iki motosiklete devam ederim.Bu senin için enflasyona karşı paranı koruyan bir taşıt olur. İşini görür bu sürede. Elimde bir beverly olmasa ve böyle bir alışveriş yapacak olsam, fırsat çıksa değerlendirirdim. Bence çok mantıklı senin şartlarda bakınca.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim .
Anahtarı kaybettim yedek kullanıyorum.Hadibendeki Joyride da anahtarın içinden şıp diye çıkıveriyor kontağın ortasına şak diye sokuveriyorsun..
Senin bir sonraki motosiklet ne olacak çok merak ediyorumKornayi koyduklari yeri dusunursen hondada oyle kolay degil o isler![]()
Ben de cok merak ediyorum. Var mi tahminin?Anahtarı kaybettim yedek kullanıyorum.
Kontağın ortasına sokulan anahtardan 3-4 tane çıkardım kaybederim tekrar diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Senin bir sonraki motosiklet ne olacak çok merak ediyorum![]()
Teşekkür ederim. ADV350 güzel bir seçenekmiş gibi gözüküyor.Hayırlı olsun,bende Forza alarak doğru karar verdiğimden emin olmuştum.Hem pazara,markete gidip gelebiliyorum.Hem işe güce gidip geliyorum,hemde hanımla rahat rahat günübirlik 400-450km yol yapıp çok yorulmadan eve dönebiliyoruz.Gerçekten bütün ihtiyaçlara tek motor Forza ve X-Max.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kaş’ta yaşamaya devam ettiğim sürece,geçsem geçsem seneye maksimum ADV 350 veya bütçeye göre temiz ikinci el forza750 geçeceğim.Geri kalan tel jantlı cartlu curtlu motorlar tam bi külfet oluyor.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Forza iyidir.
Vitesliye geçeceğini düsünüyorum ama umarım boomer motoru almazsınBen de cok merak ediyorum. Var mi tahminin?
Boomer motoru kalmadı ki piyasada, onlar eski MZ, jawa falandı.Vitesliye geçeceğini düsünüyorum ama umarım boomer motoru almazsın![]()
Boomer motoru ne mesela? DL650 mi? (Bu arada buradaki V Strom'cular boomer değil, Gen X, eyvallahımız yoktur, alayının ... NeyseVitesliye geçeceğini düsünüyorum ama umarım boomer motoru almazsın![]()
Teşekkür ederim. Not alınmıştır.hayırlı olsun.
Sele altı xmax kadar geniş, arka çantaya ihtiyaç olmadna kampa bile gidilir.
2 kasa bira sığıyor oraya ama biraz ısınıyor motorun hemen üzerinde olduğu için, ısınması sorun olacak şeyleri arka tarafa doğru koymak lazım.