Medley'e Veda, Forza'ya Merhaba. (Bu sefer balık baştan koktu.)

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
😂 ben de gecen sene kampanyadan cantali medley alip sonra da forzaya gecmistim😂 ve benzer sekilde hasanpasada motor sacmalamisti. Hasanpasada jammerin isi ne hala merak ederim.
Hayirli olsun forza. Arada bi "ulan medleyi niye sattim aq" diyeceksin ama 110dan sonra bu fikrin degisecektir.
Aklın yolu bir işte. Çok iyi yapmışsın. 😁Bakarsın Beverly'e güzel kampanya gelir, seneye Forza'yı satar ona geçeriz. 🤣
Bende aynı şekilde halen jammer ne alaka diye düşünüyorum.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Aklın yolu bir işte. Çok iyi yapmışsın. 😁Bakarsın Beverly'e güzel kampanya gelir, seneye Forza'yı satar ona geçeriz. 🤣
Bende aynı şekilde halen jammer ne alaka diye düşünüyorum.
Beverly ben aldigim zaman vade farkini cok koyuyordu. Bi de beverlyye buyuk geliyormusum, hanim medleyi gorunce burun kivirip "neden bunu aldin, kucuk bu" demisti. Sonra beverlyyi gosterdigimde onu da kucuk buldu. Ben de forza aldim. Bu nedenle bana anca ak550, x-adv felan olur, onlara da o paralari hayatta vermem😂

Motosikleti
Beverly ben aldigim zaman vade farkini cok koyuyordu. Bi de beverlyye buyuk geliyormusum, hanim medleyi gorunce burun kivirip "neden bunu aldin, kucuk bu" demisti. Sonra beverlyyi gosterdigimde onu da kucuk buldu. Ben de forza aldim. Bu nedenle bana anca ak550, x-adv felan olur, onlara da o paralari hayatta vermem😂
Bizde de GS'i satıp naked'a geçince homurdanmalar başlamıştı. Medley ışıldadı bir anda hemen alıverdik. Bu taktikle hancı da mutlu yolcu da. 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Muzaffer Topal aradaki farkı şöyle atayım.

Biri çantalı 2025, diğeri çantasız 2024 arada 100 bin TL fark var.
Çantalı 2024'ü 350'ye veriyorlarmış kaçırdığım için alamadım.

Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bizde de GS'i satıp naked'a geçince homurdanmalar başlamıştı. Medley ışıldadı bir anda hemen alıverdik. Bu taktikle hancı da mutlu yolcu da. 😁

Bi de piaggioda vade farki daha yuksekti. Forzaya yonelmemdeki bir sebep de buydu.

315.000 tl nakit fiyat
386.000 tl nakite de beverly 400 var.

bahsettiğiniz kampanyalı gibi motor bu. henuz 1100 km de ve bin bakımı yapılmış.

herhalde pazarlıkla cok rahat 335-340 a alınırdı.

beverly e gonul vermil biri olsam bunu alırdım:)

@ACT, haklıyım di mi ?

Motosikleti
315.000 tl nakit fiyat
386.000 tl nakite de beverly 400 var.

bahsettiğiniz kampanyalı gibi motor bu. henuz 1100 km de ve bin bakımı yapılmış.

herhalde pazarlıkla cok rahat 335-340 a alınırdı.

beverly e gonul vermil biri olsam bunu alırdım:)

@ACT, haklıyım di mi ?
İstanbul için 10 binde transfer ücreti yaz. Senin gibi hesap kitapla motosiklete binen biri nasıl bunları kaçırıyor. 🤣 Formdan düşmüşsün...

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Teşekkür ederim.

Motosikleti
ooo kucuk hesaplar...:d

hobi aracı alıp boyle ufak hesaplar yapacaksannnn. olmuyor John olmuyor
Forza hobi aracı mı? 😁 Terlik niyetine sağa sola iş görsün yeterli benim için.
Africa alıp terlik gibi kullanan düşünsün.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Şimdi beverly'nin eksik noktalarıda var. Ben her kullandığım ürünün eksik noktalarını laf arasında yazarımda nedense fanboylar akbaba gibi üstüme üşüşüyor (Sana demedim Muzo, filtre olmayınca ayrım yapmakta zorlanıyorsun diye bak bu sefer belirtiyorum.)

Beverly'nin cama ihtiyacı var. Üstündeki cam türbülansa sebep oluyor ya kısa ya da uzun cam lazım. Üstündeki lastik kötü (City Grip). Islak debriyajlı olması mükemmel bir detay ama debriyajı şaft boşluğu gibi ses çıkarmaya başlıyor bir süre sonra ama yolda bırakmıyor. Debriyaj garantiden değişiyor (yeni değişti benimkinin) Piyasası kötü.

Forza'da hareketli cam var. Üstündeki lastik kötü (City Grip), debriyajı bitiriyor titreme başlıyor ve yolda bırakıyor. Piyasası iyi.

Ben Diablo Rosso scooter ve 3 farklı cam ile kullanıyorum. 400cc olduğu için çok yönlü kullanabiliyorum. Kullanım dinamikleri çok iyi. Ayrıca 2. el olarak doğan trend'ten satın aldığım için hem taksitli aldım hem maliyetim çok düşük. Bu motosiklet için 2. el derdim yok. Ucuz aldım ucuz satarım.

Forza alsaydımda her yere giderdim ama daha kötü dinamiklerle giderdim. Cebimden çıkan maliyet aynı olurdu. Muhtemelen onunda debriyajını değiştirmiş olurdum ama cepten giderdi. Lastikleride aynı şekilde değişirdi. Yakıtıda farklı olmazdı.

Bu hesap üzerinden benim için beverly çok mantıklı. Şu an Emre'nin durumuna bakınca Forza daha mantıklı duruyor. İyi bir kampanya denk gelseydi yine Beverly daha mantıklı olurdu çünkü Forzanın aksine beverly 400'lük. Ayrıca forza ile insanlar sürekli önümde takılıp filtreleyemiyor. Geniş ve uzun. Beverly bir scooter'ın olması gerektiği gibi kasa yapısına sahip. Dar gövde yüksek gidon ve kısa.

Özetle ne aradığınla alakalı. Maddi kısmını es geçerek tekrar özetliyorum. Güç hacim mobilite için beverly daha iyi. Doblo (çok yönlülük) arıyorsan forza iyi.

Motosikleti
Forza'da hareketli cam var. Üstündeki lastik kötü (City Grip), debriyajı bitiriyor titreme başlıyor ve yolda bırakıyor. Piyasası iyi.

Evet, debriyaj ile alakalı böyle bir durum varmış galiba. ADV350'nin debriyajını takıyolarmış Forza'ya. Rodajdan sonra servise soracağım.
Forumda bu işlemi yaptırmış olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Evet, debriyaj ile alakalı böyle bir durum varmış galiba. ADV350'nin debriyajını takıyolarmış Forza'ya. Rodajdan sonra servise soracağım.
Bunda da çare beverly'de olduğu gibi malossi diye biliyorum.

Motosikleti
O kadar uzun süre bineceğime güvensem malossi alır devam ederim. Uyguna geldi terlik niyetine kullanayım niyetindeyim. Seneye farklı kampanyalar fırsatlar yakalayana kadar götürsün yeterli. O kadar kısa sürede debriyajı bitirirse de Honda'ya eksi yazar. 😁

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben düşünüyorum... Ankaraya gidebilsem ustam hallleder de , iş gitmekte.. Üşeniyorum :)
Maolossi set inanılmaz farkettiriyor hem hızda hem kalkışta.. Mutlaka değişmesi gerek..
Yoksa bu haliyle forza tam emekli motoru.. Az yakar az kaçar :)

Adv nin balataları iyimiymişmiş sanki.. 10K ya gelmeden açılan balataların videosunu izleyince pek te hayırlı gözükmedi bana...
X Max in beşli pabucunu takanlar ve memnun kalanlar var... O daha iyi bir seçenek...

Son düzenleme:
Motosikleti
Adv nin balataları iyimişmiş sanki.. 10K ya gelmeden açılan balataların videosunu izleyince pek te hayırlı gözükmedi bana...
X Max in beşli pabucunu takanlar ve memnun kalanlar var... O daha iyi bir seçenek...
Abi sendeki ne durumda? Orijinali mi kullanıyorsun?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi sendeki ne durumda? Orijinali mi kullanıyorsun?
3000 oldum.. Şimdilik sıkıntı yok... Titreme falan yok şükür..
Ama bu şekilde gidersem sorun çıkacağı kesindir..
Rodaj bittikten sonra normal şekilde kullanmaya başladım, kalkışlar seri şekilde..
Motor parkinson olup titremeye başlayana kadar devam...
En fazla Ankara yaparım modundayım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar