Sıcak sıcak yeni vidyo geldi Spilberk adamsa gelsin

Motosikleti
cbf 150
gardaş doğruyu söyle deri pantolondan ötürümü oldun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesin gitmelisin yollar harika

bir arabaya bindin pazara cıktın sanırım orda kapadım.

ama sorun sende değil bendedir.. :(

gercekten sıkılıyorum ama emeğine saygı duyuyorum..

edit: deri pantalonun zamanını verir misin arattırma beni. merak ettım

Motosikleti
K 1600 GTL
Görsel bir şölen olmuş kamyoncu. Her videoda bir inek detayı var. Bunun özel bir sebebi var mı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Len konu açılalı 37 dk olmuş ve küçük kardeşimiz sampsonte hala biz ihtiyarlara laf sokma girişiminde bulunmamış.

Şunu tanıyan eden bir arasın, başına bir iş gelmiş olabilir.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Elinize sağlık. İzlerken kısacık ama arkasındaki emeği, tekrar çekimleri, düzenleme aşamasını falan tahmin edebiliyorum. Çok güzel olmuş.
@tommygun "devam et genç" modunda takılsa da ben çoktan yarı pro/pro bu işin içinde olduğunuza emin gibiyim.Bence bunları @espresso da izler. ;)

Motosikleti
cbf 150
Elinize sağlık. İzlerken kısacık ama arkasındaki emeği, tekrar çekimleri, düzenleme aşamasını falan tahmin edebiliyorum. Çok güzel olmuş.
@tommygun "devam et genç" modunda takılsa da ben çoktan yarı pro/pro bu işin içinde olduğunuza emin gibiyim.Bence bunları @espresso da izler. ;)
İnanmıcaksın ama hiç tekrar çekim yapmadım :) ama drone çekimlerinde epey zaman harcadım bilhassa doğru waypointleri ve açıları yakalamak için. Ve tabi edit aşaması ciddi zaman aldı bilhassa ses. Kendim konuşim dedim sonra vaz geçtim böyle daha ilgi çeker dedim. Kendi konuştuklarımı daha çok bür bilgi vereceksem yapıcagı mesela drone nasıl kullanılır vs vs

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
viral marketing gardaş :)

Bu arada drone u 1.5 ay evel almıştım. sanırım artık kullnamayı iyice öğrendim. Tabi bazı noktalarda eksikler var tek başına zor oluyor ama çözecem.
Bayağı gelişme var; drone ile dolly zoom denemeleri falan. Video keyifli ve huzur verici, beğendim. Bununla birlikte bazı müzik geçişleri tam olmamış ama. Bir de İngilizce bazı tabirler biraz garipti. (Mesela "cadence intact" gibi...)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
haftasonu, yani yarın akşam bira açıp TV'den izlerim. Bilgisayardan izleyince sıkılıyorum, zaten bütün gün 12-15 saattir bilgisayar başındayım, birazdan kapatıcam bilgisayarı uyuycam, uyku saatim geçmiş. Her gün akşam 19-21 arası uyku saatim. :)

Motosikleti
cbf 150
Bayağı gelişme var; drone ile dolly zoom denemeleri falan. Video keyifli ve huzur verici, beğendim. Bununla birlikte bazı müzik geçişleri tam olmamış ama. Bir de İngilizce bazı tabirler biraz garipti. (Mesela "cadence intact" gibi...)
Dolly zoom görsellik katıyor, seviyorum ama yerinde kullanmak lazım. Ses benim en zayıf noktam. Ben fotografdan vidyoya geçtim. Sesi geliştirirsem iyi olucak.

Ula esporesso yaşlandın ha bende 9 da yatıyorum ahahah

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Dolly zoom görsellik katıyor, seviyorum ama yerinde kullanmak lazım. Ses benim en zayıf noktam. Ben fotografdan vidyoya geçtim. Sesi geliştirirsem iyi olucak.

Ula esporesso yaşlandın ha bende 9 da yatıyorum ahahah
yaşlanmaktan değil de mecbur sabah mesai var erken kalkıyorum, sonra uykum geliyor bu saatlerde, bak uyku saatim geçmiş. akşam 19 gibi fena uyku bazıyor, 21'e kadar uyuyorum, sonra gece 2-3'e kadar uymuyorum.
Gençken ne güzel sabahın 4ünde uyur, öğlen 12 gibi kalkıp bütün günü dinç bir şekilde geçirirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar