- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
like atmayı unutmayın la
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tommy bu vidyoda popomda görünüyor
Senin övgün bana yeter, şu buraklar dark buraklar bunlar değer bilmez.Biz daha selfie çekmeyi beceremiyoruz, ağzımız burnumuz yamuk çıkıyor. Hafız sende cidden yetenek var, eline emeğine sağlık, sen bu işte ilerle, asla bırakma.
gardaş doğruyu söyle deri pantolondan ötürümü oldun?
şaka len.. abone bile oldum o kadar emek harcıyon para kazan.
Kesin gitmelisin yollar harikaBen de beğendim. Süper olmuş.
Karabük ü de listeme ekledim.
gardaş doğruyu söyle deri pantolondan ötürümü oldun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kesin gitmelisin yollar harika
BU BİR DAVET Mİ?Tommy bu vidyoda popomda görünüyor
viral marketing gardaşBU BİR DAVET Mİ?
Tommy bu vidyoda popomda görünüyor
Biz dostuz görsek de görmezden geliriz, kötü niyetliler görmesin yeter ki, kötü niyetliler görürse dalga Bağdat'tan gelir.BU BİR DAVET Mİ?
Görsel bir şölen olmuş kamyoncu. Her videoda bir inek detayı var. Bunun özel bir sebebi var mı?
Haklısın unutmuşum....Budistim budist tanrılarımdan birini çekmimi unuttunuz galiba. tövbe estafurullah
İnanmıcaksın ama hiç tekrar çekim yapmadım
Bayağı gelişme var; drone ile dolly zoom denemeleri falan. Video keyifli ve huzur verici, beğendim. Bununla birlikte bazı müzik geçişleri tam olmamış ama. Bir de İngilizce bazı tabirler biraz garipti. (Mesela "cadence intact" gibi...)viral marketing gardaş
Bu arada drone u 1.5 ay evel almıştım. sanırım artık kullnamayı iyice öğrendim. Tabi bazı noktalarda eksikler var tek başına zor oluyor ama çözecem.
haftasonu, yani yarın akşam bira açıp TV'den izlerim. Bilgisayardan izleyince sıkılıyorum, zaten bütün gün 12-15 saattir bilgisayar başındayım, birazdan kapatıcam bilgisayarı uyuycam, uyku saatim geçmiş. Her gün akşam 19-21 arası uyku saatim.
Dolly zoom görsellik katıyor, seviyorum ama yerinde kullanmak lazım. Ses benim en zayıf noktam. Ben fotografdan vidyoya geçtim. Sesi geliştirirsem iyi olucak.Bayağı gelişme var; drone ile dolly zoom denemeleri falan. Video keyifli ve huzur verici, beğendim. Bununla birlikte bazı müzik geçişleri tam olmamış ama. Bir de İngilizce bazı tabirler biraz garipti. (Mesela "cadence intact" gibi...)
yaşlanmaktan değil de mecbur sabah mesai var erken kalkıyorum, sonra uykum geliyor bu saatlerde, bak uyku saatim geçmiş. akşam 19 gibi fena uyku bazıyor, 21'e kadar uyuyorum, sonra gece 2-3'e kadar uymuyorum.Dolly zoom görsellik katıyor, seviyorum ama yerinde kullanmak lazım. Ses benim en zayıf noktam. Ben fotografdan vidyoya geçtim. Sesi geliştirirsem iyi olucak.
Ula esporesso yaşlandın ha bende 9 da yatıyorum ahahah