- Motosikleti
- Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
- Konu Yazar
Arkadaşlar motosiklet ekipmanları neden bu kadar uçuk? ucuzu çok dandik ama belli markalar çok pahalı.. yıllardır mont kask eldiven pantolon ayakkabı ekipman alırım ama bu eldiven olayı beni gerçekten deli edecek.. şimdi şu iki ürüne bakın.. özellikle ses dj lik işinden anlayan arkadaşlar bu markayı bilir.. portatif pikap ihtiyacım olduğu için bu cihazı aldım, bu cihaz kendi case kutusu var, dilerseniz pili ile dilerseniz adaptörü ile kullanıyorsunuz, bir çok özelliği olan bilinen prof. bir markanın ürünüdür.. tel maşa bir marka ve ürün değildir. ayrıca evde hi end seviyesinde başka bir pikabım daha var o farklı bir konu.. o da iyi bir mont parası 
şimdi gelelim bir eldiven fiyatına..
www.motomax.com.tr
www.motomax.com.tr
ne olursa olsun bu kıçı kırık bir eldiven.. timsah derisi değil, ceylan derisi değil. bulunmaz mamut derisi değil... kimse bana ama o pahalısı ucuzu var vs demesin.. ortalama bir ürün buldum daha pahalısı da var. gidip gözümle gördüm daha pahalılarını.. bu eldiven bir cihazdan nasıl daha pahalı olabilir değil mi? bu eldiven aynı kalitede aynı özelliklerde motosiklet için değil de farklı bir sektör için olsaydı çok daha uygun rakamlı olurdu buna adım gibi eminim.. motorcular her zaman söğüşlenilmek adına güzel bir kitledir.. 2006 dan beri bu düzen hep aynı..
Numark PT01 Scratch Pikap : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
Numark PT01 Scratch Pikap : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
www.amazon.com.tr
şimdi gelelim bir eldiven fiyatına..
Alpinestars GP PLUS R V3 Korumalı Deri Motosiklet Eldiveni Siyah / Beyaz Fiyatı ve Özellikleri
Alpinestars GP PLUS R V3 Korumalı Deri Motosiklet Eldiveni Siyah / Beyaz Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Deri Eldivenler
Shima RS-3 Korumalı Motosiklet Eldiveni Kırmızı Fiyatı ve Özellikleri
Shima RS-3 Korumalı Motosiklet Eldiveni Kırmızı Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Mevsimlik Eldivenler
ne olursa olsun bu kıçı kırık bir eldiven.. timsah derisi değil, ceylan derisi değil. bulunmaz mamut derisi değil... kimse bana ama o pahalısı ucuzu var vs demesin.. ortalama bir ürün buldum daha pahalısı da var. gidip gözümle gördüm daha pahalılarını.. bu eldiven bir cihazdan nasıl daha pahalı olabilir değil mi? bu eldiven aynı kalitede aynı özelliklerde motosiklet için değil de farklı bir sektör için olsaydı çok daha uygun rakamlı olurdu buna adım gibi eminim.. motorcular her zaman söğüşlenilmek adına güzel bir kitledir.. 2006 dan beri bu düzen hep aynı..
Son düzenleme: