"Tek Egzoz" /Ankara

Dükkana girer girmez o köpeği kuçağıma aldım. Zaten ortamdaki tek cana yakın olan o köpekti. Çok merak ediyorsan gidip sorarsın kardeş kendisine. Biz de kedi bakıyoruz evimizde. Ama yok ben motorumu hiç sevmiyorum, paramla rezil olmak istiyorum, günümü berbat etmek istiyorum dersen, e tabi senin de hakkın buyur.
olum niye alıyorsun kucağına el alemin köpeğini? belki adam ona bozuldu.....

Noldu birkancım yemedi di mi?..belki sende de o yürek yoktur ha okan sinan..topunuz gelsin lan
Lolipop elimden senin gibi 5000 kişi geçmiştir be .
Hani görsen geri vitesi bile unutacağın insanım vitesin yerini karıştırır kendinle münasebete sokarsın.
Gerek yok böyle şeylere.
Sanayide usta üzerinden geçmiş manita gibi ağlıyorsun.
Gelmiş başkalarına gider yapıyorsun.
Tatmin et kendini hadi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olum niye alıyorsun kucağına el alemin köpeğini? belki adam ona bozuldu.....
Yazık abisi boş ver gitme üstüne.
Usta üstünden geçmiş yedirememiş bizde ayıp.

Dur ya nereye . Daha yeni eglenmeye baslamistik :cool:

Malum forumun yas ortalamasi arsa cikti. Senin gibi tüyü bitmemis ecu problemli troller nadiren düsüyor nesemizi buluyoruz.

Gel bak seker vericem sana ....

190603681_10159388039753624_8497633091466834422_n.jpg
Yav tamda 8 seans eğitim almak için yazıyordum hocam , şu fotoyu görünce bi ürperti geldi 🤣

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
İnsanlar her zaman iyi diyalog kuramaz. Düzeltmenin yollarını aramak önemlidir. Ustaya sormanız gerekiyordu. Neden sizi kabul etmediğini. Herkese meydan okumak keyifli olabilir. Fakat pek sağlıklı değil. Beni de müşteri olarak kabul etmeyen 2 usta var. Çünkü gerçekten çok titiz bir müşteriyim. (Namı diğer kıl) Hiç dert etmedim. Çünkü biliyorum kendimi. Çocukluk arkadaşım tamirci. Bir gün "Sana motorumu getireceğim. Ama biraz kıl bir müşteriyimdir" dedim. "Getirme o zaman motoru" dedi. Bir daha o konuyu açmadık. Takma kafana bu tür konuları.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
her zaman bi de karşı taraftan dinlemek lazım derim ama bu sefer ustayı dinlemeye gerek yok burda yazdıklarından nasıl bi denyo olduğun belli

olm ne biçim dertleriniz var ya, ben bi kere sanayiye gittim, ayaklık soracaktım, yanaştım dükkana "abi sa" dedim, adam "şu an olmaz abim" dedi, döndüm gittim. başka dükkanda hallettim işimi. kasmayın baba relax ya, ne tipsiz adamlarsınız

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Adam aynı hafta içinde hem egzozcudan hem de forum ahalisinden darbe yedi.

Kaçırdınız len adamı. Ondan sonra niye yeni üye gelmiyor? Gelmez tabii :)
Sirf gözleme seviyor diye dag gibi adamlari gömerken iyiydi demi ...

Sucuk yumurta , menemen seven motorcular diye fraksyon yaratip diktatörlügünüzü salliyacagim köftecilerrrr..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sirf gözleme seviyor diye dag gibi adamlari gömerken iyiydi demi ...

Sucuk yumurta , menemen seven motorcular diye fraksyon yaratip diktatörlügünüzü salliyacagim köftecilerrrr..
Almanya'da tzatziki (cacık) soslu gemüse doner kebab yemekten bıkmadın mı? Buraya geldiğinde denk gelebilirsek seni en güzel köfteciye götüreceğim ve hesabı sana iteleyeceğim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar