"Tek Egzoz" /Ankara

Egzosum patlak olduğu için Ankara Birlik mahallesindeki "TEK EGZOZ" adındaki bu dükkana geldim.
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan bu eleman dengesiz ve saygısız tavırlarıyla tüm günümü çöp etti.
Dün başıma gelen hem tuhaf hem sinir bozucu olayı kısaca aktarıyorum:

Randevü alıp 20 km yol teperek bu yere geldim. 1 saat egzoz soğusun diye bekledim. Sonrasında bu eleman aniden garip hallere bürünüp, triplere girip iş yapmayacağını söyledi ve beni dükkandan resmen kovdu.
Sebep sorduk: Cevap yok! Bişeye mi bozuldun diyoruz? Yok, tık yok. Boş boş tavana bakıyor. Halbuki dükkanda bile durmadım. Motor soğuyana kadar dışarda dolaştım. Yani benden gıcık kapmasına fırsat verecek bir durumda olmadı. Toplamda 2 dakika bile muhatap olmadım.

Benim tahminim, işi beceremiyeceğini anlayınca böyle zırvaladı işte. Nerden bakarsan bak, kabul edilebilir bi davranış değil. Oraya o tabelayı asıyorsan işini adam gibi yapacaksın. Yapamıyorsan senin yerine yaparlar!

Motorcu kardeşlerimi uyarıyorum: UZAK DURUN!!!!!!

Son düzenleme:
Motosikleti
yok:(
Adamın google puanı aşırı iyi. Gelen her müşteriye yorum yaptırmış herhalde. İlk ve tek mesajın bu konu olmuş. Sende bir sıkıntı olmasın?

Adamın google puanı aşırı iyi. Gelen her müşteriye yorum yaptırmış herhalde. İlk ve tek mesajın bu konu olmuş. Sende bir sıkıntı olmasın?
Evet patlak egzozla 20 km yol tepiyorum. Bende büyük sıkıntı var. Ayrıca tek yıldız yorumların sayısı hiç de az değil. Daha dikkatli bak. Yorumları sırala derken düşükten yükseğe diye seçersen onlarca olumsuz yorumu sen de görebilirsin.
Benden uyarması, tercih senin tabiki gidip buna benzer bir durumu deneyimlemek senin de hakkın.

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bir avukat arkadaşım var, boşanmalarda tek tarafın %100 hatalı olduğunu hiç görmedim demişti.

Sizin ağzınızdan dinledik. En basitinden sizin için önemsiz bir şey mesela adamın baktığı bir kedi köpek varsa kovaladıysanız dükkan sahibi için yüksek manevi değer taşıyor olabilir.

Keşke imkan olsa karşı tarafı dinleyebilsek. Ama anlattığınıza göre can sıkıcı durum. Esnaf adamın yapmaması gereken bir hareket.

Bir avukat arkadaşım var, boşanmalarda tek tarafın %100 hatalı olduğunu hiç görmedim demişti.

Sizin ağzınızdan dinledik. En basitinden sizin için önemsiz bir şey mesela adamın baktığı bir kedi köpek varsa kovaladıysanız dükkan sahibi için yüksek manevi değer taşıyor olabilir.

Keşke imkan olsa karşı tarafı dinleyebilsek. Ama anlattığınıza göre can sıkıcı durum. Esnaf adamın yapmaması gereken bir hareket.
Dükkana girer girmez o köpeği kuçağıma aldım. Zaten ortamdaki tek cana yakın olan o köpekti. Çok merak ediyorsan gidip sorarsın kardeş kendisine. Biz de kedi bakıyoruz evimizde. Ama yok ben motorumu hiç sevmiyorum, paramla rezil olmak istiyorum, günümü berbat etmek istiyorum dersen, e tabi senin de hakkın buyur.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Dükkana girer girmez o köpeği kuçağıma aldım. Zaten ortamdaki tek cana yakın olan o köpekti. Çok merak ediyorsan gidip sorarsın kardeş kendisine. Biz de kedi bakıyoruz evimizde. Ama yok ben motorumu hiç sevmiyorum, paramla rezil olmak istiyorum, günümü berbat etmek istiyorum dersen, e tabi senin de hakkın buyur.
Bak arkadaşım, ben İzmirdeyim. Ankara'da bildiğim tek yer Anıtkabir. Dükkanı tanımam etmem. Kedi/Köpek olup olmadığı kısmı sadece bir tahmindi boşa attım dolu tuttum. Milletin köpeğini niye kucağına aldığın kısmını es geçiyorum. Kendini neden savunmaya geçiyorsun onu anlamadım. Sorun senden kaynaklı gibi duruyor.

Bak arkadaşım, ben İzmirdeyim. Ankara'da bildiğim tek yer Anıtkabir. Dükkanı tanımam etmem. Kedi/Köpek olup olmadığı kısmı sadece bir tahmindi boşa attım dolu tuttum. Milletin köpeğini niye kucağına aldığın kısmını es geçiyorum. Kendini neden savunmaya geçiyorsun onu anlamadım. Sorun senden kaynaklı gibi duruyor.
Arkadaşlar bundan sonra hiç bir karşılık vermeyeceğime söz veriyorum. Sorun bende sanırım. Sizi işbilmez, edep adap bilmez, birisinden korumaya çalıştığım için çok özür dilerim. Buyrun böyle esnaf bozuntularıyla sizi başbaşa bırakıyorum. Sizin de hakkınız tabi bu gibi durumlara maruz kalmak. İyi günler

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ya ne yapalım istiyorsun? Objektif bir şekilde fikrimi sundum, ana bacı sövelim mi tanımadığımız adamın arkasından?
Belki köpeğini kucaklaman hoşuna gitmedi. Ya da egzoz'un soğuduğu sırada yıkıcı, kötü bir haber aldı, tepkisini sana yapabildi. Kimse kimseyi sevmek zorunda da değil. Daha öncede söyledim, anlattığına göre bir esnafa yakışmayan hareket olmuş. Ama karşı tarafıda dinlemek lazım. Sorun senden gibi duruyor dememin sebebi farklı fikirlere kapalı olman. Belki hal ve hareketlerinden nem kapmıştır adam, algılamamışsın.

Yahu adam kötü bir şey dememiş ki .
Fikrini beyan etmiş neden sinir yaptın.
Sonuçta bazen hepimiz fevri oluyoruz normal bir şey .
Senin gibi düşünce belirtmiş bazen sinirlenip zaman geçince boşa böyle düşünmüşüz diyoruz sonuçta.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Şimdi merak ettim ve Yobaaz'ın dediğinden yola çıkarak puanlarına baktım, 5/4.8 almış. Doğrudan muhatap olabileceğin bir yorum kısmı var orada. Yapıştır yorumu bana böyle yaptı diye, ver 1 puanını. Puanı bu kadar önemsiyorsa cevap verecektir, ya da düzeltmeye çalışacaktır.

İcraya verdiğimiz bir müşteri artık muhatap biz değiliz, avukatla görüş diyince Google yorumları üzerinden salça olmuştu. He bizim tarafımızda bir şey değişmedi. Bir dava daha açıyorduk az daha kullandığı saçma dilden dolayı. Ama dikkatimizi çekti. Sende derdini olduğu gibi hakaret etmeden karalamadan anlat ve 1 puanını ver, onlar düzeltmeye çalışsın.

Ya ne yapalım istiyorsun? Objektif bir şekilde fikrimi sundum, ana bacı sövelim mi tanımadığımız adamın arkasından?
Belki köpeğini kucaklaman hoşuna gitmedi. Ya da egzoz'un soğuduğu sırada yıkıcı, kötü bir haber aldı, tepkisini sana yapabildi. Kimse kimseyi sevmek zorunda da değil. Daha öncede söyledim, anlattığına göre bir esnafa yakışmayan hareket olmuş. Ama karşı tarafıda dinlemek lazım. Sorun senden gibi duruyor dememin sebebi farklı fikirlere kapalı olman. Belki hal ve hareketlerinden nem kapmıştır adam, algılamamışsın.
ağzın durmuyor hiç değil mi ??

Motosikleti
startwin thunderstar 1200 tdi
Google Haritalar’a baktım, arkadaş oraya da yorum yapmış. Usta ise o yoruma 👍 emojisi bırakmış. Bence müşteri bir sorun yaşatsaydı, diğer müşteriler de görsün diye buna açıkça cevap verirdi.
Ayrıca bu profili yanlış hatırlamıyorsam 2018’de açtım. Uzun bir süre sadece mesajları okudum, konularda gezindim, son zamanlarda ise daha aktif olmaya başladım. Bu nedenle bu konuda yargılamak bana pek doğru gelmiyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
startwin thunderstar 1200 tdi
  • Beğen
Tepkiler: ACT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar